Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 okt 2013, 15:59

robijas_Ri je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la: Nema pravo nastupa jer je više puta zaigrao za seniore, a kad imas 50-50 odluku i odlucis gotovo je. Isto da na lutriji stavis sve na crveno, izgubis pa kazes trebo sam na crno, gotovo je...
nije izgubljen, samo je prijateljske igrao, ali opet ga ne bih nikada pozvao.

Treba se ovo sto prije rjesavati s Besicem. Cim se suska, ima tu nesto. A i momak ima potencijala za finu karijeru
Odigrao je 3 utakmice za Hrvatsku, koje su to prijateljske bile Portugal, Lihtnestajn i ?
Juzna Koreja, takodjer prijateljska. Ja sam zaboravio tu s Liht.
MaksuzBaksuz je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Evo pljuju ga sad nakon debakla protiv Maroka na SP.

GDJE? TV ili se da negdje procitati?!
OJRO ŠPORT.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 okt 2013, 16:01

Molio bih vas da se držite teme.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 18 okt 2013, 16:08

Monolog je napisao/la:Molio bih vas da se držite teme.
Evo da nastavimo s temom, vijest da se interesuju Totenham i Aston Vila u isto vrijeme mi se cini kao kupljeno samo da se objavi pred Svjetsko prvenstvo i promovise po medijima.

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 18 okt 2013, 16:14

Virtu4l je napisao/la:Evo pljuju ga sad nakon debakla protiv Maroka na SP.
Koga?
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 18 okt 2013, 17:19

ovo protiv Maroka nista nije cudno decko je izvikan kao i svi Mamicevi iz Dinama koje je uvalio za ogromne pare,i zasto se polemise uopste o ovoj bijednoj familiji od oca mu pa do njega,pa njegov jad od oca nas javno popljuje i kaze rekao sam mu za HR da igra,a svi znamo da je i njegova zelja bila za HR da igra

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 okt 2013, 01:34

Bespotrebno zapostavljen. Neka neki anonimusi imaju prednost ispred Bešića koji igra na poziciji stopera. Može i na zadnjem veznom, samo što tu igra slabiji kako je prešao u Mađare.

Sramotno ponašanje oba selektora prema ovom igraču. I ko se ne bi digao protiv nepravde? Imaš sedam nastupa za A reprezentaciju a kasnije se zovu neki igrači koji nisu bili na širem spisku.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 okt 2013, 01:39

Neutral je napisao/la:Bespotrebno zapostavljen. Neka neki anonimusi imaju prednost ispred Bešića koji igra na poziciji stopera. Može i na zadnjem veznom, samo što tu igra slabiji kako je prešao u Mađare.

Sramotno ponašanje oba selektora prema ovom igraču. I ko se ne bi digao protiv nepravde? Imaš sedam nastupa za A reprezentaciju a kasnije se zovu neki igrači koji nisu bili na širem spisku.
:lol: :lol: :lol:

Sta napisa i osta ziv ? Pravda za Muhameda. :roll:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 okt 2013, 01:44

Idi ti šarni nešto na temi o ljubavi, a okani se ovakvih tema.

Naravno, neka neki polovnjaci da ih ne imenujem imaju prednost nad Bešićem :roll:

Dok je igrao za mladu repku pokazao je i dokazao da je duplo bolji od ostalih. Tako mlad je skupio i sedam nastupa za A-tim. Uglavnom, ne znam ni što objašnjajem nešto mladom Verteru (Wertheru), ha ja :roll:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 okt 2013, 01:46

Ne znam bas za tu opciju da on i Spahic budi stoperski par, fali tu visine cini mi se. Mene je Besic odusevio kao zadnji vezni. Destruktivac koji zna igrati, zna povuci loptu, bas kakvog Pape trazi. Ali ne moze ga pozvati dok je ovakva situacija, on i Jagodic su kolege i ne ide to tako. Ja se nadam da ce se to izgladiti sto prije, za dobrobit reprezentacije. Kolasinac kao lijevi bek/stoper, Besic kao zadnji vezni, tu su jos mlade nade Zolotic, Kvesic... i vec izgledamo puno bolje po mom misljenju, stvara se jedna fina ekipa za SP.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 okt 2013, 01:52

calcio je napisao/la:Ne znam bas za tu opciju da on i Spahic budi stoperski par, fali tu visine cini mi se. Mene je Besic odusevio kao zadnji vezni. Destruktivac koji zna igrati, zna povuci loptu, bas kakvog Pape trazi. Ali ne moze ga pozvati dok je ovakva situacija, on i Jagodic su kolege i ne ide to tako. Ja se nadam da ce se to izgladiti sto prije, za dobrobit reprezentacije. Kolasinac kao lijevi bek/stoper, Besic kao zadnji vezni, tu su jos mlade nade Zolotic, Kvesic... i vec izgledamo puno bolje po mom misljenju, stvara se jedna fina ekipa za SP.
S tim da je Muhamed odigrao dvije tekme ove sezone na DM-u za svoj klub i u obje su nastradali. Na stoperu se navikao i mislim da treba proći neko vrijeme dok se ne navikne u potpunosti na zadnjeg veznog.

Zna iznijeti loptu, a ima i odličan šut. Ne mogu vjerovati da se takav igrač ignorira. Neka svoj autoritet grade na starijim igračima a ne na najmlađim.

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 19 okt 2013, 01:54

calcio je napisao/la:Ne znam bas za tu opciju da on i Spahic budi stoperski par, fali tu visine cini mi se. Mene je Besic odusevio kao zadnji vezni. Destruktivac koji zna igrati, zna povuci loptu, bas kakvog Pape trazi. Ali ne moze ga pozvati dok je ovakva situacija, on i Jagodic su kolege i ne ide to tako. Ja se nadam da ce se to izgladiti sto prije, za dobrobit reprezentacije. Kolasinac kao lijevi bek/stoper, Besic kao zadnji vezni, tu su jos mlade nade Zolotic, Kvesic... i vec izgledamo puno bolje po mom misljenju, stvara se jedna fina ekipa za SP.
Pa to je to, Besic,Zolotic, Kvesic NARAVNO.

Samo kakvi god da su prijatelji ne mislim da je dobro da Pape zapostavi Besica zbog Vlade. Vlado unistava mladu repku, i ubija moral i zelju da uopste igraju za BiH nasi mladi igraci koji dolaze iz dijaspore. Koji su ruku na srce puno kvalitetniji od nekih iz Zrinjskog,Borca itd... Mislim na Besica i malog Prcica.

Vladi je bitan kes, kokuz naravno sta ce zaradit od naseg fudbala, ali ispod stola se moze, ni PDV ne placa.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 19 okt 2013, 02:33

Neutral je napisao/la:Bespotrebno zapostavljen. Neka neki anonimusi imaju prednost ispred Bešića koji igra na poziciji stopera. Može i na zadnjem veznom, samo što tu igra slabiji kako je prešao u Mađare.

Vidi pasa mi imamo stopere to nam nije problem Zukanovic,Vranjes,Kolasinac,Bicakcic,Spahic sigurno nisu polovnjaci i ovo su im prirodne pozicije,i po potrebi igraju na bekovima i tu nema Besic sta da trazi i ako mi je drag mozda bas kad zatreba na beka ga probat,ja sam njega vidio kao naseg DM-a

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 19 okt 2013, 15:40

Susic kaze da na toj pozuciji treba igraca koji zna s loptom i da je trkac,dakle dva u jednom...
Po meni,Besic nije los a loptom ,dok je vise nego dobar trkac...
S toga,mali je tu ;)

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 okt 2013, 17:58

ali se prvo mora dokazati u mladoj reprezentaciji kaze Susic mislim smijesno je to..Odavno momak treba da bude na spisku ali svjesno ga ignorisu..kao i Prcića sto ce Jagodic sad reci kako Prcic se nije zalagao na treninzima ili nije htio uci u igru ili ovo ili ono

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 20 okt 2013, 11:06

[youtube][/youtube]
Malo se prisjećam prijateljske s Meksićima..

Ferencvaroš u 17.30 gostuje kod Kapošvarija(1-1-8) koja se nalazi na dnu tabele. Koliko vidim Muha je odradio suspenziju tako da večeras očekujem njegov povratak na mađarske livade.. aBd.

Što ga već nameću Engleskoj, nećeli mu repka napuhat vrijednost; a skočit će sigurno, iako propusti zemlju zadnjica okruglih.. :twisted: Bosanci i Hercegovci opet u modi...
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 okt 2013, 11:34

pirotehnik je napisao/la:Bosanci i Hercegovci opet u modi...
Ovo je samo početak, ma nije ni početak... šta će tek da bude.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 okt 2013, 14:36

ahmic je napisao/la:Susic kaze da na toj pozuciji treba igraca koji zna s loptom i da je trkac,dakle dva u jednom...
Po meni,Besic nije los a loptom ,dok je vise nego dobar trkac...
S toga,mali je tu ;)
ne da nije los, nego je vise nego odlican za tu poziciju, za nas.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 20 okt 2013, 20:27

Bez Bešića večeras odigrali 1-1, a izjednačili u 89'.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 21 okt 2013, 09:17

pirotehnik je napisao/la:Bez Bešića večeras odigrali 1-1, a izjednačili u 89'.
Znaci vec je na putu za Englesku, mozda i ima istine? ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.