18.11.2013. BiH - Argentina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

zgembo89
Kontakt:

Re: 18.11.2013. BiH - Argentina

Post Postao/la zgembo89 » 19 okt 2013, 00:49

Izvaditi MIsimovica ostaviti PJAnica da kreira ubaciti KOlasinca na DMF ili na beka ,a Salihovica unutra eventualno Sliahovic van ,a HAjrovic unutra na krilo..

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 19 okt 2013, 00:49

Što ste zakomplikovali formaciju, to je čudo nevidjeno :lol:

Begovic
Mujdža Spahić Bičakčić Kolašinac
Salihović
Hajrović Pjanić Lulić
Džeko Ibišević

Pa da vidimo...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 19 okt 2013, 00:51

kokakolas je napisao/la:Što ste zakomplikovali formaciju, to je čudo nevidjeno :lol:

Begovic
Mujdža Spahić Bičakčić Kolašinac
Salihović
Hajrović Pjanić Lulić
Džeko Ibišević

Pa da vidimo...
Nece bit ni ovo, mada izgleda hebeno :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 okt 2013, 00:52

Kolašinac je idealno rješenje za lijevog beka.

- On je stoper ili bek. Međutim, bar kako je gledam fudbal, on ne može igrati defanzivnog veznog igrača. Tu nam treba neko ko će prekidati akcije, trčati... ali isto tako neko ko zna igrati.

Ovo je Pape izjavio. Sad, na DM nemamo nikakvog igraca a na LB imamo i Zukanovica i Salihovica, koji mogu odigrati dobro ( ja se ne sjecam kad smo primili gol preko nase lijeve strane), mislim da Pape treba i mora Kolasinca gurnuti na DM, jer momak moze trcati, jak je, razbijac a i zna lopte malo, taman kolko treba i onda udarit na Brazil ako treba

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 19 okt 2013, 00:54

Mozambik je napisao/la:Kolašinac je idealno rješenje za lijevog beka.

- On je stoper ili bek. Međutim, bar kako je gledam fudbal, on ne može igrati defanzivnog veznog igrača. Tu nam treba neko ko će prekidati akcije, trčati... ali isto tako neko ko zna igrati.

Ovo je Pape izjavio. Sad, na DM nemamo nikakvog igraca a na LB imamo i Zukanovica i Salihovica, koji mogu odigrati dobro ( ja se ne sjecam kad smo primili gol preko nase lijeve strane), mislim da Pape treba i mora Kolasinca gurnuti na DM, jer momak moze trcati, jak je, razbijac a i zna lopte malo, taman kolko treba i onda udarit na Brazil ako treba
To je igrao i u Schalkeu, i Safez izjavljuje pocudne stvari. Ja mislio a je bas obrnuto izjavio, pa eto da ga podrzim i ja jednom :D , medjutim naravno da je sve 180 stepeni drugacije :lol: . Ja bi njega na DMF-a a Saliha ostavio dje jest i gotovo.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 okt 2013, 00:55

Zukanovic na lijevom beku moze proci jedino protiv rep. kao Grcka, koja nema brza krila
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 okt 2013, 01:05

DonCorleone je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Kolašinac je idealno rješenje za lijevog beka.

To je igrao i u Schalkeu, i Safez izjavljuje pocudne stvari. Ja mislio a je bas obrnuto izjavio, pa eto da ga podrzim i ja jednom :D , medjutim naravno da je sve 180 stepeni drugacije :lol: . Ja bi njega na DMF-a a Saliha ostavio dje jest i gotovo.
To je to. Kolasinca MORA stavit DMF jer tu uopste nemamo igraca ozbiljnog. (na LB se mozes i krpit, al DMF je jedna od najvaznijih pozicija u fudbalu i tu treba dobar igrac kakav je Kolasinac, a ne pokusaj od igraca Zahirovic) S druge strane Salihovic moze dobro odigrati na LB i nema potrebe da ga dira na toj poziciji, jer nam on ofanzivno i ne treba, a defanzivno dobro zatvara vec odavno i nemamo nekih problema na LB

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 okt 2013, 01:09

Bosniacum Lilium je napisao/la:Zukanovic na lijevom beku moze proci jedino protiv rep. kao Grcka, koja nema brza krila
Pa nemaju sve reprezentacije svijeta na krilima Mesija i Di Mariu ili Ronalda i Nanija, zato treba analizirati igru protivnika, kao sto je to Pape uradio sa Grckom, izveo Zukanovica i napravio pun pogodak, al zato protiv Slovacke greska pa se svi sutradan pitamo kako Waiss ne igra u Realu, sta je pocinio nasim bekovima.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 okt 2013, 01:13

pa to i kazem. Ne bi ni Zukanovic nista bolje prosao da je igrao na LB, a da je Weiss djelovao po njegovoj strani.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Bellucci
Kontakt:

Post Postao/la Bellucci » 19 okt 2013, 01:21

ljudi kolosinca na lijevog beka..kakav DMF tu traziti neko drugo rjesenje.salihovic nije siguran na beku nikako jednostavno lik ne igra tu poziciju nikako u klubu..svaki bolje(brze) krilo ce mu stvarati dosta problema. a ni centarsut ga ne sluzi vise ko nekad..ako nista moze i on na DMF

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 okt 2013, 01:32

@Greivis druže, kod tebe Begović stoji malo desnije :mrgreen: Šalim se, nisam upratio tvoju formaciju, ovo je onako iz glave.

Tek kasnije pročitah Papetov intervju i ovo oko Kolašinca, tako da iz tima sigurno možemo izbaciti Zukanovića a ubaciti Salihovića. Kolašinac ide na beka a Salihović u sredinu, što ofanzivno ne izgleda loše ali ćemo defanzivno biti tanki, malo jači nego do sada, ali i dalje tanki. Salihović i Medunjanin bi se mogli mijenjati ali zajedno.... Salihović i Bešić? :D Ovo bih baš volio da vidim nekad.

Kada Vedo igra (a igra uvijek :mrgreen: ) onda desni bek ima velikih problema. Pa jadni Avdija je na zlu glasu jer mi nemamo desno krilo u formaciji, ta strana nam uvijek visi, jer je pokriva jedan čovjek. Čak i ako bude Mujdža igrao, to je poziv svim reprezentacijama da se orjentišu na tu stranu kada napadaju, jer znaju da smo tu tanki. Dakle, na lijevoj strani ćemo imati Kolašinca, Lulića i Salihovića koji će, bez obzira na poziciju, biti lijevo orjentisan, a desno samo Mujdža ili Avdija? Medo ne zatvara defanzivno gotovo nikako, Miske ili Pjana ne treba ni govoriti i onda jadni Vedad mora da to na silu radi, iako mu to nikako nije posao (a to radi solidno).

Bolje je da Vedo odigra 30-45 minuta na svojoj poziciji i pokaže šta zna nego 90 na krilu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 19 okt 2013, 01:50

Medunjanina nikako ne bi trebalo izostavljati iz prvih 11.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 19 okt 2013, 01:53

Korinov je napisao/la:Medunjanina nikako ne bi trebalo izostavljati iz prvih 11.
Ma Salihovic ispada iz prvih 11. Medunjanin i Pjanic super harmoniraju na sredini terena.

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 19 okt 2013, 01:57

DonCorleone je napisao/la:
Korinov je napisao/la:Medunjanina nikako ne bi trebalo izostavljati iz prvih 11.
Ma Salihovic ispada iz prvih 11. Medunjanin i Pjanic super harmoniraju na sredini terena.
Sve po zasluzi. Medunjanin me odusevio svojim igrama, pravi moderni holding midfielder, motor ekipe. Nije toliko los ni u defanzivi jer zna poprilicno citati igru samo sto je premekan i nekako mislim da bi jos vise trebao poraditi na kondiciji. Da je bogdom ostao u Spaniji, to je njegova liga.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

harko8
Kontakt:

Post Postao/la harko8 » 19 okt 2013, 01:59

Slazem se - Salihovica na klupu (vec zadnje 2 godine njegova forma postaje losija iz dana u dan)

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 19 okt 2013, 02:01

Po forumasima koji guraju Hajrovica, i Papetu koji vidi Kolasinca na poziciji ljevog beka, to bi izgledalo ovako:

-------------------------Dzeko-----------------------------
----------Lulic------------------------Hajrovic------------
-------------------------Pjanic------------------------------
----------Medunjanin----------- Besic---------------------
----Kolasinac----Spahic-----Bicakcic------Mujdza-------
------------------------Begovic------------------------------

Po ovom ispadaju tri trenutna reprezentativca iz prvih 11 a to su Misimovic (realno nije gubitak), Salihovic (gubitak koliko toliko), Ibisevic (veliki gubitak), naspram tri nova igraca (Kolasinac ogroman dobitak), Besic (veliki dobitak), Hajrovic (veliki dobitak).

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 okt 2013, 02:02

Bellucci je napisao/la:ljudi kolosinca na lijevog beka..kakav DMF tu traziti neko drugo rjesenje.salihovic nije siguran na beku nikako jednostavno lik ne igra tu poziciju nikako u klubu..svaki bolje(brze) krilo ce mu stvarati dosta problema. a ni centarsut ga ne sluzi vise ko nekad..ako nista moze i on na DMF
Pa kad to zadnji put primismo gol preko lijeve strane, ja se stvarno ne sjecam, nismo nikad imali velikih problema preko njegove strane, vazda je jadni Mujdza visio zato sto nemamo desnog krila.

Koje rijesenje bolan da trazimo na DMF, trazimo ga od Grcke prije 3 godine i nikako da ga nadjemo, mislili smo da je Zahirovic dobar, kad on taraba, Rahimic proleter, ucestvovao u oktobarskoj revoluciji, Besic bi mogao bit dobar, al ima problema sa Jagodicem i od njega nema nista dok ne preraste U21 il dok se ne pomiri, al bojim se da nece jer je momak u pravu.

Sad konacno kad dobijamo igraca koji moze odigrati dobro na DMF stavljaj ga na LB jer Salihovic ne zna ubacit, pa primarna uloga beka je da stiti svoju stranu u defanzivi, a Salihovic to za sad radi dobro

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 okt 2013, 02:03

DonCorleone je napisao/la:Po forumasima koji guraju Hajrovica, i Papetu koji vidi Kolasinca na poziciji ljevog beka, to bi izgledalo ovako:

-------------------------Dzeko-----------------------------
----------Lulic------------------------Hajrovic------------
-------------------------Pjanic------------------------------
----------Medunjanin----------- Besic---------------------
----Kolasinac----Spahic-----Bicakcic------Mujdza-------
------------------------Begovic------------------------------

Po ovom ispadaju tri trenutna reprezentativca iz prvih 11 a to su Misimovic (realno nije gubitak), Salihovic (gubitak koliko toliko), Ibisevic (veliki gubitak), naspram tri nova igraca (Kolasinac ogroman dobitak), Besic (veliki dobitak), Hajrovic (veliki dobitak).
Ovo izgleda preyebeno. Plus vrlo dobra klupa (Miske, Vedo, Sejo, Avdija :mrgreen: , Pandža, Zukanović...)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 okt 2013, 02:05

Samo da mi je znati po cemu je to Zahirovic taraba? Nikad jos nije podbacio u Repki na svojoj poziciji, u klubu tek treba da se nametne, ali je tek dosao pa se moze opravdati. I prica se o njemu kao da je 82. godiste, a ne 90. Da taj momak ima samo 23 godine, dok su najbolji defanzivni vezni od 26 do 32. I da, Rahimaga je u svojoj 23. igrao u Steyeru(vjerujem da mnogi i ne znaju koji je taj klub), a u 24. u Anzhiju(ne u ovom superbogatom, vec u onom koji je igrao u drugoj Ruskoj ligi). I onda neko kaze da je Zahirovic taraba.
Celik!3,2,2.

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 19 okt 2013, 02:19

Mozambik je napisao/la:
Bellucci je napisao/la:ljudi kolosinca na lijevog beka..kakav DMF tu traziti neko drugo rjesenje.salihovic nije siguran na beku nikako jednostavno lik ne igra tu poziciju nikako u klubu..svaki bolje(brze) krilo ce mu stvarati dosta problema. a ni centarsut ga ne sluzi vise ko nekad..ako nista moze i on na DMF
Rahimic proleter, ucestvovao u oktobarskoj revoluciji
Oplakah,.. :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.