Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Naravno da ti ne smeta, to sam ja nešto pogriješio. Izvinjavam se.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
tyler durden je napisao/la:Koji je te godine bio u zajednickoj drzavifilip13 je napisao/la:DesimaL je napisao/la:— Emir Spahić!
“Žao mi je… Žao mi je što nismo otišli na to j….. evropsko.
Žao mi je što nemamo autoput, što imamo više od pola miliona nezaposlenih, što nam na vrhu sjede šupljoglavci, raspiruju nacionalizam, godinama nas levate.
Žao mi je što su mnogi od nas djetinjstvo proveli u podrumu.
… Žao mi je što nas ne poznaju, pa nas potcjenjuju.
Žao mi je, jer znam da bi ulice svih gradova u Bosni i Hercegovini sinoć izgledale veličanstveno, da je bilo drugačije.
Ali mi je neizmjerno drago što nisam rođen ni u Parizu, ni u Danskoj, ni u Portugalu, zemljama gdje imaju velike stadione, a hladnu publiku, kojoj moraš “uzdurisati” premoćan razglas da bi ih afirmisao da navijaju barem 2 minute.
Drago mi je, jer u ovoj našoj hladnoj, gladnoj i siromašnoj zemlji, kad te strefi nešto na sred ulice, još uvijek ima onih koji će ti prići i pomoći, bez obzira na sve.
Jer te komšija zovne na roštilj iako je na birou pola godine, nema nikakva primanja i udara glavom od zid razmišljajući od čega će uplatiti zaostalu ratu kredita.
Ovdje se ne živi samo da bi se umrlo, ovdje se i umire da bi se živjelo! Ovo je moja Bosna!”
nego je rodjen u dubrovniku,hrvatska
a znaci u ovom postu se mislilo na SFRJ a ne na BiH,ovo hladna,gladna i siromasna zemlja?
zizu1991 je napisao/la:Naravno da ti ne smeta, to sam ja nešto pogriješio. Izvinjavam se.
ok
da ti kažem filip 13 da si dosadan,okani se tračanja o spahi,ne diraj kapitena
musla je napisao/la:da ti kažem filip 13 da si dosadan,okani se tračanja o spahi,ne diraj kapitena
nije to trac,to je istina
Nego, ne odgovori ti meni kakve veze ima što je rođen u Dubrovniku, i da li taj dio koji si ti boldirao isključivo kaziva i da se preko toga može zaključiti da on ističe da je rođen u BiH ?
zizu1991 je napisao/la:Nego, ne odgovori ti meni kakve veze ima što je rođen u Dubrovniku, i da li taj dio koji si ti boldirao isključivo kaziva i da se preko toga može zaključiti da on ističe da je rođen u BiH ?
nema nikakve veze,ja samo spominjem da nije rodjen u BiH,nista vise
Opet kontradiktornost, ako nema veze, nema potrebe niti da pominješ.
Pa šta joj rođen u Dubrovniku. Otac mu je iz Sandžaka a majka iz Hercegovine. Radili u Dubrovniku, našli se ostalo je historija 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
zizu1991 je napisao/la:Opet kontradiktornost, ako nema veze, nema potrebe niti da pominješ.
pa eto,ja spomenuo
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije sad da je Dubrovnik preko svijeta nego na samoj granici, veoma povezan sa BiH. mozes maltene sa Straduna kamen baciti do BiH. Ako imas dobre misice.FaraonTM je napisao/la:Pa šta joj rođen u Dubrovniku. Otac mu je iz Sandžaka a majka iz Hercegovine. Radili u Dubrovniku, našli se ostalo je historija

Tako nekakocalcio je napisao/la:Nije sad da je Dubrovnik preko svijeta nego na samoj granici, veoma povezan sa BiH. mozes maltene sa Straduna kamen baciti do BiH. Ako imas dobre misice.FaraonTM je napisao/la:Pa šta joj rođen u Dubrovniku. Otac mu je iz Sandžaka a majka iz Hercegovine. Radili u Dubrovniku, našli se ostalo je historijaVjerujem da bi jedan od onih Salihovicevih centarsuteva zavrsio negdje preko granice u Hercegovini

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Stvarno,imaš neki link?filip13 je napisao/la:

Kažu da je Mirko Hrgović rođen u Sinju

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
tepsija je napisao/la:Stvarno,imaš neki link?filip13 je napisao/la:
Kažu da je Mirko Hrgović rođen u Sinju
imas na stotine takvih linkova na netu,malo potrazi
-
- Kontakt:
Tekma u 20.30 Hoffenheim - Leverkuzen. Znal neko sastave igral Spahić i Salihović il se jos trijezne 

- Goalgetter
- Kontakt:
Sejo u prvom sastavu, Spaha na klupi, izgleda da se nije otrijezniorobijas_Ri je napisao/la:Tekma u 20.30 Hoffenheim - Leverkuzen. Znal neko sastave igral Spahić i Salihović il se jos trijezne

Strašno... Kapa do poda.Kakva je uloga kapitena Emira Spahića u našem državnom timu?
- On je, kao prvo, vrhunski igrač, koji može igrati u svakoj svjetskoj ekipi. S druge strane, on je pravi lider, autoritet... U kontaktu je sa svim igračima - za njega je reprezentacija iznad svega. Kod Spahića je reprezentacija na prvom mjestu, pa onda velika praznina do kluba. To je velika stvar. On još nikada nije pokušao da eskivira neku prijateljsku utakmicu. A mogao je... Čak me jednom, dok je igrao za Monpelje, nazvao i rekao - selektore, sad će vas zvati moj trener i tražiti da me oslobodite prijateljske utakmice sa Meksikom, a vi nemojte pristati na to... Poslije toga me je zvao njegov trener i insistirao da Emira oslobodim obaveza, ali to nisam dozvolio...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Strašno... Kapa do poda.Kakva je uloga kapitena Emira Spahića u našem državnom timu?
- On je, kao prvo, vrhunski igrač, koji može igrati u svakoj svjetskoj ekipi. S druge strane, on je pravi lider, autoritet... U kontaktu je sa svim igračima - za njega je reprezentacija iznad svega. Kod Spahića je reprezentacija na prvom mjestu, pa onda velika praznina do kluba. To je velika stvar. On još nikada nije pokušao da eskivira neku prijateljsku utakmicu. A mogao je... Čak me jednom, dok je igrao za Monpelje, nazvao i rekao - selektore, sad će vas zvati moj trener i tražiti da me oslobodite prijateljske utakmice sa Meksikom, a vi nemojte pristati na to... Poslije toga me je zvao njegov trener i insistirao da Emira oslobodim obaveza, ali to nisam dozvolio...
Ovo je i mene iznenadilo,znao sam bocnuti kapitena i svasta mu prigovoriti al ovo je stvarno za jedan veliki respekt.
Oprosti mi kapitenu.
1946
Kad pogriješi kritikovat ću ga, a griješio je. Dok sa druge strane za patriotizam mu se nema šta prigovoriti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
moj sin je dobio ime po njemuVirtu4l je napisao/la:Strašno... Kapa do poda.Kakva je uloga kapitena Emira Spahića u našem državnom timu?

Semper Fidelis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 63 gosta.