OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

djulba
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la djulba » 15 okt 2013, 08:43

Šta je sa Parsom. ?

slobodatuzla
Kontakt:

Post Postao/la slobodatuzla » 15 okt 2013, 09:51

OKK Sloboda Tuzla

Liga 12: OKK "Sloboda" Tuzla - KK "Radnik" Bijeljina, 19.10.2013. u 19:00h, Velika dvorana SKPC "Mejdan". ULAZ SLOBODAN!

Pustite suplju pricu na forumu i put pod noge do Mejdana pa vidite tamo sve sto vas zanima :D
Slatina,Krojcica,Brcanska malta i Stupine
Bulevar,Batva,cijela Jala i Crvene njive,
Sloboda je ovdje sveta rijec je ime,
crveno crna je boja care zato se gine

Sloboda Tuzla 1919 <3

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 15 okt 2013, 14:21

djulba je napisao/la:Šta je sa Parsom. ?
I mene to zanima ako moze "oruzar" (bez uvrede) posto je najinformisaniji i u toku je, ne mora ako ne smije dat informaciju skim je zakuho ako je zakuho, nego bar da nam kaze hocel bit tu il nece.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 15 okt 2013, 15:28

slobodatuzla je napisao/la:OKK Sloboda Tuzla

Liga 12: OKK "Sloboda" Tuzla - KK "Radnik" Bijeljina, 19.10.2013. u 19:00h, Velika dvorana SKPC "Mejdan". ULAZ SLOBODAN!

Pustite suplju pricu na forumu i put pod noge do Mejdana pa vidite tamo sve sto vas zanima :D
Svrha foruma je razmjena informacija. I mene zanima šta je sa Parsom i ne čeka mi se 4 dana da saznam u Mejdanu. Budi ljubazan pa nam napiši. ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 okt 2013, 10:36

Pars nece vise igrati aktivno. 100% informacija. Godine, kilaza, kondicija...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

slobodatuzla
Kontakt:

Post Postao/la slobodatuzla » 16 okt 2013, 12:19

klasik je napisao/la:
djulba je napisao/la:Šta je sa Parsom. ?
I mene to zanima ako moze "oruzar" (bez uvrede) posto je najinformisaniji i u toku je, ne mora ako ne smije dat informaciju skim je zakuho ako je zakuho, nego bar da nam kaze hocel bit tu il nece.

Pars ispalio u Tursku, prvo je ovdje kupio stan preselio sve stvari s obitelji i onda nakon mjesec dana otiso u Tursku bez ikakvog dogovora i bez javljanja, nije bilo moguce stupit u kontakt s njim tako da nece biti u rosteru ekipe za Ligu 12 ...

Sloboda Tuzla 1919 <3

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 17 okt 2013, 12:15

slika
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 18 okt 2013, 01:01

nadam se da cemo uci u doigravanje,sretno nasim kosarkasima,nadam se da ce mejdan biti pun ko nekad 8-)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

slobodatuzla
Kontakt:

Post Postao/la slobodatuzla » 18 okt 2013, 19:01

wienultras je napisao/la:nadam se da cemo uci u doigravanje,sretno nasim kosarkasima,nadam se da ce mejdan biti pun ko nekad 8-)

ne bi mi nista draze bilo nego da ispunimo makar 70% Mejdana ove godine , aBd i doigravanje ..

Sloboda Tuzla 1919 <3

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 18 okt 2013, 19:03

Probisvjet je napisao/la:Pars nece vise igrati aktivno. 100% informacija. Godine, kilaza, kondicija...
I ja procita il neko je negdje izjavio, da je imo zelju treniro ali imao je od ranije problema sa koljenom i zbog toga je odustao.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 19 okt 2013, 22:18

Jesu moćni dresovi :D .

slika

Sloboda - Radnik 76-43

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 19 okt 2013, 22:21

Zodiac je napisao/la:Jesu moćni dresovi :D .

slika

Sloboda - Radnik 76-43
kakav je ovaj amerikanac oce bit sta od njega heh i koji je ovaj sa 29 poena odakle on dodje ili je starosjedilac
Samo Sarajevo

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 19 okt 2013, 22:22

slika

;)
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 19 okt 2013, 22:32

kanarinac je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Jesu moćni dresovi :D .

slika

Sloboda - Radnik 76-43
kakav je ovaj amerikanac oce bit sta od njega heh i koji je ovaj sa 29 poena odakle on dodje ili je starosjedilac
hujdurovic igra koledz kosarku, bila ga dovela bosna, a sada ga dovela sloboda gdje je napokon dobio minute
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 okt 2013, 22:38

Bio na utakmici. Dosta dobro popunjen Mejdan. Oko 4000 gledalaca. Skandiralo se Sloboda Dita. :mrgreen:
Momci su solidno odigrali, pogotov skok. Crnac nije mnogo igrao ali ima potencijal. Bio suzdrzan i nije zelio da trosi puno lopti. Kada se bude opustio pokazace se. Sve u svemu nije bilo lose. Treba popraviti sut za tri.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 19 okt 2013, 23:40

Probisvjet je napisao/la:Bio na utakmici. Dosta dobro popunjen Mejdan. Oko 4000 gledalaca. Skandiralo se Sloboda Dita. :mrgreen:
Momci su solidno odigrali, pogotov skok. Crnac nije mnogo igrao ali ima potencijal. Bio suzdrzan i nije zelio da trosi puno lopti. Kada se bude opustio pokazace se. Sve u svemu nije bilo lose. Treba popraviti sut za tri.
Ne vjerujem bas da je ono oko 4000,blize je to 3000 al hajde,ja prezadovoljan,raja ce se jos vise naloziti za Sparse,iako ce haman ulaz biti simbolicne 2 KM..Ja prezadovoljan igrom,pogotovo time da sada imamo kako treba akcije,a ne one koje se vrte u juniorima vec 10 godina..Tu se vidi Mulin pecat..Onda kad je zvao timeout na 20 razlike nakon Misine trice preko ruke da im se nagovori,tu me bas kupio..Ekipa solidno popunjena na svim pozicijama,samo Jaha skripi jer je fakat prespor lik i igrac je manje u odbrani,Ocekujem da ga Ibracevic zamjeni vec sljedecu utakmicu..Nije mi jasno zasto Asim nije dobio vecu minutazu..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 20 okt 2013, 00:15

toliko o tome da Tuzlaci ovaj klub ne gledaju kao Ditu, da neće pratiti sa emocijama, itd .. ne smijem ni zamisliti kakva bi atmosfera bila da zaigramo u ABA ligi 8-)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 20 okt 2013, 00:28

JTS je napisao/la:toliko o tome da Tuzlaci ovaj klub ne gledaju kao Ditu, da neće pratiti sa emocijama, itd .. ne smijem ni zamisliti kakva bi atmosfera bila da zaigramo u ABA ligi 8-)
Realno atmosfera ce da bude nula cim prodje ova euforija nakon par kola.
Jer nema navijacke grupe da povede neku pjesmu, samo aplauzi i vriska nisu atmosfera, i veceras se to vidilo samo kad onih 20 momaka (Fukara) krenu par puta pjesmu tad se i pjevalo.
One dole nesretnike (Denis i Denis) :lol: treba sto prije maknut iz prvih redova, sto bi se reklo "transfer blam" mene stid kad njih gledam.
Nadam se da ce Fukare pocet navijat i za ovu vjestacku Slobodu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 okt 2013, 08:53

klasik je napisao/la:
JTS je napisao/la:toliko o tome da Tuzlaci ovaj klub ne gledaju kao Ditu, da neće pratiti sa emocijama, itd .. ne smijem ni zamisliti kakva bi atmosfera bila da zaigramo u ABA ligi 8-)
Realno atmosfera ce da bude nula cim prodje ova euforija nakon par kola.
Jer nema navijacke grupe da povede neku pjesmu, samo aplauzi i vriska nisu atmosfera, i veceras se to vidilo samo kad onih 20 momaka (Fukara) krenu par puta pjesmu tad se i pjevalo.
One dole nesretnike (Denis i Denis) :lol: treba sto prije maknut iz prvih redova, sto bi se reklo "transfer blam" mene stid kad njih gledam.
Nadam se da ce Fukare pocet navijat i za ovu vjestacku Slobodu.
Slazem se!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 20 okt 2013, 09:31

Cestitam OKK na pobjedi, gledao sam slike i nako malo se sjetio starih dana kad sam zivo za vikend, a pogotov kad se spoji sa Tusnja na Mejdan, vidim na slikama dosta klinaca je bilo i to je ekstra jer pun mejdan i dobre igre ce mnoge potaknuti da treniraju i rastu uz kosarku. Nerko je dobar igrac a posebno mi je drago zbog Sarajlica sto je dobro odigrao, i jedna mala ispravka nisu svi igraci koji sad igraju za OKK djeca Slobode, vec su mnogi stasali u drugim skolama i igrajuci kroz Student dosli u Slobodu, al eto barem nesto dobro tako i treba da bude sve najbolje iz svih skola dovodit u Slobodu, pa iz kantona cijelog takoder. Mozda neko ko bolje prati kosarkui zna situacju u ostalim klubovima, da kaze mozel ova Sloboda u doigravanje plus sto ce imat prosjek 3000, 4000 gledalaca. Meni dosta stvari priije svega uprava smeta u ovom klubu, al kad kod nesto tuzlansko pobjedi ja cu biti sretan.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 8 gostiju.