U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
ma kakav travancic. eno i navijaci sarajeva su lose o njemu govorili.
Idi Jagodicu i ne vracaj se Prcic odlican igrac nasa buducnost..
Previse su se digli ovi pojedini iz mlade, a apsolutno nista nisu napravili u karijeri. Cuj ti Prcica ponizenje sto sjedi na klupi. Pa ko si ti? Messi ili balavac koji ulazi po 5 minuta za ekipu koja ce sljedece sezone igrat Ligue 2? I to naravno istovremeno populjuje suigrace i stavi sebe iznad njih. Nije Jagodicu lako sa ovim balavcima poput Prcica i Besica. Talenti, ali kao karakteri nula, to su dokazali.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Besic je nazalost vec u Hamburgu imao vecih problema sa disciplinom i profesionalnim pristupom.Cartman je napisao/la:Nije Jagodicu lako sa ovim balavcima poput Prcica i Besica. Talenti, ali kao karakteri nula, to su dokazali.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Brate cim se koji igrac pozali odmah je kriv selektor a uopste se nije cula druga strana sama izjava ja jedini igram u ligi petice mi ispade pravo sumnjivo da se taj mali digao bas kao i BesicCartman je napisao/la:Previse su se digli ovi pojedini iz mlade, a apsolutno nista nisu napravili u karijeri. Cuj ti Prcica ponizenje sto sjedi na klupi. Pa ko si ti? Messi ili balavac koji ulazi po 5 minuta za ekipu koja ce sljedece sezone igrat Ligue 2? I to naravno istovremeno populjuje suigrace i stavi sebe iznad njih. Nije Jagodicu lako sa ovim balavcima poput Prcica i Besica. Talenti, ali kao karakteri nula, to su dokazali.

Naravno, da gdje drugi igraju ? U Sirokom, Zrinjskom, Borcukinder_jaje je napisao/la:Brate cim se koji igrac pozali odmah je kriv selektor a uopste se nije cula druga strana sama izjava ja jedini igram u ligi petice mi ispade pravo sumnjivo da se taj mali digao bas kao i BesicCartman je napisao/la:Previse su se digli ovi pojedini iz mlade, a apsolutno nista nisu napravili u karijeri. Cuj ti Prcica ponizenje sto sjedi na klupi. Pa ko si ti? Messi ili balavac koji ulazi po 5 minuta za ekipu koja ce sljedece sezone igrat Ligue 2? I to naravno istovremeno populjuje suigrace i stavi sebe iznad njih. Nije Jagodicu lako sa ovim balavcima poput Prcica i Besica. Talenti, ali kao karakteri nula, to su dokazali.

COvjek ide u SPaniju pa u Albaniju i nije dobio ni minute,a u Sochauxu po 20-30 min reodvno mislim dajte molim vas..Ovakvim režimom JAgodić ne zavodi nikakav red nego samo stvara razdore u ekpi..MOmak treba zasluzeno da igra i to je kraj price..
ama Prcić i Bešić su najveći potencijali iz mlade repke, u budućnosti Prcić sigurno igrač za prvi sastav, a Bešić to može biti sada i treba biti zapravo
Rahimić je tu reda radi, a Zahirović ni za sto godina ne može biti bolji od Bešića
ok, Bešić je 'ćaknut', al' treba pričati s njim, uz malo dobre volje, to će se riješiti .. Prcić se nije pokazao kao problematičan, ali ga kontam što je nezadovoljan, pa najbolji igrač je u mladoj repki i šta sad? kako neće biti nezadovoljan što je na klupi, a pri tome nije dobio nikakvo objašnjenje zašto je to tako?
valjda mlada repka služi da se prave igrači za A repku, a ne da se na njima trenira strogoća, ili da igraju neki iz PLBiH iz ko zna kojih razloga
isto kao što se trenira strogoća na Modiću, u Milanu veliki talenat, ne znam da l' je bio na klupi u LP, pisalo se (znam, imali su više povrijeđenih igrača, ali opet ..), a kod nas sjedi na klupi, ili uđe sa klupe, ili izađe na poluvremenu
biti će da tu ima većih talenata od njega, da, vjerovali ili ne, igrači koji igraju u BiH 
valjda igrači poput Bešića, Prcića, Zolotića, Atajića, Tankovića, Modića trebaju biti u repki i igrati u repki .. a ne na njima trenirati strogoću
u njima treba tražiti buduće A reprezentativce, a ne da igraju ovi iz PLBiH ili Jelen Super Lige, takvi daj Bože da dospiju i do Turske ..

ok, Bešić je 'ćaknut', al' treba pričati s njim, uz malo dobre volje, to će se riješiti .. Prcić se nije pokazao kao problematičan, ali ga kontam što je nezadovoljan, pa najbolji igrač je u mladoj repki i šta sad? kako neće biti nezadovoljan što je na klupi, a pri tome nije dobio nikakvo objašnjenje zašto je to tako?
valjda mlada repka služi da se prave igrači za A repku, a ne da se na njima trenira strogoća, ili da igraju neki iz PLBiH iz ko zna kojih razloga

isto kao što se trenira strogoća na Modiću, u Milanu veliki talenat, ne znam da l' je bio na klupi u LP, pisalo se (znam, imali su više povrijeđenih igrača, ali opet ..), a kod nas sjedi na klupi, ili uđe sa klupe, ili izađe na poluvremenu

valjda igrači poput Bešića, Prcića, Zolotića, Atajića, Tankovića, Modića trebaju biti u repki i igrati u repki .. a ne na njima trenirati strogoću

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ne znam za Modića, ali da se ne ponovi slučaj Sandro Bloudek-a. I sada se sjećam natpisa iz novina o "velikom" talentu Milana.
Vlado unistava mlade igrace, i on je tu samo zbog svoje nacionalnosti.
Vlado treba da leti sto prije, a Besic i Prcic okosnica mlade repke. To su cinjenice, sve drugo je njesra.
Vlado treba da leti sto prije, a Besic i Prcic okosnica mlade repke. To su cinjenice, sve drugo je njesra.
al kako mogu ovi gore navijaci reprezentacije govoriti o mladim igracima kako su puni sebe i slicno pa da je SUsic se ovako ponaso mogli smo izgubiti BEgovica..
Imaš vladu koji pokušava da gradi autoritet nad našim najboljim igračima.
To su standardni naši kompleksi. Kompleksi niže vrijednosti.
Isto je to radio mušović kada je hasana držao na klupi, a čovjek igrao u prvih XI bajerna.
U košarci je to radio bajramović. Teletović bio prva petorka caje laboral, a kenan bajramović i bavčić su imali prednost nad njim.
Tako će uvijek biti, sve dok je naših papaka iskompleksiranih.
To su standardni naši kompleksi. Kompleksi niže vrijednosti.
Isto je to radio mušović kada je hasana držao na klupi, a čovjek igrao u prvih XI bajerna.
U košarci je to radio bajramović. Teletović bio prva petorka caje laboral, a kenan bajramović i bavčić su imali prednost nad njim.
Tako će uvijek biti, sve dok je naših papaka iskompleksiranih.
Allez
Jagodic j bivsi, a to ce se uskoro objaviti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
uzeo si mi riječ iz ustaNeutral je napisao/la:Ne znam za Modića, ali da se ne ponovi slučaj Sandro Bloudek-a. I sada se sjećam natpisa iz novina o "velikom" talentu Milana.

dosao u Široki kao neki mega talent bio, u Milanu igrao itd....lik nemoze u zupanijskoj ovog igrat nasoj, mislim da ne bi iskakao kao igrač neki..u pm..
sve su to menadzerske fore itd..
ja znam lika koji je tako otisao u Francusku, odveo ga menadzer kaze ide u Lille tamo na probu..jebote vratio se lik kaze ja dosao tamo stavili nas u neke hangare ko vojska, 1 000 djece nema odakle nema doslo na tu probu..cak je ovaj i prosao i igrao za mlade neke njihove ali kaze menadzer nestao, ostao taj sam, odmah klupa, pa nikako ne igras i decko pobjegao..**** ti too..
vi ovdje nabrajate talente nema odakle nema, pa ko da je bh brazil, talenti pršte na sve strane i ljudi samo čuju Hannover, Schalke iitd a nemaju pravu sliku da su to tipa amateri Hannovera ili neki U17 U18 iz žnj lige njihove 5 sastav..to su naša posla..pravimo od muhe slona..
rijedak je Pjanić, rijedak je Hajrović , da ne spominjem Džeku itd. ..ne rađa se takav igrač svake godine i u svakoj genraciji da ih ima par..da ih je iz svake generacije toliko koliko ih vi ovdje nabrajate gdje bi bio kraj?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
pa bolje da igra Modić koji slovi za talenta (niko ne zna šta će biti od njega), nego kojekakvi levati iz BiH, Hrvatske i Srbije koji uopšte ne slove za neke talente .. za takve je pitanje da l' će uopšte postati profesionalni igrači
npr, Pršeš iz Slobode igra za U-19 ako se ne varam, lik nema veze s vezom, u Slobodi je na klupi, eto takvi igraju u mlađim selekcijama .. a Modića je hvalio i Allegri .. ko zna, ako Pippo postane trener sljedeće sezone, možda će ga postepeno uvoditi u prvi tim s obzirom da Pippo trenutno trenira mlađe kategorije i ima uvid u sve to

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Dosta toga si u pravu ali ne treba biti mnogo pametan i imati jak skauting da se pogleda ima li igraca koje je npr. njemacki savez provjeravao kroz neke selekcije u prijateljskim tekmama ili su ispali iz ekipe a kao takvi bili bi veliko pojacanjeKevin je napisao/la:uzeo si mi riječ iz ustaNeutral je napisao/la:Ne znam za Modića, ali da se ne ponovi slučaj Sandro Bloudek-a. I sada se sjećam natpisa iz novina o "velikom" talentu Milana.![]()
![]()
dosao u Široki kao neki mega talent bio, u Milanu igrao itd....lik nemoze u zupanijskoj ovog igrat nasoj, mislim da ne bi iskakao kao igrač neki..u pm..
sve su to menadzerske fore itd..
ja znam lika koji je tako otisao u Francusku, odveo ga menadzer kaze ide u Lille tamo na probu..jebote vratio se lik kaze ja dosao tamo stavili nas u neke hangare ko vojska, 1 000 djece nema odakle nema doslo na tu probu..cak je ovaj i prosao i igrao za mlade neke njihove ali kaze menadzer nestao, ostao taj sam, odmah klupa, pa nikako ne igras i decko pobjegao..**** ti too..
vi ovdje nabrajate talente nema odakle nema, pa ko da je bh brazil, talenti pršte na sve strane i ljudi samo čuju Hannover, Schalke iitd a nemaju pravu sliku da su to tipa amateri Hannovera ili neki U17 U18 iz žnj lige njihove 5 sastav..to su naša posla..pravimo od muhe slona..
rijedak je Pjanić, rijedak je Hajrović , da ne spominjem Džeku itd. ..ne rađa se takav igrač svake godine i u svakoj genraciji da ih ima par..da ih je iz svake generacije toliko koliko ih vi ovdje nabrajate gdje bi bio kraj?
a takvih momaka ima nekoliko u U17 I U19
srazmerno broju stanovnika sigurno da talenata ima vise u BIH u odnosu na dijasporu ali je rad sa mladima katastrofa a kad se doda tome guranje tatinih sinova,velika kriza u kojoj je i treniranje veliki izdatak za siromasne porodice a najcesce su veliki igraci dolaze iz nizih 'staleza'
uglavnom nisu selektori najveci krivci sto BIH ne stvara igrace ,krivi su KLUBOVI
za Modica se ne moze pogrijesiti vjerujte, mali je talenat i pol, trebamo ga dobro cuvati. jedan je od najbolji igraca u Inzagijevoj momcadi, Mister Allegri ga je cak u jednoj utakmici imao na klupi, rijec je bilo o mecu Lige Prvaka protiv Celtica, jeste da nije ulazio u igru ali i biti na klupi u takvoj jednoj utakmici dovoljno govori, Milan u zadnje vrijeme radi puno sa mladim igracima, zele da naprave jaku skolu fudbala jer nemaju para da kupuju kao nekada, i onda se dovode mladi talentovani klinci koji ce biti vrhunski fudbaleri. tako da Modic nije dzaba u Milanu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Onda je neshvatljivo da takav igrač bude na klupi naših mlađih selekcija, ali eto mnogo toga je apsurdno kod nas. Hvala Bogu pa se stanje naših seniora popravilo dok je u mlađim kategorijama stanje kao prije "Ko plati igrati će".
Za mustuluka.bagrcavi je napisao/la:Jagodic j bivsi, a to ce se uskoro objaviti.
Nadam se da ce buduci biti neka igracka legenda tipa (Konjic,Bolic,Barbarez) ili recimo Hadzibegic ili Kodro.
1946
Sergej Barbarez bi bio idealan za poziciju trenera mlade reprezentacije 

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Google Adsense [Bot], HariTz, Proximic, Zagor i 19 gostiju.