Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la tepsija » 20 okt 2013, 16:25

jasmin10 je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:
gromada, mi nikada vise necemo imati ovakvog kapitena
Svaka čast Barbarezu, ali JEDAN JE EMIR SPAHIĆ :!:
svaka cast spahicu, ali jedan je barbarez
[youtube][/youtube]
Nemojte praviti usporedbe.
Sergej je iz mog kvarta,prošao je trnovit put da dođe do reprezentacije,Emir je isto tako čovjek koji ostavlja srce na terenu,nije za nadmetanja.
I jedan i drugi treba da nam budu na ponos.
I Emir i Sergej.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 20 okt 2013, 16:36

reformer je napisao/la:
Ako bude sin, zvat će se Emir !
Hvala ti legendo!
Pa ja, hvala Spahi :mrgreen:

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 20 okt 2013, 17:33

JEDAN JEDINI !
slika
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 okt 2013, 17:36

DesimaL je napisao/la:slika
Koja tuga u jednoj slici jbt ... :cry:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 20 okt 2013, 17:57

tepsija je napisao/la: Nemojte praviti usporedbe.
Sergej je iz mog kvarta,prošao je trnovit put da dođe do reprezentacije,Emir je isto tako čovjek koji ostavlja srce na terenu,nije za nadmetanja.
I jedan i drugi treba da nam budu na ponos.
I Emir i Sergej.
Bravo!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 20 okt 2013, 18:21

slika
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 20 okt 2013, 18:38

DonCorleone je napisao/la:Bosanac od glave do pete...a srce lavovsko, kapiten je ponos ove drzave i licno se ponosim sto je on Bosanac! On je fighter kakvog nema dva puta na ovoj zemaljskoj kugli! A sitne duse.....
Perfidno bacaš Brkanovu propagandu!!! :evil:

Spaha je Bošnjak od glave do pete, što i sam ponosno ističe(nije ga kao neke stid svog naroda).

Prezime me mu govori o vojničkom porijeklu a ime o njemu samom, Emir princ. I kao igrač je takav sa vojničkom hrabrošću i kraljevskom elegancijom u igri .

Emir Spahić spahija Bosanski i gazija Bošnjački!!!
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 okt 2013, 18:51

Ma kakvi, Spahic je grozan covjek. Tako kazu dobro informisani strucnjaci sa foruma.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 20 okt 2013, 19:24

Svaka Cast Emire!
G BUSSA BUSS

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 okt 2013, 19:31

Svaka cast Emire !!

Obojica su ljudine. Pravi kapiteni i vodje. Nemoj te praviti razliku izmedju njih. SPaha samo nastavio tamo gdje je Sergej stao. Bilo kako bilo, ovaj treci koji bude kapiten, morat ce dobro g.uzove da oznoji da bi popunio njihove cipele. 8-)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 20 okt 2013, 19:34

Kapitenu svaka cast i kapa do poda ....

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 okt 2013, 19:34

DRHAUSE je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Bosanac od glave do pete...a srce lavovsko, kapiten je ponos ove drzave i licno se ponosim sto je on Bosanac! On je fighter kakvog nema dva puta na ovoj zemaljskoj kugli! A sitne duse.....

Spaha je Bošnjak od glave do pete, što i sam ponosno ističe(nije ga kao neke stid svog naroda).

Prezime me mu govori o vojničkom porijeklu a ime o njemu samom, Emir princ. I kao igrač je takav sa vojničkom hrabrošću i kraljevskom elegancijom u igri .

Koja si ti budaletina majko draga, sta sve ne hoda po ovom dunjaluku to je za nepovjerovati. Da je kralj Aragorn iz vladara prstenova ili Legolas, tekst se odnosi na njegove ljudske osobine i kvalitete a ne na bilo kakvu vjersku ili etnicku pripadnost a kamoli da se radi o nekoj samo tebi poznatoj perfidnoj propagandi. Na kojoj si ti drogi spahija?

Jos se nesto bunis a u zadnjoj recenici ga sam spominjes kao spahiju Bosanskog. Boze me sacuvaj koja si ti budaletina sinko.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 20 okt 2013, 19:48

Cartman je napisao/la:Ma kakvi, Spahic je grozan covjek. Tako kazu dobro informisani strucnjaci sa foruma.
Al' ne smiju nam više o tome reći da ne bi dobili ban.

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 20 okt 2013, 20:06

Emire, ponosu bošnjački!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 20 okt 2013, 20:28

Emir Spahić, kao i svi naši Zmajevi (zajedno sa Papetom) trebaju da budu ponos čitave Bosne i Hercegovine, a ne samo Bošnjaka, muslimana i sl.Po toj istoj logici etničke/vjerske pripadnosti koju pojedinci propagiraju po forumu već mjesecima (potpisi poput bitno je biti Bosanac, Bošnjak, Hrvat, Eskim itd.), ja mogu otići na Misimovićevu temu i napisati "Bravo Zvjezdane, ponosu srpski!".Malo je reći da bih bio razapet.Grub je primjer ali znate šta hoću da kažem.

Zato dosta politike, smarate nas koji smo ovdje da pišemo i čitamo o SPORTU, a vjerujem da je mnogima ovaj forum možda i jedini odmor od us*ane političke propagande koju mora da sluša po čitav dan.Nemojte to prenositi na ovaj forum i zagađivati ga politikom.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 okt 2013, 20:32

Shanks je napisao/la:Emir Spahić, kao i svi naši Zmajevi (zajedno sa Papetom) trebaju da budu ponos čitave Bosne i Hercegovine, a ne samo Bošnjaka, muslimana i sl.Po toj istoj logici etničke/vjerske pripadnosti koju pojedinci propagiraju po forumu već mjesecima (potpisi poput bitno je biti Bosanac, Bošnjak, Hrvat, Eskim itd.), ja mogu otići na Misimovićevu temu i napisati "Bravo Zvjezdane, ponosu srpski!".Malo je reći da bih bio razapet.Grub je primjer ali znate šta hoću da kažem.

Zato dosta politike, smarate nas koji smo ovdje da pišemo i čitamo o SPORTU, a vjerujem da je mnogima ovaj forum možda i jedini odmor od us*ane političke propagande koju mora da sluša po čitav dan.Nemojte to prenositi na ovaj forum i zagađivati ga politikom.
SVAKA TI CAST ZA POST!!!Dosta je vise torova majm.... zadojeni!Ponosan sam sto sam Bosnjak,ali ovakve stvari se ne prepisuju, ekskluzivno, samo jednom narodu!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 okt 2013, 20:33

Ustati, pa reci Emir Spahic.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 okt 2013, 20:35

DRHAUSE je napisao/la:

Ccc jel' te stid? Jao majko moja kakvih kretena ima, da u ovom trenutku on gleda tu neku pripadnost i slična sran*a..
Svi smo Bosanci i Hercegovci.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 20 okt 2013, 21:15

DonCorleone je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:

Koja si ti budaletina majko draga, sta sve ne hoda po ovom dunjaluku to je za nepovjerovati. Da je kralj Aragorn iz vladara prstenova ili Legolas, tekst se odnosi na njegove ljudske osobine i kvalitete a ne na bilo kakvu vjersku ili etnicku pripadnost a kamoli da se radi o nekoj samo tebi poznatoj perfidnoj propagandi. Na kojoj si ti drogi spahija?

Jos se nesto bunis a u zadnjoj recenici ga sam spominjes kao spahiju Bosanskog. Boze me sacuvaj koja si ti budaletina sinko.
stvarno za ne povjerovati . kontaš , hajd na forumu ću barem pobjeći od ove vjersko-nacionalne mržnje i netrpeljivosti , gluposti , a onda dođe neki padobranac kao ovaj i krene sa svojim sranjima , pa se onda još pitamo što smo ovako užasan narod a država vam ovako u qurcu . ma nabijem i njega i sve njegovo u qurac . umjesto da mjerimo ljudske kvalitete , jer pobogu svi smo isti , ljudi smo , on mjerka i glumi neku ponosnu nacionalistički nastrojenu budalu . ali šta ćeš , kada je zaslijepljen političkom propagandom kakva samo ima u ovoj državi .

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 20 okt 2013, 21:45

Maaajko mila, na šta je priča otišla...! :o

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, greenwood i 19 gostiju.