solidan klub, vjerujem da je dobio i solidne uslove tamo, znam da je allianz vlasnik kluba. znaju igrace prodati za dobru sumu u ligu petice, kao milika u bayer i onog golmana sto su prodali u romu nedavno. uskoro im je otvarenje novog stadiona, tako da sigurno nije lose borisu tamo.Virtu4l je napisao/la:Mnogo dobra vijest, nadam se da je sad svim stručnjacima jasno zašto ga je Pape zvao za Slovačku. Dobar klub, sa tradicijom, a čini mi se da imaju namjeru vratiti se na puteve stare slave. Prošle sezone im je Evropa izmakla za dlaku, a ove im to nebi trebao biti problem.
Boris Pandža
Re: Boris Pandža
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- el-fighter
- Kontakt:
Dobra vijest. Pandza mozda nije najkvalitetniji stoper kojeg imamo, ali je uvijek jedna od opcija u reprezentaciji. Borbenoscu nadoknadjuje sve svoje nedostatke i zasluzuje mjesto u reprezentaciji, barem na sirem spisku.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Drago mi je radi pandze , momak je veliki radnik i zasluzuje da igra. Medjutim liga i klub realno nisu bog zna cemu al ok valjda bude kakve nafake vece poslije SP. Neka mu je sa srecom ...
ocekujem od safeta da ubuduce ne poziva pandzu, obzirom da vec godinama tavori u prosjecnim klubovima prosjecnih liga... da ima kvalitet vec bi se nasao u nekoj od najboljih liga evrope... jer sve 'sto valja u tim ligama na kraju zavrsi u njemackoj'... a gornik zabrze cini mi se nije u njemackoj 

Gornik nije baš prosječan klub u Poljskoj ligi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
koga bi ti umjesto Borisaamho je napisao/la:ocekujem od safeta da ubuduce ne poziva pandzu, obzirom da vec godinama tavori u prosjecnim klubovima prosjecnih liga... da ima kvalitet vec bi se nasao u nekoj od najboljih liga evrope... jer sve 'sto valja u tim ligama na kraju zavrsi u njemackoj'... a gornik zabrze cini mi se nije u njemackoj

to upitaj susica... ja sam samo rekao sta ocekujem od susica nakon njegove izjave koju sam oznacio navodnicima.. pandza i sunjic su na istom nivou... ne zna se koji je bolji...jasmin10 je napisao/la:koga bi ti umjesto Borisaamho je napisao/la:ocekujem od safeta da ubuduce ne poziva pandzu, obzirom da vec godinama tavori u prosjecnim klubovima prosjecnih liga... da ima kvalitet vec bi se nasao u nekoj od najboljih liga evrope... jer sve 'sto valja u tim ligama na kraju zavrsi u njemackoj'... a gornik zabrze cini mi se nije u njemackojbolje i Pandza nego Sunjic
Znači iz Rangersa se još nisu javili Pandži. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sretno Borise !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pandza u prvoj postavi Gronika Z vode u gostima 0-1 Pandza ok imao je par odlicni startova najaca mu je stvar ide glavom na kopacku ali ne odustaje bezkompromisan je 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
I to da napomenemo , protiv direktnog konkurenta za 2. mjesto vode u gostima za sad . Sa ovom pobjedom (
) bili bi drugi , 2 boda iza Legie ali i sa utakmicom više .
Mogli bi lahko gledati Borisa u Evropi iduće godine , aBd

Mogli bi lahko gledati Borisa u Evropi iduće godine , aBd

Kung Fu se vratia 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
dobro je sto se i Pandza nakon malo duze pauze vratio..igra u dobrom i ambicioznom klubu,starter je,samo neka ovako nastavi....
Samo naprijed Borise, trebaš nam još uvijek.
Boris jučer odigrao čitav meč za Gornik. Preokrenuli su 0-2 i na kraju slavili 3-2. Trenutno su prvi na tabeli, jedan bod ispred Legie koja ima utakmicu manje.
Veoma brzo se uklopio u tim, a sa njim su krenuli dobri rezultati, izgleda da će se boriti za titulu.
Veoma brzo se uklopio u tim, a sa njim su krenuli dobri rezultati, izgleda da će se boriti za titulu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Posto je Pandza sad standardan, Sunjic treba da leti sa spiska dok Zuukanovic ozdravi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pogotovo kad se još Ogi vrati, može da putuje. Nadam se da će naći pristojan angažman, da smo mirni ako ništa što se obrane tiče.
Izgleda da bi Pape mogao do SP-a imati slatke muke što se štopera tiče.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Odgledao sa klupe poraz svog tima na domaćem terenu protiv Cracovie (0:1). Ne zna ovaj trener da se ne mijenja tim koji pobjeđuje, reinkarnacija Mancinija.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajd nek' i ovo doživim, slatke muke u odbraniSalePD je napisao/la:Izgleda da bi Pape mogao do SP-a imati slatke muke što se štopera tiče.

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.