FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Posto nisam gledao utakmicu trazio sam golove,pa ako neko nije pogledao ima priliku...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
[youtube][/youtube]
k'o da nas gledam
k'o da nas gledam

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nešto kontam,baš sad ste našli da se razigrate 

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
izvini...tepsija je napisao/la:Nešto kontam,baš sad ste našli da se razigrate
Imam odgledanih preko 50 utakmica shalke04 uzivo i bili su mi svojevrsna zamjena za Zelju jer me nesto asociralno ne znam ni sam sta ali ZELJO JE ZELJO!pinki je napisao/la:[youtube][/youtube]
k'o da nas gledam
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ma i ja slučajno naletih na ovaj video i fkt me podsjetiše na nas 

Oni su navijaci koji srcem i dusom vole svoj klub i po tome su poznati u Njemackoj i navijaci Zelje imaju tu osobinu.pinki je napisao/la:ma i ja slučajno naletih na ovaj video i fkt me podsjetiše na nas
Nema tu izmisljanja i vjestackih stvari samo ljubav prema klubu.To nam je otprilike zajednicko!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Lože se na nas 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
svaka čast za domaćine u bijeljini, izgleda da su ispoštovali kao i prošle godine
ps. sto se tice tuzlaka, svake godine provociraju, na istom mjestu uvijek i uvijek ga popuse, ko im je kriv
u lukavicu po povoljan rezultat

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Jel' se zna fakat šta je to bilo u Tuzli?fedeltafrotta je napisao/la:svaka čast za domaćine u bijeljini, izgleda da su ispoštovali kao i prošle godineps. sto se tice tuzlaka, svake godine provociraju, na istom mjestu uvijek i uvijek ga popuse, ko im je kriv
![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
naravno da se zna... provociranje standardno nista novo, nasi momci izletili i to je to. murije nigdje nije bilo
Ok.fedeltafrotta je napisao/la:naravno da se zna... provociranje standardno nista novo, nasi momci izletili i to je to. murije nigdje nije bilo
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Stvarno ste sila, razbijali stakla, tamo su sjedile majke sa djecom, djevojke, nekoliko vasih uhapseno....e sad ko ga je p.o.p.u.s.i.o ?fedeltafrotta je napisao/la:svaka čast za domaćine u bijeljini, izgleda da su ispoštovali kao i prošle godineps. sto se tice tuzlaka, svake godine provociraju, na istom mjestu uvijek i uvijek ga popuse, ko im je kriv
![]()
🔴⚫️
Razbijeno samo jedno staklo i pobacano par stolova i stolica i to od nasih nekoliko navijaca nista spektakularno nije bilo a vasi portali pisali kao da je 92 ajde ba. Ja nigdje nisam vidjeo niti procitao u izvjestaju policije da je iko povrijedjen ne lupetaj dzaba.Skver je napisao/la:Stvarno ste sila, razbijali stakla, tamo su sjedile majke sa djecom, djevojke, nekoliko vasih uhapseno....e sad ko ga je p.o.p.u.s.i.o ?fedeltafrotta je napisao/la:svaka čast za domaćine u bijeljini, izgleda da su ispoštovali kao i prošle godineps. sto se tice tuzlaka, svake godine provociraju, na istom mjestu uvijek i uvijek ga popuse, ko im je kriv
![]()
Momak nauci citati, nisam spomenuo nikakve povredeterabajt je napisao/la:Razbijeno samo jedno staklo i pobacano par stolova i stolica i to od nasih nekoliko navijaca nista spektakularno nije bilo a vasi portali pisali kao da je 92 ajde ba. Ja nigdje nisam vidjeo niti procitao u izvjestaju policije da je iko povrijedjen ne lupetaj dzaba.Skver je napisao/la:Stvarno ste sila, razbijali stakla, tamo su sjedile majke sa djecom, djevojke, nekoliko vasih uhapseno....e sad ko ga je p.o.p.u.s.i.o ?fedeltafrotta je napisao/la:svaka čast za domaćine u bijeljini, izgleda da su ispoštovali kao i prošle godineps. sto se tice tuzlaka, svake godine provociraju, na istom mjestu uvijek i uvijek ga popuse, ko im je kriv
![]()
🔴⚫️
Stvarno ste sila, razbijali stakla, tamo su sjedile majke sa djecom, djevojke, nekoliko vasih uhapseno....e sad ko ga je p.o.p.u.s.i.o ?[/quote]
Razbijeno samo jedno staklo i pobacano par stolova i stolica i to od nasih nekoliko navijaca nista spektakularno nije bilo a vasi portali pisali kao da je 92 ajde ba. Ja nigdje nisam vidjeo niti procitao u izvjestaju policije da je iko povrijedjen ne lupetaj dzaba.[/quote]
Momak nauci citati, nisam spomenuo nikakve povrede[/quote]
Nisi ti al su mnogi pisali kako je nekome rasjecena glava,kako je neki starac dobio stolicu ovo ono.... Ovo je ruzno i to treba prestati al u izvjestajima se dosta toga uvelica nego sto stvarno jeste i onda se jos veci dim i mrznja digne.
Razbijeno samo jedno staklo i pobacano par stolova i stolica i to od nasih nekoliko navijaca nista spektakularno nije bilo a vasi portali pisali kao da je 92 ajde ba. Ja nigdje nisam vidjeo niti procitao u izvjestaju policije da je iko povrijedjen ne lupetaj dzaba.[/quote]
Momak nauci citati, nisam spomenuo nikakve povrede[/quote]
Nisi ti al su mnogi pisali kako je nekome rasjecena glava,kako je neki starac dobio stolicu ovo ono.... Ovo je ruzno i to treba prestati al u izvjestajima se dosta toga uvelica nego sto stvarno jeste i onda se jos veci dim i mrznja digne.
Ma novinari izmišljaju, da nabiju popularnost i netrpeljivost pojedinaca. Dobijaju klikove lažnim vijestima.
Najbolji primjer toga je Sp.ort.ba Svaki naslov im je bombastičan a u stvari vijest je glupost..
Najbolji primjer toga je Sp.ort.ba Svaki naslov im je bombastičan a u stvari vijest je glupost..
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
@skver
sigurno su majke i djeca provocirali navijace u autobusima
sigurno su majke i djeca provocirali navijace u autobusima

Manje priče o razbijanju, više o temi...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Open image in new tab

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.