Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

FaraonTM
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la FaraonTM » 19 okt 2013, 11:39

fudbalerXL je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Maestralno..
Jači su od tvog Milana ove godine. A imaju i veči budjet za JAN shoping :)
Ih ti muke od Milana biti bolji :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 19 okt 2013, 11:39

ultrasstyle_tz je napisao/la:Pjanic dominira u Romi jer je sav teret liderstva na Totiju i De Rosiju pa se on kad je gusto sakrije iza njih kao u reprezentaciji kao iza Misketa i Dzeke pa na njih sav teret padne...i u Romi i u reprezentaciji kad ide svima ide i njemu, a nikad docekat njega da rijesi bilo kakvu utakmicu...to je velika tragedija nase reprezentacije jer Miske je svoje odradio, da je harna sreca i bio bi na klupi pa polako ulazio i lagano isao na Sp te cekao penziju...ali nije tako jer Pjanic nije lider ekipe niti ce kad biti lider bilo koje ekipe...Lik nema nikakve odlike lidera vec je onaj sutljivi igrac koji eto radi svoj posao, medjutim nama umjesto Misketa treba lider a ne neko ko se krije po terenu kad je frka i u klubu i u reprezentaciji...momak je strasno dobar igrac ali on nema grama mu.da osim kad je 2-0 ili 3-0 il kad se igra protiv kuhara i konobara..jel ga neko jednom, 2x nagazi jace on je gotov tu tekmu...

zalosno je ali Miske ovakav kakav je (i Medunjanin ) s njim moraju igrati dok Mire ne nadje mu.da negdje....eh sad je odluka ko na klupu Vedo ili Pjanic...dobro neko rece, tuzno zvuci ali sreca pa Pjanic nije bio protiv grka...mada cu ja i sad reci da je u najjacim tekmama visak Vedo...Pjanic, Miske , Medunjanin, Lulic i jedan razbijac a naprijed samo Dzeko, tad mi najbolje igramo..ovaj vezni protiv Slovaka, Lihtenstajna je samoubistvo i Miske bi sigurno bio na klupi da je Pjanic i 50% igrac i lider kakvim ga ovdje dozivljavaju neki..na nasu zalost (jer nece Miske do vijeka) nije.

njemu treba ko sto rekoh 101 stvar da se poklopi, da nije nacet, da nema Misketa, ovo-ono da bi on odigrao nesto..a daj jbg ako si igrac igrat ces uvijek a ne kad je horoskopski znak i platene u odgovarajucem sazvjezdju i kad nema puno kise ili jakog atmosferskog pritiska te ako je trava podsisana na cent a ne na cent i 1 milimetar..primadona
ma da , ko smo mi da pričamo o pjaniću ... ipak je on plašljivac koji se krije iza tottija i de rossija kad zagusti :roll:

bravo miraleme , samo im pokaži od čega si napravljen !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 okt 2013, 12:04

jedna sedmica, dug je put do kontinuiteta...valjda sad odigra i dobar dio sezone u ovo ritmu, mada je najbitnije da uhvati kontinuitet igara, a samim tim ce doci i dobre igre...

a nemoj bgt da pokazuje od cega je bio do sad napravljen, nek mijenja gradivni materijal-staklo nije dobro kao osnova ...Jer i do sad je bilo izbacivanja Reala iz LP i dobrih utakmica, pa je slijedila povreda i odsustvo od par mjeseci...nek on lovi kontinuitet igara i ko sto mu je Susic rekao nek jaca muskulaturu i doci ce sve na svoje...mozda i postane lider ekipe samo nek se ne povrijedi...niko od nas ni u jednom momentu nije osporio njegove tehnicke kvalitete i potencijal, ali momak je jos uvijek samo potencijal..nigdje se ne postaje zvijezda nakon periodicnih bljesaka osim u BiH...a koliko ga ne cijenim kao fudbalera govori to da sam zelio da pojaca Juve kad je bilo moguce..nego su ovdje neki od njeg vec napravili Iniestu, a mi smo samo govorili da jos nije zvijezda ali da moze biti..igrac je valjda zvijezda kad oni koji ga navodno ne vole mogu da ga kritikuju 3-4 x godisnje jer samo toliko zakaze, a ne kad oni koji ga vole dodju na svoje samo 3-4x godisnje jer toliko puta bude dobar ;) .. kljucna distinkcija je, ja sam (a i ostali u onoj raspravi Miske vs Pjanic) pisali da se nadamo kako ce Mire ispuniti svoj potencijal i ja bi bio presretan ako bi on uvezao odlicnu sezonu bez povreda pred Brazil jer nam fali zamjena za Misketa dugorocna, kao sto sam i bio nakon ova dva gola i tekme u Litvaniji... dok se vama povraca kad Miske dobro odigra :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 19 okt 2013, 12:26

MIralem me razocarao totalno, 8 utakmica-8 pobjeda (premalo), igra konstantno (nedovoljno), daje golove (premalo) u jednoj od najboljih liga na svijetu (nije bas al et), u timu koji gazi sve pred sobom trenutno i koji se nalazi na prvom mjestu tabele Serie A (sta je ta Serie A vec, bolji Premiership sto puta).

Jednostavno on ovako ne moze biti lider nase reprezentacije, hem igra iza Misketa, hem ne zna lopte kako treba, slabasan je isto ko i onaj Neymar, sitnas neki, da ne kazem *icka. Ocekujem sto brze da rijesi tranfer u Kinu ili Australiju, bitno je da se oporavi i malo udeblja da bi bio jaci i bolji igrac, moze i druga Ruska liga, nemam nista protiv, ali ovako dalje ne ide sigurno. Mada je i Kina dobra za debljanje. Treba takodjer da se ugleda na svog kolegu i vodju reprezentacije BiH kako se trci i bori na terenu, i to ne 5-10 minuta, nego citavih 15 minuta koliko se i igra utakmica jedna.

Slabo je ovo za sada, ali nadam se da ce Miralem jednog dana postati lider reprezentacije (sa 15 kila vise na rukama i nogama da ne izgleda vise kao *icka), iskreno se nadam ali nisam optimista, ali se iskreno nadam.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 okt 2013, 12:58

Sad sam pregledao utakmicu. Strašna igra Pjanića, samo neka ovako nastavi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 19 okt 2013, 13:11

DonCorleone je napisao/la:MIralem me razocarao totalno, 8 utakmica-8 pobjeda (premalo), igra konstantno (nedovoljno), daje golove (premalo) u jednoj od najboljih liga na svijetu (nije bas al et), u timu koji gazi sve pred sobom trenutno i koji se nalazi na prvom mjestu tabele Serie A (sta je ta Serie A vec, bolji Premiership sto puta).

Jednostavno on ovako ne moze biti lider nase reprezentacije, hem igra iza Misketa, hem ne zna lopte kako treba, slabasan je isto ko i onaj Neymar, sitnas neki, da ne kazem *icka. Ocekujem sto brze da rijesi tranfer u Kinu ili Australiju, bitno je da se oporavi i malo udeblja da bi bio jaci i bolji igrac, moze i druga Ruska liga, nemam nista protiv, ali ovako dalje ne ide sigurno. Mada je i Kina dobra za debljanje. Treba takodjer da se ugleda na svog kolegu i vodju reprezentacije BiH kako se trci i bori na terenu, i to ne 5-10 minuta, nego citavih 15 minuta koliko se i igra utakmica jedna.

Slabo je ovo za sada, ali nadam se da ce Miralem jednog dana postati lider reprezentacije (sa 15 kila vise na rukama i nogama da ne izgleda vise kao *icka), iskreno se nadam ali nisam optimista, ali se iskreno nadam.
I Pjana i Miske mogu i moraju igrati skupa, spoj znanja, mladosti i iskustva.To svaka prava repka treba da ima i mislim da nije problem u njima dvojici, Pjanic igra poziciju u repki istu kao u Romi iza Totija, drzi desnu stranu dok je u sredini de rossi...samo se sjetite Francuske tada su obojica igrali, a taj fudbal do tada i od tada jos nismo ponovili.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 okt 2013, 13:12

@ultrasstyle_tz, taj potpis dole ti baš odgovara sadržaju posta gore.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 19 okt 2013, 13:35

slika
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 okt 2013, 13:43

Tako se puca jedanaesterac 8-)

Pjanić sedmi asistent Rome svih vremena. Na 65 utakmica je podijelio 18 asistencija (mislim samo na Seria A).

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 19 okt 2013, 13:45

Neutral je napisao/la:Tako se puca jedanaesterac 8-)

Pjanić sedmi asistent Rome svih vremena. Na 65 utakmica je podijelio 18 asistencija (mislim samo na Seria A).
Uh, zar je već dotle dogurao? :? Ako je već tako, svaka mu čast. Ovo je njegova životna sezona, nadam se da će je iskoristiti što je moguće bolje.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 okt 2013, 13:49

Recimo Totti na prvom mjestu ima 94 asistencije :mrgreen:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 19 okt 2013, 13:53

A ko bi drugi? :D

Inače, imat će Mire još prilike u narednim utakmicama jer je Totti povrijeđen. Roma nastoji održati vodstvo na tabeli i stoprocentni su; idealna prilika da Pjanić pokaže svoje liderstvo. Koliko god to neko ne želio priznati, DDR i on nose igru Rimljana kada je Francesco odsutan. Naravno, dosta im pomaže i Strootman. Cijela ekipa se bori, a Pjanića dakako ne možemo izdvojiti kao nekog ko "ne trči, nema mase, ne trudi se dovoljno..."

Pojedinci ne shvataju šta Mire i njegov klub rade do sada, i to u Seriji A koja, kakva god da je, nije prosječna niti slaba.

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 19 okt 2013, 14:07

FaraonTM je napisao/la:Večeras je odigrao fantastično. Ali sam se dodatno uvjerio u jednu stvar večeras. Znam da će se Romanisti možda uvrijediti ali činjenica je po meni da Mire igra puno bolje i slobodnije kad u ekipi nema Tottija. Ima punu slobodu, korneri, kreiranje akcija, slobodni udarci, eventualni penali... Kad igra Totti Mire ima malo manje loptu kod sebe i rijeđe organizuje napade, to je posljedica što se Totti često vraća na centar po loptu (što je opet odlika vrhunskih igrača sa vrhunskom fizičkom spremom) i izvodi kornere i slobodnjake na svoje ime i karijeru u Romi. Naravno, vjerovatno je njima svima lakše kad Totti igra, ali eto kada igra Totti, on izvodi većinu prekida, tek recimo od 10 prekida, Pjanić izvede dva.. Ali u svakom slučaju Totti je legenda i Mire treba da uči od njega kako biti vođa na terenu..
Neče još Totti dugo. / 37 godina /. Godina do dvije maksimalno. Neka ga , nek Pjanke uči od najboljeg i polako napreduje i postače TOTTI 2, legedna kluba !!!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 19 okt 2013, 14:23

Imati dva playa u ekipi ili cak tri je van svake pameti, nijedna repka NEMA takvo nesto u prvih 11. To je ludi eksperiment i putpuno nepotreban za nas, jer bi sa dva playa ili tri izgubili igraca u odbrani, koja je svakako nasa rak rana.

Opametite se malo i pogledajte da imate igraca koji zna razigrati bokove, napadaca, kompletan vezni red, koji zna asistirati i zabijati golove. Sta vam jos treba majketi za playa? Osigurajmo radije odbranu.

Jedan je Mire!!!!!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 19 okt 2013, 14:26

Virtu4l je napisao/la:Sad sam pregledao utakmicu. Strašna igra Pjanića, samo neka ovako nastavi.
Valja jest sada svoja *ovna, nema druge :lol: . Naravno da je strasna igra Mireta bila. Btw. kada igra Miske po lokalnom vremenu, protiv koga igraju danas? Hajmihani mislim da je sledeci protivnik? Mozda padne kakva asistencija danas :lol: .

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 19 okt 2013, 14:26

DonCorleone je napisao/la:Imati dva playa u ekipi ili cak tri je van svake pameti, nijedna repka NEMA takvo nesto u prvih 11. To je ludi eksperiment i putpuno nepotreban za nas, jer bi sa dva playa ili tri izgubili igraca u odbrani, koja je svakako nasa rak rana.

Opametite se malo i pogledajte da imate igraca koji zna razigrati bokove, napadaca, kompletan vezni red, koji zna asistirati i zabijati golove. Sta vam jos treba majketi za playa? Osigurajmo radije odbranu.

Jedan je Mire!!!!!
Spanija nekada igra sa 6 playeva. :mrgreen:
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 19 okt 2013, 14:44

ultrasstyle_tz je napisao/la:jedna sedmica, dug je put do kontinuiteta...valjda sad odigra i dobar dio sezone u ovo ritmu, mada je najbitnije da uhvati kontinuitet igara, a samim tim ce doci i dobre igre...

a nemoj bgt da pokazuje od cega je bio do sad napravljen, nek mijenja gradivni materijal-staklo nije dobro kao osnova ...Jer i do sad je bilo izbacivanja Reala iz LP i dobrih utakmica, pa je slijedila povreda i odsustvo od par mjeseci...nek on lovi kontinuitet igara i ko sto mu je Susic rekao nek jaca muskulaturu i doci ce sve na svoje...mozda i postane lider ekipe samo nek se ne povrijedi...niko od nas ni u jednom momentu nije osporio njegove tehnicke kvalitete i potencijal, ali momak je jos uvijek samo potencijal..nigdje se ne postaje zvijezda nakon periodicnih bljesaka osim u BiH...a koliko ga ne cijenim kao fudbalera govori to da sam zelio da pojaca Juve kad je bilo moguce..nego su ovdje neki od njeg vec napravili Iniestu, a mi smo samo govorili da jos nije zvijezda ali da moze biti..igrac je valjda zvijezda kad oni koji ga navodno ne vole mogu da ga kritikuju 3-4 x godisnje jer samo toliko zakaze, a ne kad oni koji ga vole dodju na svoje samo 3-4x godisnje jer toliko puta bude dobar ;) .. kljucna distinkcija je, ja sam (a i ostali u onoj raspravi Miske vs Pjanic) pisali da se nadamo kako ce Mire ispuniti svoj potencijal i ja bi bio presretan ako bi on uvezao odlicnu sezonu bez povreda pred Brazil jer nam fali zamjena za Misketa dugorocna, kao sto sam i bio nakon ova dva gola i tekme u Litvaniji... dok se vama povraca kad Miske dobro odigra :D

Ne bih da vrijedjam,ali to prepucavanje Miske vs Pjanic je retardirano,ja sam danas plakao kada sam gledao Miretovo javljanje Senadu i rijeci:''Zvali su me i iz Francuske,pricali smo,rekli su mi da igram za njihovu mladu reprezentaciju,ja sam rekao da zelim da igram za svoju drzavu,ja,otac i majka smo dali sve papire ne znam vise sta mozemo uraditi,cekati godinu dana..Gledam sve ostale momke,igraju za svoju drzavu,hocu i ja za svoju..''
Pa sam plakao kada su Misketa tjerali iz repke(a znam da je jedini uvijek htio igrati za reprezentaciju,i kada ostali nisu ostavljali srce na terenu,on jeste),srali kako je debeo,posvadjao se ozbiljno sa jaranom zbog toga,a to se pricalo jos od njegovog neigranja u Rusiji i u Turskoj..Ne razumijem,glupi ste i jedni i drugi ste nenormalni,Mire ovu sezonu igra fantasticno,Miske je na zalasku,ali sam siguran da ce i zadnji atom snage dati za BiH..U Brazilu cemo igrati ovakvi kakvi smo sad' uz mozda izbacivanje Harisa i ubacivanje Kolasinca,i naravno Mujdza da se vrati na svoje mjesto..

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 19 okt 2013, 14:47

Čestitke Miralem sjajna igra kako se samo pozitivno djelovalo ono što se desilo u utorak.

vuneni
Kontakt:

Post Postao/la vuneni » 19 okt 2013, 14:57

evo jos jedan snimak od sinoć...kada talijanski komentator poludi :D ...ako vec neko nije stavio

http://www.video.mediaset.it/video/spor ... janic.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.