FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

stomaklija
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la stomaklija » 19 okt 2013, 14:22

terabajt je napisao/la:Jel moze link,imal povrijedjenih.
Nema linka care moj, maloprije je to bilo oko 13.00h. Mislim da su 1 zenu pogodili u glavu flasom ili konzervom...

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 19 okt 2013, 14:23

stomaklija je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Jel moze link,imal povrijedjenih.
Nema linka care moj, maloprije je to bilo oko 13.00h. Mislim da su 1 zenu pogodili u glavu flasom ili konzervom...
Ima eto link iznad.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 okt 2013, 14:26

Moderator nije željovac nego moderator radi svoj posao. Priče o sačekušama i ciganima iz Sarajeva će se brisati.
Hayley <3

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 okt 2013, 14:28

igraju se djeca, kapija pa brcanska pazljivo biraju mjesta :D i opet na obican narod ..al doce cica na kolica ...joj sto nije staro vrijeme , stare vodje, samo 10 minuta nama treba i onda nek specijalci dodju- sve se to dalo dogovorit prije..al bice ba , trebalo nam je ovo :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 19 okt 2013, 14:29

Žalosno Sarajlije.

Danas po 3 boda mada je i Rudar u dobroj formi ,biće teško 1-0 ili 0-0.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 19 okt 2013, 15:20

1-0 Selamovic.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 19 okt 2013, 15:22

2-0 Mehidic.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 19 okt 2013, 15:25

terabajt je napisao/la:
wienultras je napisao/la:ja neznam nasta ovo ide,majke mi mile,tuga jad i cemer...djecu nam tuku seljaci,stoka dodjeu nas grad kako oce hlupa razbija,maltretira...to se nije desevalo prije,moja generacija to nije dozvoljavala.. :roll:
alinema veze ima boga,sve ce to doci na svoje,uzivajte dok mozete pizde seljacke sarajevske :oops:
Trazite razloge svega ovoga u samom sebi jos od prije 4-5 god pa na ovamo, mozda ti sve bude jasno. Prijasnja generacija je bila dosljedna nekih pravila i tu generaciju je svako postovao medju navijacima,prvo vi ste se sami sa suljom posvadjali zbog neke ultra furke i odnosa sa drugim navijacima raspitaj se malo. Ne opravdavam ovo ovo je dno dna.
druze,kada se odvojili ljudi,ja sam otisao na zapad,ja neprihvatam tu podjelu medju fukarama,ali et...za mene je suljo jos uvjek vodja,nemoj generalizovat..ja sam suljovac :lol:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 19 okt 2013, 15:43

Ne zna jel istina al eto da napise on.Ovaj Wiena ultras il je klonirani onaj iz cikaga il mu je rodjeni brat. Vidim kako lupa a nema pojma i onaj isto zna prije svih i ko je sta uradio i kolko ih je na tribini i kako navijaju. Al nije problem opet svalite na lukavcane hahahahaha

Lukavac89
Kontakt:

Post Postao/la Lukavac89 » 19 okt 2013, 15:56

VolimTz je napisao/la:
amypitar je napisao/la: Seljacki i jadno jeste,napadati obican narod.Ali Vas u Tuzli, kao i navijacku skupinu Fukare niko više i ne smatra ozbiljno,pa ni okolne navijacke skupine u TZ kantonu.Skroz te nisko pali, u svakom smislu.
Joj ovako kad svi sve znaju, **** ti hljeb i internet.

Jel bio ko od Fukara tu ? Jesil ti bio tu da potvrdiš ? Kakve to veze s ovim incidentom ?

Koje mrtve okolne skupine ? Cincari Tojšići, Gazije Kalesija, Akrepi Puračić, Brigada Simin Han ? Vjerovatno misliš na one primitivce iz Lukavca, što tuku naše kadete oko svog stadiona. Gdje su bili ti isti dok se Radnički **** po 3 ligi, gdje su bili ? Bili na jugu i sjeveru, eto gdje, i opet će bit, samo nek Radnički zareda dvije loše sezone. Možda misliš na TM i HZ Živinice, a gdje njima Slaven, pun grad Ultrasa Slaven bez navijača. To njih stid svog grada i kluba ?

Ovi pokušaji Ultrasa nisu svjesni koliko su imali sreće, što nisu naletili na pojedine likove iz mog kraja kojima je pucat ko tebi otići do wc da se posereš.
Mi isti smo bili na jugu stadiona Josik kad je Radnicki igrao trecu ligu, slobodno pitaj ako te interesuje...nije mi mrsko objasnit ti i to objasnjenje potkrijepit dokazima...nije sramota ne znat sramota je ne pitat :)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 19 okt 2013, 15:58

Trojica su otišla za Banoviće na hlađenje zbog vrijeđanja i spamovanja.

Nastavite samo, biće još takvih. Znači sa temom Slobode nema nikakve veze HM TM Lukavac, Zivinice i sl.

moderator
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 okt 2013, 17:01

lukavac_21 je napisao/la:Ne zna jel istina al eto da napise on.Ovaj Wiena ultras il je klonirani onaj iz cikaga il mu je rodjeni brat. Vidim kako lupa a nema pojma i onaj isto zna prije svih i ko je sta uradio i kolko ih je na tribini i kako navijaju. Al nije problem opet svalite na lukavcane hahahahaha
mene nesto spominjes?..bjezi ba care sad sam ustao nemam pojma sta ste ovdje pisali popusti se mene
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 19 okt 2013, 17:18

Svaka cast momcima zao mi sto ne odo, al jbg obaveze :mrgreen:

Odo lakapo u mejdan, to necu propustit :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 okt 2013, 17:36

Sloboda dobro igrala dok nisu postigli dva gola. Onda se nesto povukli. Rudar iznemogao, vidi se da igraju veterani. Nije mi jasno zasto nisu natrpali gol Rudara jer su mogli?
Sudija katastrofalan. Hijena navlacila non stop za Rudar, te djelio zute kartone igracima Slobode! Sloboda ima snage ali kao da se stide da razbiju do nogu protivnika.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 okt 2013, 17:37

kome ba svaka cast, primadonama koje su dale dva gola ne znaju ni oni kako i povukli se 10 igraca iza lopte da cuvaju rezultat...Smajle jel te stid vise jbt Tusnja , ubio nas je Rudar, ljudi su 5x bolja ekipa- sa nasim uslovima i jos 4-5 nasih igraca prvenstveno u odbrani prosetali bi se ligom..da je neko mogao mjeriti posjed lopte u ovoj sabaniji, ako smo imali loptu vise od 25% u drugom poluvremenu ubij me...bruka.

i jos nesto, ko to mora uc u ligu mamu im je.em svima?? Jedinstvo? Gosk? ko? sta je ovaj sudija danas uradio na Tusnju ovo je bruka, toliko navucenih faula za Rudar, poderao nas je kartonima za naredne tekme, apsolutno sjeckanje svake nase igre, cetvrti samo seta oko nase klupe i ceka da iskljuci nekog ( Dedu je odmah iskljucio ne znam ni da je pocela tekma)..do kad ce nas nastavit je.avat ovako sudije na nasem stadionu, dok ne ubijemo u nekom boga pa dodju pameti..haman tako i treba svakog docekivat na noz i onako i nas je.e ko stigne...nije tu Rudar kriv, nije Rudar kupio sudiju na Tusnju, njega je neko drugi poslao...onaj isti usljavi lobi koji nas je izbacio u drugu ligu, sad nece ni dozvoliti da se vratimo....od Capljine kuci ja govorim daj nama ovakvo sudjenje u gostima, a ovo danas goreg sudije nisam vidio svojim ocima..Kako se nekad sudilo u Orasju i Zepcu ko zna i ko je isao, eh tako se nama danas sudilo. Svaki kontakt u zoni suta faul, svaka nasa akcija se sijece...

Mi jesmo mu.da od ekipe i sramota je kako lose igramo na domacem terenu, ali ovaj lik nas je poderao momacki. Ko to treba da udje u ligu preko nas? Adem Sabovic je bog samo za ovakve situacije, da je sad neko ovom gov.netu sarajevskom usao u svlacionicu i podijelio 5-6 samara kao sto se radi u drugim mjestima i kao sto je Adem radio, qrac bi nas iko vise ovako povaljao...ovo je bruka jbt, gori sudija nije krocio na Tusanj i tako vec iz kola u kolo..il diletant koji svojim gresakama povalja i gosta i nas, pa mu se raja smije kako sudi ili ovi po zadatku sto dodju..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 19 okt 2013, 17:43

ultrasstyle_tz je napisao/la:aniji, ako smo imali loptu vise od 25% u drugom poluvremenu ubij me...bruka.

i jos nesto, ko to mora uc u ligu mamu im je.em svima?? Jedinstvo? Gosk? ko? sta je ovaj sudija danas uradio na Tusnju ovo je bruka, toliko navucenih faula za Rudar, poderao nas je kartonima za naredne tekme, apsolutno sjeckanje svake nase igre, cetvrti samo seta oko nase klupe i ceka da iskljuci nekog .
Ista bsituacija u Gracanici covjece penal i ruka iz aviona se vide samo je ne vide sudije ????????????????????
pa za koga Jedinstvo ?gosk? sloboda izgleda nije cim se i vama ovakve situacije desavaju , kartona i gluposti, sjeckanja igre , nelogicnosti u sviranjima ma jooooj :oops:

Usput cestitke na pobjedi protiv sigurno teskog rivala

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 19 okt 2013, 17:46

Vjerujte da i nas sudija ****, nemojte mislite da je samo kod vas tako. Eto mi plaćamo sudije da sude protiv vas, pa nemamo mi milione, nas ne jebu kao prije, ali ima tu svega jos, vjerujte

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 okt 2013, 17:48

ALBOX je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:aniji, ako smo imali loptu vise od 25% u drugom poluvremenu ubij me...bruka.

i jos nesto, ko to mora uc u ligu mamu im je.em svima?? Jedinstvo? Gosk? ko? sta je ovaj sudija danas uradio na Tusnju ovo je bruka, toliko navucenih faula za Rudar, poderao nas je kartonima za naredne tekme, apsolutno sjeckanje svake nase igre, cetvrti samo seta oko nase klupe i ceka da iskljuci nekog .
Ista bsituacija u Gracanici covjece penal i ruka iz aviona se vide samo je ne vide sudije ????????????????????
pa za koga Jedinstvo ?gosk? sloboda izgleda nije cim se i vama ovakve situacije desavaju , kartona i gluposti, sjeckanja igre , nelogicnosti u sviranjima ma jooooj :oops:

Usput cestitke na pobjedi protiv sigurno teskog rivala
Sudija sudio sve za Rudar, a usput davao kartone nasim igracima. Treba se nekome dobro nayebati majke!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 19 okt 2013, 18:00

Danas je kod nas u Bihaću bilo ocajno sudjenje, znaci doslovno svaki kontakt sa igracima Buducnosti je sviran kao faul za buducnost, svaki korner faul u napadu itd, ofsajda koliko hoces, glupi kartoni bez potrebe . ..Jedinstvo dobilo crveni sredinom prvog pol. i to na nagovor igraca iz banovica jer je sudija prvo izvadio zuti, i nakon sto su ga poceli gurati igraci buducnosti dade crveni.Dok su prosle sezone nas u banovicima tukli koliko su htjeli i radili sta su htjeli, te naravno onaj smijesni penal iz 90", tako da vjerujte ako se nekom stima , a ocigledno da se nikom ne stima jer su sudije jednostvno katastrofalne, nije Jedinstvu
Pozz iz grada na Uni
Zadnja izmjena: unavita, dana/u 19 okt 2013, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.