NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Casp3r
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Casp3r » 13 okt 2013, 11:45

Trebao bi biti posle, jučer smo do 22h bili u tvom komšiluku, pošto smo snimali i futsal u dvorani, danas kad se vratimo iz Gračanice bi trebao ići pregled vaše i naše tekme simultano.

Ne zamjerite, ipak smo cijeli dan tamo bili na nogama, sinoć sam pao kao pokošen još u hodniku kad sam ušao u stan. :D

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 13 okt 2013, 13:51

Casp3r je napisao/la:Trebao bi biti posle, jučer smo do 22h bili u tvom komšiluku, pošto smo snimali i futsal u dvorani, danas kad se vratimo iz Gračanice bi trebao ići pregled vaše i naše tekme simultano.

Ne zamjerite, ipak smo cijeli dan tamo bili na nogama, sinoć sam pao kao pokošen još u hodniku kad sam ušao u stan. :D
Naradio si se juce bgm :D

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 14 okt 2013, 12:45

i onda se nakon subote pitaju što nema navijača, što ne dolaze...pa sami ste sebi krivi, niko nije blesav :roll:

kad se igraju ovakve utakmice kao protiv Čapljine, ljudski bi bilo barem ljudima ne uzimati 3 KM za ulaz ;)
Undici stelle - ACM 1899

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 okt 2013, 13:23

nemam namjeru nekog provocirati ili soliti pamet al vas nacelnik je jako cudna osoba! znam dosta vasih igraca tako da poznajem stanje u Bratstvu. igraci pitaju brku jel cilj premijer liga on kaze "ne znam". kad bi on rekao da je cilj premijer liga vi bi 100% usli vec ove godine. plus je losa stvar sto igraci ne dobijaju premije, za bod u bihacu nisu bona dobili i to svakako utice na njih zbog toga i niste tako ubjedljivi kod kuce! znaci sve je do vaseg nacelnika jer sigurno imate najbolju ekipu u ligi ;) pozdrav
Sloboda Tuzla

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 14 okt 2013, 13:37

baltazar1 je napisao/la:i onda se nakon subote pitaju što nema navijača, što ne dolaze...pa sami ste sebi krivi, niko nije blesav :roll:

kad se igraju ovakve utakmice kao protiv Čapljine, ljudski bi bilo barem ljudima ne uzimati 3 KM za ulaz ;)
+1

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 14 okt 2013, 14:06

Casper druze imal tog videa ? :D
www.nkbratstvogracanica.com

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 14 okt 2013, 14:54

cesc4 je napisao/la:Casper druze imal tog videa ? :D

Sutra će ionako pregled kola, tek sam maloprije njima uspio da pošaljem. Da ne dižem džaba i na lukavacx kad će već oni objaviti.

Da nije bilo 3 za 3 objavili bi, a i u gužvi smo stvarno bili ovaj vikend, ne zamjeri. :)

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 14 okt 2013, 14:59

Casp3r je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:i onda se nakon subote pitaju što nema navijača, što ne dolaze...pa sami ste sebi krivi, niko nije blesav :roll:

+1
BRAVO,,,, ;) a gore je to što neznaju ni naštimat pa to izgleda tako ofirno...ulaz na takve utakmice slobodan,,,kad je dernek nek i hala gori... :lol:

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 18 okt 2013, 12:17

Ima li kakav prijenos za sutra protiv GOŠK-a? I hoće li neki vaš portal postaviti slike poslije utakmice?
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 18 okt 2013, 13:59

Bit ce slika, ali ne bih reko prijenosa :D

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 18 okt 2013, 14:27

GracanicaAA je napisao/la:Bit ce slika, ali ne bih reko prijenosa :D
Mislim tijekom utakmice da netko od vas javlja rezultat?!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 18 okt 2013, 15:14

LG97DM je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Bit ce slika, ali ne bih reko prijenosa :D
Mislim tijekom utakmice da netko od vas javlja rezultat?!
Ja cu javljat, a i bude na fb stranici kluba

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 19 okt 2013, 17:49

Ovo sto se pocelo desavati u Gracanici u vezi sudenja je vise nego smijesno ???
Pa svi ste vidili penal koji nije sviran protiv Radnickog (2 x), pa opet danas ?????
sjeckanje igre , bezzz davanje kartona domacinima , ofsajd (cekam snimak ) unosenje namjerno nervoze kako u publiku tako i u igrace i klupu ????zbog koga Jedinstvo????Gosk????? ili neko treci ?????
Treba se malo pozabaviti ovim stvarima i uputiti ostru kritiku prema savezu , naravno argumentovano , a argumenata na pretek ????
I da bravo BRaTSTVO sa igracem manje pobijedili smo i Gosk i sudije i one koji su ih poslali,
narociti onaj celo pomocni familiju mu salamim
Samo jake ekipe mogu se vratiti na onakvom rezultatu i sa igracem manje , zbog toga je danasnja pobjeda jos veca .
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 19 okt 2013, 17:57

Nego raja, kakva je ono navijačka skupina kod gostujučeg sektora? Kad potjeraše na ekavici pjesmu od Zvezde "ovo je pesma propaloga đaka".... umro sam u najgorim mukama očiju mi. Obradili su redom pjesme od Manijaka, Horadaša, čak je i jedna autorska s Tušnja zapjevana danas...

Šuša isp'o levat danas, džaba udari lika, dobi crveni, džaba mu gol onaj kad onako uradi, lahko je moglo Bratstvo da izgubi (dva slobodnjaka opasna GOŠK-a) zbog njega.

Ostalo, tvrda utakmica, neko je morao da pobjedi jer neriješeno bi bilo bez veze za ovakvu utakmicu.

Video ide uskoro.

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 19 okt 2013, 18:03

Svaka cast MOMCI na danasnjoj utakmici nARocito na borbi svih 90 min,vratiti se poslije 0-1 pa pobjediti i onakvo sudjenje koje je danas bilo u gracanici i za koje se trebaju zapitati ljudi u upravi kluba jer ne moze se desiti 2 puta da nam se ne sude 2 cista penala :oops: Gol koji je dao Šuša nas je vratio u utakmici onako bas na vrijme ga je zabio i nema sta odlican udarac glavom u malu mrezicu,poslije toga crveni karton jest-nije ali vidi se da je jedva docekao da iskljuci nekog iz odbrane bratstva jer koliko god se stimalo nekome ekipa kao sto je gosk da ne uputi ni jedan ozbiljan udrac na gol brattsva je smjesno :D da ne govorim o slobodnom udarcu i koliko je jos dosudio NE prekrsaja za gosk,delic isto zabi odlican pogodak ali trener je danas napravio katastrofalne izmjene ali necu o tome bitna je pobjeda i 3 boda,halilovic je danas odigro dobro ustvari svi su izginuli na terenu ali nema nase djece ni na klupi zabrinjavajuce a ima i te kako dobri talenata,steta da se to malo vise koristi,jos jednom cestitam ali ovo sudjenje me zabrinjava kako nam sude u gracanici :oops: :oops:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 19 okt 2013, 18:03

Casp3r je napisao/la:Nego raja, kakva je ono navijačka skupina kod gostujučeg sektora? Kad potjeraše na ekavici pjesmu od Zvezde "ovo je pesma propaloga đaka".... umro sam u najgorim mukama očiju mi. Obradili su redom pjesme od Manijaka, Horadaša, čak je i jedna autorska s Tušnja zapjevana danas...

Šuša isp'o levat danas, džaba udari lika, dobi crveni, džaba mu gol onaj kad onako uradi, lahko je moglo Bratstvo da izgubi (dva slobodnjaka opasna GOŠK-a) zbog njega.

Ostalo, tvrda utakmica, neko je morao da pobjedi jer neriješeno bi bilo bez veze za ovakvu utakmicu.

Video ide uskoro.
Brate to ti je jedan Jusuf koji misli da moze napravit skupinu koju ce samo pjevat neke njegove pjesme tj. krade pjesme :D,ja sam tam trebo bit al nisam zato sto je lik umislio da smo mi Horde Zla :D , al inace lik ide navijat sa Hordama.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 19 okt 2013, 18:25

Casp3r je napisao/la:Video ide uskoro.
Hoće li biti večeras?

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 19 okt 2013, 18:32

LG97DM je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:Video ide uskoro.
Hoće li biti večeras?
Mozda

I da reknem da ide autobus sa navijacima u Zenicu :D :D :D

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 19 okt 2013, 18:39

Cesc druze....nema onih sto su nam se smijali na prognoze i najavljivali 14-15 bodova iz 10 utakmica....
A ja pogodi 10 od 10 do sad....a prije pocetka sezone kazu neki Tuzlaci, Biscani, Benjo i jos par nasih "vjernih" navijaca iz Gracanice da smo smjesni i da nismo realni ???

:lol: :D :mrgreen:
Joj jest mi lijepooooo
Milina mi gledat kako gutaju svoje rijeci...

A najdraze mi sto Gradina, Sloboda, i Jedinstvo moraju doci Bratstvu...

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 19 okt 2013, 19:17

Ja jedva čekam tu utakmicu u Gračanici. :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.