Isti sam.vm22 je napisao/la:Joj jesam se poželio otić na utakmicu, džaba slavlje s repkom džaba sve, bez Veleža vikend nije isti

Isti sam.vm22 je napisao/la:Joj jesam se poželio otić na utakmicu, džaba slavlje s repkom džaba sve, bez Veleža vikend nije isti
Kakav go Acetepsija je napisao/la:Ništa,vidićemo sutra taj tika-taka moving.
Ako ništa,u lijepom mi je sjećanju naš zadnji susret.
[youtube][/youtube]
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Gdje ste djavoli yebem vas usta koda ste umrli svi. Hajmo malo podrske Rodjenim. Dolazi nam kako se oni sami nazivaju mala barca![]()
Sutra svi na stadion do nova 3 boda,mislim da su katalonci iz zenicko-dobojskog kantona
![]()
zreli za 3-4 komada. Forza Velez ljubavi moja
Bit ce moj Rodjak akbda,ako nista da nas se skupi 2-3 milje u nekom evropskom gradurodjak je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Gdje ste djavoli yebem vas usta koda ste umrli svi. Hajmo malo podrske Rodjenim. Dolazi nam kako se oni sami nazivaju mala barca![]()
Sutra svi na stadion do nova 3 boda,mislim da su katalonci iz zenicko-dobojskog kantona
![]()
zreli za 3-4 komada. Forza Velez ljubavi moja
bola pastrVa, jos se ne trijeznimo, od 15-tog nismo stali sa ubijanjem u veselju,stani malo da uzmemo daha
FORZAAAAAAAAAAAAA RODJENIIIIIIIIIIIII,normala trasu, sva tri boda ce biti nasa,dosta 2:0
![]()
P.S.Joj kad bi Rodjeni ovako neki uspjeh napravili,ma ne bi se trijeznijo danima,misa im ne j e b e m,kakva bi to euforija bila
Pedro Smriko ne igra...kartoni. Ali zato je tu mali Livaja (citaj: Brzi Gonzalez)... A to je i dio taktike...nasi skauti Rijeka iz Viteza su nam odali vase slabosti...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemoj tako tepsija oni su katalonci iz ZD kantonatepsija je napisao/la:Ni trenutka ne dvojim u jednu laganu pobjedu nad novajlijom FIS-om.ybte dolaze nam Pedro Smriko i Leonel Dilaver
![]()
![]()
white1950 je napisao/la:Nemaju pojma šta ih čeka danas
+1vfcmostar je napisao/la:Maltretiranje Jusufbasica se nastavlja,kada god bi usao dao bi gol ali nema za njega mjesta.Fuj stoko u klubu,gledamo Velez koji jedva pobjedi Vitez.
Ma ko će ti znat šta se tu dešava, ne daju priliku momku da ga *ebeš.ammarc je napisao/la:+1vfcmostar je napisao/la:Maltretiranje Jusufbasica se nastavlja,kada god bi usao dao bi gol ali nema za njega mjesta.Fuj stoko u klubu,gledamo Velez koji jedva pobjedi Vitez.
Stvarno ne kontam zasto momka zapostavljaju. Rasevic koji skoro 2 mjeseca nije igrao radi povrede i koji po najavama ni danas nije trebao igrati, odjednom u prvoj postavi, a Jusuf koji nam je svojim golovima donio skoro pola bodova, ne igra ni minutu.
Sad slijedi derbi sa Zeljom, valjalo bi da tu uzmemo nesto, da svima pokazemo da imamo neki kvalitet, ali sa ovom igrom od danas jako tesko.
FORZA VELEZ !
Ma tepsija treba Zvonica poslat na kaljenje u Lokomotivu. Radi njega i jesmo losi. Nemamo sredine nikako. Pogrijesio je 30 lopti danastepsija je napisao/la:Teška utakmica,ali na kraju ipak zaslužena pobjeda.
Definitivno nešto treba mjenjati u postavci jer se konstantno mučimo sa ovim 'slabijim' ekipama.
Ipak,na kraju svega...dobro je.
Bolje i odigrati loše i dobiti nego odigrati dobro,promašiti silu prilika,i na kraju 0:0...kao što je bio slučaj u utakmici protiv Sarajeva.
Kao što zizu napisa,bodove piši,igru briši.
Idemo dalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.