Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Pjanic odigrao savrseno u svim segmentima igre + 2 gola za nova 3 boda. Definitivno igrac utakmice. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- fudbalerXL
- Kontakt:
TO PJANKE INSTITUCIJO !!
Roma je kompletna ekipa. Fali jim još samo jedan TOP napadač , pa da naprave nešto i u ligi prvaka.
Hm ko bi to mogao da bude ??
Roma je kompletna ekipa. Fali jim još samo jedan TOP napadač , pa da naprave nešto i u ligi prvaka.
Hm ko bi to mogao da bude ??
Definitivno najbolji na terenu,samo nek ostane zdrav.rope11 je napisao/la:Pjanic odigrao savrseno u svim segmentima igre + 2 gola za nova 3 boda. Definitivno igrac utakmice.
Kakvu igracinu imamo!
Svaka cast Pjani na fantasticnoj utakmici. Ali realno, nit bi pucao slobodnjak , nit bi opucao penal da nije bilo povrede Tottija. 

pi.
hurem je napisao/la:to je bilo nekad...kako je pjanic u romi, od tada ih i pratim...ne osporavam igru tottija...ali da je majstor za slobodne to nije (mozda je nekad bio), sve sto zna jeste da krkne loptu pa gdje ode...majstor je pirlo koji zna da gadja...i u ove dvije godine totti je opucao 100 slobodnjaka, ne znam je li dao 2,3 gola...a pjanic bi dao MAKAR 10...znao je po utakmici opucati po 4,5 slobodnjaka a pjanicu ne dadne ni 1...toliko od mene...ni miske se vise ne mjesa pjanketu, jer je shvatio da je ovaj bolji od njegaNeutral je napisao/la:@Hurem
Kako te nije stid to napisati?![]()
Totti je doktor fudbala i majstor za slobodne udarce. Očigledno nisi gledao pet utakmica legende ne samo Rome nego i Italije.
Totti izvodi slobodnjaka jednako kao što je to radio prije deset godina, no nebitno. Ove sezone kada je bio otpisan on je još bolji. Doktor igre, s tim da bi imao još dva gola da nije jednom izašao ranije gdje je Ljaljić izveo jedanaesterac, te večeras gdje je Pjanić majstorski opalio sa jedanaest metara.
Pjanić odličan, svakako će ponijeti epitet najboljeg igrača na večerašnjoj utakmici protiv ekipe koja igra Ligu prvaka. Šteta pa Ljalić nije zabio, Miralemu bi se pisala i asistencija.
Osam utakmica, tri gola i tri asistencije. Hvala Bogu!
- HazardEden
- Kontakt:
Nemojte ga u Barcu odmah, bolje u Romi da je lider i standardan vec ko Dzeko da grije klupu stalno i propada
Iz utakmice u utakmicu napreduje strasno

Iz utakmice u utakmicu napreduje strasno

Bravo Mire, samo nastavi tako.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Pitao sam se kako puca penale zato jer ga nisam vidio kako izvodi, ali evo sad sam.
Kako zabiberi onaj penal, mrezu probi! I osim dva gola kako je super inace odigro. Fenomenalan. Mozda dvije tri pogresne akcije imao citavu utakmicu a kao da je loptu imao stotinu puta.

Sto bi u narodu rekli dok jednom ne smrkne, drugom ne svaneTweeds_10 je napisao/la:Svaka cast Pjani na fantasticnoj utakmici. Ali realno, nit bi pucao slobodnjak , nit bi opucao penal da nije bilo povrede Tottija.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
3 gola, 3 asistencije i mnostvo predasistencija 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- el-fighter
- Kontakt:
Mire odlicno zaokruzio sedmicu. Nakon sto je "poginuo" na onoj utakmici protiv Litvanije, veceras opet dominirao na terenu. Nekako svi govore da ce DDR biti nasljednik Tottia, ali Pjanic se tu opasno umjesao.
Samo naprijed Zmaju!!
Samo naprijed Zmaju!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Najbolji veznjak Balkana, a mozda bude i Evrope. Samo tako kralju, uci, rasti u igri, glavni si..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Imao je one 3 izgubljene lopte na sredini terena, al sreća pa je nogomet kolektivna igra, i jedni drugim krpe greške. Svaka čast Mire, nadam se da ćeš samo tako nastaviti. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Najbolji predasistentBosniacum Lilium je napisao/la:3 gola, 3 asistencije i mnostvo predasistencija

dlicna tekma Pjane, u svim poljima odlican. I u defanzivi je bio dobar, dlicno pokrivao prostor. Samo da ga pvrede zaobidju

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
govori se, da poslije ove tekme slijede dogovori oko Miralemove plate...
do 2016 ima ugovor - 2 000 000 € / sezona
ponudit ce mu 3 000 000 € / sezona i produzetak do 2018
prve vijesti kazu, da ce Miralem prihvatiti
nadamo se ipak, da poslije ove tekme dobije jos malo bolji ugovor
do 2016 ima ugovor - 2 000 000 € / sezona
ponudit ce mu 3 000 000 € / sezona i produzetak do 2018
prve vijesti kazu, da ce Miralem prihvatiti
nadamo se ipak, da poslije ove tekme dobije jos malo bolji ugovor
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Inace ne smatram Susica kao nekog zesceg strucnjaka, ali potpuno je u pravu.Virtu4l je napisao/la:Jedan i jedini - Safet Sućić, bez dlake na jeziku.O Pjaniću
- Miralem Pjanić može igrati u svakom najvećem, evropskom klubu. Međutim, mora poraditi na svojoj muskulaturi. Međutim, prvo mora da se spremi. On fizički nije spreman sto post, kaže Pape.
- Što se tiče njegovih fudbalskih kvaliteta, malo koji igrač na svijetu ima ono što ima on. I pregled igre, i pas, i šut, i dribling jedan na jedan... Neki dan sam mu htio pokloniti sliku Ronalda, koji je skinuo dres. Da vidio njegov trbušni zid...
Svaki igrac ima limitacije. Miralem ima veliki luksuz i veliku srecu da on sam nesto moze da uradi oko tih limitacija. Za razliku od Dzeke na primjer: Njegova limitacija je da je spor. Ne da nije "fast", nego on nije "quick". I kolko god on treniro, Edin NIKAD nece moc popravit to jer brzina se ne moze naucit. Miralem je rodjen sa velikim talentom. Ono sto treba Miralemu je fizicki da stavi misicne mase na tijelo i psihicki da bude malo vise arogantan (to sto je konacno veceras uzeo da izvede penal je veliki korak naprijed). Ali sto se tice fizike, on uopste ne treba da postane Schwarzenegger... Ili Ronaldo. Ne treba nikakve steroide da uzima, sve moze prirodno.
To Mire Pjanatoruuuuuuuuu

Kada kaže forumaš da mu fali mase, napadne ga se, šta ti znaš, nema on doktore u timu da mu to kažu, napade me Romanist. Al kad Pape kaže, onda je uredu. Život je nepravedan.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: 231983, Lekqqq1921, lol89 i 16 gostiju.