Ne zamjerite, ipak smo cijeli dan tamo bili na nogama, sinoć sam pao kao pokošen još u hodniku kad sam ušao u stan.

Moderator/ica: GracanicaAA
Naradio si se juce bgmCasp3r je napisao/la:Trebao bi biti posle, jučer smo do 22h bili u tvom komšiluku, pošto smo snimali i futsal u dvorani, danas kad se vratimo iz Gračanice bi trebao ići pregled vaše i naše tekme simultano.
Ne zamjerite, ipak smo cijeli dan tamo bili na nogama, sinoć sam pao kao pokošen još u hodniku kad sam ušao u stan.
+1baltazar1 je napisao/la:i onda se nakon subote pitaju što nema navijača, što ne dolaze...pa sami ste sebi krivi, niko nije blesav![]()
kad se igraju ovakve utakmice kao protiv Čapljine, ljudski bi bilo barem ljudima ne uzimati 3 KM za ulaz
cesc4 je napisao/la:Casper druze imal tog videa ?
BRAVO,,,,Casp3r je napisao/la:+1baltazar1 je napisao/la:i onda se nakon subote pitaju što nema navijača, što ne dolaze...pa sami ste sebi krivi, niko nije blesav![]()
kad se igraju ovakve utakmice kao protiv Čapljine, ljudski bi bilo barem ljudima ne uzimati 3 KM za ulaz
Mislim tijekom utakmice da netko od vas javlja rezultat?!GracanicaAA je napisao/la:Bit ce slika, ali ne bih reko prijenosa
Ja cu javljat, a i bude na fb stranici klubaLG97DM je napisao/la:Mislim tijekom utakmice da netko od vas javlja rezultat?!GracanicaAA je napisao/la:Bit ce slika, ali ne bih reko prijenosa
Brate to ti je jedan Jusuf koji misli da moze napravit skupinu koju ce samo pjevat neke njegove pjesme tj. krade pjesmeCasp3r je napisao/la:Nego raja, kakva je ono navijačka skupina kod gostujučeg sektora? Kad potjeraše na ekavici pjesmu od Zvezde "ovo je pesma propaloga đaka".... umro sam u najgorim mukama očiju mi. Obradili su redom pjesme od Manijaka, Horadaša, čak je i jedna autorska s Tušnja zapjevana danas...
Šuša isp'o levat danas, džaba udari lika, dobi crveni, džaba mu gol onaj kad onako uradi, lahko je moglo Bratstvo da izgubi (dva slobodnjaka opasna GOŠK-a) zbog njega.
Ostalo, tvrda utakmica, neko je morao da pobjedi jer neriješeno bi bilo bez veze za ovakvu utakmicu.
Video ide uskoro.
Hoće li biti večeras?Casp3r je napisao/la:Video ide uskoro.
MozdaLG97DM je napisao/la:Hoće li biti večeras?Casp3r je napisao/la:Video ide uskoro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.