U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

jasmin10
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la jasmin10 » 18 okt 2013, 21:12

ma kakav travancic. eno i navijaci sarajeva su lose o njemu govorili.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 18 okt 2013, 21:29

Idi Jagodicu i ne vracaj se Prcic odlican igrac nasa buducnost..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 okt 2013, 23:46

Previse su se digli ovi pojedini iz mlade, a apsolutno nista nisu napravili u karijeri. Cuj ti Prcica ponizenje sto sjedi na klupi. Pa ko si ti? Messi ili balavac koji ulazi po 5 minuta za ekipu koja ce sljedece sezone igrat Ligue 2? I to naravno istovremeno populjuje suigrace i stavi sebe iznad njih. Nije Jagodicu lako sa ovim balavcima poput Prcica i Besica. Talenti, ali kao karakteri nula, to su dokazali.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 okt 2013, 23:51

Cartman je napisao/la:Nije Jagodicu lako sa ovim balavcima poput Prcica i Besica. Talenti, ali kao karakteri nula, to su dokazali.
Besic je nazalost vec u Hamburgu imao vecih problema sa disciplinom i profesionalnim pristupom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 18 okt 2013, 23:56

Cartman je napisao/la:Previse su se digli ovi pojedini iz mlade, a apsolutno nista nisu napravili u karijeri. Cuj ti Prcica ponizenje sto sjedi na klupi. Pa ko si ti? Messi ili balavac koji ulazi po 5 minuta za ekipu koja ce sljedece sezone igrat Ligue 2? I to naravno istovremeno populjuje suigrace i stavi sebe iznad njih. Nije Jagodicu lako sa ovim balavcima poput Prcica i Besica. Talenti, ali kao karakteri nula, to su dokazali.
Brate cim se koji igrac pozali odmah je kriv selektor a uopste se nije cula druga strana sama izjava ja jedini igram u ligi petice mi ispade pravo sumnjivo da se taj mali digao bas kao i Besic ;)

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 18 okt 2013, 23:59

kinder_jaje je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Previse su se digli ovi pojedini iz mlade, a apsolutno nista nisu napravili u karijeri. Cuj ti Prcica ponizenje sto sjedi na klupi. Pa ko si ti? Messi ili balavac koji ulazi po 5 minuta za ekipu koja ce sljedece sezone igrat Ligue 2? I to naravno istovremeno populjuje suigrace i stavi sebe iznad njih. Nije Jagodicu lako sa ovim balavcima poput Prcica i Besica. Talenti, ali kao karakteri nula, to su dokazali.
Brate cim se koji igrac pozali odmah je kriv selektor a uopste se nije cula druga strana sama izjava ja jedini igram u ligi petice mi ispade pravo sumnjivo da se taj mali digao bas kao i Besic ;)
Naravno, da gdje drugi igraju ? U Sirokom, Zrinjskom, Borcu :lol: Jad do jada....

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 okt 2013, 01:02

COvjek ide u SPaniju pa u Albaniju i nije dobio ni minute,a u Sochauxu po 20-30 min reodvno mislim dajte molim vas..Ovakvim režimom JAgodić ne zavodi nikakav red nego samo stvara razdore u ekpi..MOmak treba zasluzeno da igra i to je kraj price..

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 19 okt 2013, 01:12

ama Prcić i Bešić su najveći potencijali iz mlade repke, u budućnosti Prcić sigurno igrač za prvi sastav, a Bešić to može biti sada i treba biti zapravo ;) Rahimić je tu reda radi, a Zahirović ni za sto godina ne može biti bolji od Bešića

ok, Bešić je 'ćaknut', al' treba pričati s njim, uz malo dobre volje, to će se riješiti .. Prcić se nije pokazao kao problematičan, ali ga kontam što je nezadovoljan, pa najbolji igrač je u mladoj repki i šta sad? kako neće biti nezadovoljan što je na klupi, a pri tome nije dobio nikakvo objašnjenje zašto je to tako?

valjda mlada repka služi da se prave igrači za A repku, a ne da se na njima trenira strogoća, ili da igraju neki iz PLBiH iz ko zna kojih razloga :roll:

isto kao što se trenira strogoća na Modiću, u Milanu veliki talenat, ne znam da l' je bio na klupi u LP, pisalo se (znam, imali su više povrijeđenih igrača, ali opet ..), a kod nas sjedi na klupi, ili uđe sa klupe, ili izađe na poluvremenu :roll: biti će da tu ima većih talenata od njega, da, vjerovali ili ne, igrači koji igraju u BiH :lol:

valjda igrači poput Bešića, Prcića, Zolotića, Atajića, Tankovića, Modića trebaju biti u repki i igrati u repki .. a ne na njima trenirati strogoću ;) u njima treba tražiti buduće A reprezentativce, a ne da igraju ovi iz PLBiH ili Jelen Super Lige, takvi daj Bože da dospiju i do Turske ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 okt 2013, 01:17

Ne znam za Modića, ali da se ne ponovi slučaj Sandro Bloudek-a. I sada se sjećam natpisa iz novina o "velikom" talentu Milana.

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 19 okt 2013, 01:18

Vlado unistava mlade igrace, i on je tu samo zbog svoje nacionalnosti.

Vlado treba da leti sto prije, a Besic i Prcic okosnica mlade repke. To su cinjenice, sve drugo je njesra.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 okt 2013, 01:20

al kako mogu ovi gore navijaci reprezentacije govoriti o mladim igracima kako su puni sebe i slicno pa da je SUsic se ovako ponaso mogli smo izgubiti BEgovica..

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 19 okt 2013, 02:52

Imaš vladu koji pokušava da gradi autoritet nad našim najboljim igračima.
To su standardni naši kompleksi. Kompleksi niže vrijednosti.
Isto je to radio mušović kada je hasana držao na klupi, a čovjek igrao u prvih XI bajerna.
U košarci je to radio bajramović. Teletović bio prva petorka caje laboral, a kenan bajramović i bavčić su imali prednost nad njim.
Tako će uvijek biti, sve dok je naših papaka iskompleksiranih.
Allez

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 okt 2013, 10:47

Jagodic j bivsi, a to ce se uskoro objaviti.

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 okt 2013, 11:33

Neutral je napisao/la:Ne znam za Modića, ali da se ne ponovi slučaj Sandro Bloudek-a. I sada se sjećam natpisa iz novina o "velikom" talentu Milana.
uzeo si mi riječ iz usta :lol: :lol:
dosao u Široki kao neki mega talent bio, u Milanu igrao itd....lik nemoze u zupanijskoj ovog igrat nasoj, mislim da ne bi iskakao kao igrač neki..u pm..

sve su to menadzerske fore itd..

ja znam lika koji je tako otisao u Francusku, odveo ga menadzer kaze ide u Lille tamo na probu..jebote vratio se lik kaze ja dosao tamo stavili nas u neke hangare ko vojska, 1 000 djece nema odakle nema doslo na tu probu..cak je ovaj i prosao i igrao za mlade neke njihove ali kaze menadzer nestao, ostao taj sam, odmah klupa, pa nikako ne igras i decko pobjegao..**** ti too..

vi ovdje nabrajate talente nema odakle nema, pa ko da je bh brazil, talenti pršte na sve strane i ljudi samo čuju Hannover, Schalke iitd a nemaju pravu sliku da su to tipa amateri Hannovera ili neki U17 U18 iz žnj lige njihove 5 sastav..to su naša posla..pravimo od muhe slona..

rijedak je Pjanić, rijedak je Hajrović , da ne spominjem Džeku itd. ..ne rađa se takav igrač svake godine i u svakoj genraciji da ih ima par..da ih je iz svake generacije toliko koliko ih vi ovdje nabrajate gdje bi bio kraj?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 19 okt 2013, 11:49

pa bolje da igra Modić koji slovi za talenta (niko ne zna šta će biti od njega), nego kojekakvi levati iz BiH, Hrvatske i Srbije koji uopšte ne slove za neke talente .. za takve je pitanje da l' će uopšte postati profesionalni igrači :lol: npr, Pršeš iz Slobode igra za U-19 ako se ne varam, lik nema veze s vezom, u Slobodi je na klupi, eto takvi igraju u mlađim selekcijama .. a Modića je hvalio i Allegri .. ko zna, ako Pippo postane trener sljedeće sezone, možda će ga postepeno uvoditi u prvi tim s obzirom da Pippo trenutno trenira mlađe kategorije i ima uvid u sve to
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 19 okt 2013, 11:59

Kevin je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Ne znam za Modića, ali da se ne ponovi slučaj Sandro Bloudek-a. I sada se sjećam natpisa iz novina o "velikom" talentu Milana.
uzeo si mi riječ iz usta :lol: :lol:
dosao u Široki kao neki mega talent bio, u Milanu igrao itd....lik nemoze u zupanijskoj ovog igrat nasoj, mislim da ne bi iskakao kao igrač neki..u pm..

sve su to menadzerske fore itd..

ja znam lika koji je tako otisao u Francusku, odveo ga menadzer kaze ide u Lille tamo na probu..jebote vratio se lik kaze ja dosao tamo stavili nas u neke hangare ko vojska, 1 000 djece nema odakle nema doslo na tu probu..cak je ovaj i prosao i igrao za mlade neke njihove ali kaze menadzer nestao, ostao taj sam, odmah klupa, pa nikako ne igras i decko pobjegao..**** ti too..

vi ovdje nabrajate talente nema odakle nema, pa ko da je bh brazil, talenti pršte na sve strane i ljudi samo čuju Hannover, Schalke iitd a nemaju pravu sliku da su to tipa amateri Hannovera ili neki U17 U18 iz žnj lige njihove 5 sastav..to su naša posla..pravimo od muhe slona..

rijedak je Pjanić, rijedak je Hajrović , da ne spominjem Džeku itd. ..ne rađa se takav igrač svake godine i u svakoj genraciji da ih ima par..da ih je iz svake generacije toliko koliko ih vi ovdje nabrajate gdje bi bio kraj?
Dosta toga si u pravu ali ne treba biti mnogo pametan i imati jak skauting da se pogleda ima li igraca koje je npr. njemacki savez provjeravao kroz neke selekcije u prijateljskim tekmama ili su ispali iz ekipe a kao takvi bili bi veliko pojacanje

a takvih momaka ima nekoliko u U17 I U19

srazmerno broju stanovnika sigurno da talenata ima vise u BIH u odnosu na dijasporu ali je rad sa mladima katastrofa a kad se doda tome guranje tatinih sinova,velika kriza u kojoj je i treniranje veliki izdatak za siromasne porodice a najcesce su veliki igraci dolaze iz nizih 'staleza'

uglavnom nisu selektori najveci krivci sto BIH ne stvara igrace ,krivi su KLUBOVI

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 okt 2013, 12:02

za Modica se ne moze pogrijesiti vjerujte, mali je talenat i pol, trebamo ga dobro cuvati. jedan je od najbolji igraca u Inzagijevoj momcadi, Mister Allegri ga je cak u jednoj utakmici imao na klupi, rijec je bilo o mecu Lige Prvaka protiv Celtica, jeste da nije ulazio u igru ali i biti na klupi u takvoj jednoj utakmici dovoljno govori, Milan u zadnje vrijeme radi puno sa mladim igracima, zele da naprave jaku skolu fudbala jer nemaju para da kupuju kao nekada, i onda se dovode mladi talentovani klinci koji ce biti vrhunski fudbaleri. tako da Modic nije dzaba u Milanu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 okt 2013, 13:00

Onda je neshvatljivo da takav igrač bude na klupi naših mlađih selekcija, ali eto mnogo toga je apsurdno kod nas. Hvala Bogu pa se stanje naših seniora popravilo dok je u mlađim kategorijama stanje kao prije "Ko plati igrati će".

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 okt 2013, 13:02

bagrcavi je napisao/la:Jagodic j bivsi, a to ce se uskoro objaviti.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Za mustuluka.
Nadam se da ce buduci biti neka igracka legenda tipa (Konjic,Bolic,Barbarez) ili recimo Hadzibegic ili Kodro.
1946

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 okt 2013, 13:05

Sergej Barbarez bi bio idealan za poziciju trenera mlade reprezentacije 8-)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, lol89, Sheyi i 32 gosta.