Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Greivis
-
Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:
znaci sada imamo jamesoljupce, roseljupce, irvingoljupca i kobeljupca

Sto nisi i za mene grupu napravio?
I gdje ti pripadas?
Treba istaci da su navijaci Spursa najkorektniji. Ugledali se na odlicno poslozenu fransizu i nece da je brukaju ovdje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
LenBias
-
Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Isto staro laprdalo Shaq koji ima IQ ko 10 godina dijete, a vrti se po tv nije uzeo tih 5 titula i ne bi ih uzeo da nije dosao u Lakerse i imao Kobea
nisi se prije javljao na ovaj podforum i dobro je sto je bilo tako. ako si ozbiljan, onda vecu glupost odavno nisam procitao
takodjer, ostali postovi koji su uslijedili nakon ovoga su obicne bljuvotine...

Nisam ja nikakakv kobeljubac, ja samo branim takvu velicinu kakav je on. I on je meni daleko veci igrac od Shaqa, koji je svoje najbolje dane i imao u Lakersima uz Kobea. Prije Kobea ni blizu titule...
Uglavnom Kobeova karijera jos traje, moze se pljuvati ali je covjek izdrzljiv sa svoje pozicije. I ne bi me cudilo da mu naredne godine sastave dobru ekipu i dovedu ga do sanse da se bori za naslov..
to sto pricas vezano za naslove apsolutno veze nema nikakve, tom logikom kobe ne bi isto imao sanse bez shaqa i gasola sto na kraju sve zajedno i jeste istina, sam igrac ne donosi naslov, mora imati nekoga uz sebe, jordan ne bi osvajao bez pippena isto, pippen je igrac cija se uloga najvise umanjuje uz citavu kosarkasku historiju, takav osjecaj imam, toliko je ostao u sjeni jordana da je to jedna od najvecih nepravdi ikada sto se mene tice, ovim ne umanjujem jordana kao velicinu, to je bez dvojbe najveci ikada ali pippen je u tim pricama veoma cesto skoro pa nebitan sto nije fer
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
LenBias
-
Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Isto staro laprdalo Shaq koji ima IQ ko 10 godina dijete, a vrti se po tv nije uzeo tih 5 titula i ne bi ih uzeo da nije dosao u Lakerse i imao Kobea
nisi se prije javljao na ovaj podforum i dobro je sto je bilo tako. ako si ozbiljan, onda vecu glupost odavno nisam procitao
takodjer, ostali postovi koji su uslijedili nakon ovoga su obicne bljuvotine...

Nisam ja nikakakv kobeljubac, ja samo branim takvu velicinu kakav je on. I on je meni daleko veci igrac od Shaqa, koji je svoje najbolje dane i imao u Lakersima uz Kobea. Prije Kobea ni blizu titule...
Uglavnom Kobeova karijera jos traje, moze se pljuvati ali je covjek izdrzljiv sa svoje pozicije. I ne bi me cudilo da mu naredne godine sastave dobru ekipu i dovedu ga do sanse da se bori za naslov..
to sto pricas vezano za naslove apsolutno veze nema nikakve, tom logikom kobe ne bi isto imao sanse bez shaqa i gasola sto na kraju sve zajedno i jeste istina, sam igrac ne donosi naslov, mora imati nekoga uz sebe, jordan ne bi osvajao bez pippena isto, pippen je igrac cija se uloga najvise umanjuje uz citavu kosarkasku historiju, takav osjecaj imam, toliko je ostao u sjeni jordana da je to jedna od najvecih nepravdi ikada sto se mene tice, ovim ne umanjujem jordana kao velicinu, to je bez dvojbe najveci ikada ali pippen je u tim pricama veoma cesto skoro pa nebitan sto nije fer
-
Greivis
-
Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 18 okt 2013, 17:46
@LenBias
Pa sto se onda samo napada Kobe, kada je i Jordan uradio istu stvar, a kada i James trenutno radi istu stvar.
Mozda jer su Lakersi toliko nabili komplekse da ih sad svi mrze, druge nema.
Lakersi su ekipa koja ce uvijek naci velikog igraca, Shaq kada je odlazio mislio je kao i Howard da je veci. Veci je toliko da je Kobe uz Gasola uzeo dvije titule, a Shaq jednu u 4 ekipe koje je izmijenjao u 8 godina kojih je odigrao+ 4 u Orlandu prije Lakersa = 12. I onda pocne pricat kako je najdominantnija sila pod kosem ikadaa.. Lakersi ce opet Kobeu napraviti ekipu naredne godine, a Shaq ce da hejta
-
LenBias
-
Kontakt:
ma napadaju se svi brate, to je normalna stvar ovde, samo je problem sto ih dosta napada subjektivno a brane se time kako su objektivni, to je ono najgore

-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 18 okt 2013, 17:53
Ja sam rekao dosta puta da je James trenutno najdominantniji igrac. Ne usudjujem se nikada da kazem da je neko daleko najbolji jer se brzo sve okrene, jedna greska i onda bi svi napali Jamesa kao nakon finala protiv Dallasa.
A i ima najbolju podlogu sad, moze uzeti titulu i ove godine ako sve bude na mjestu..
Mada ne mogu da sakrijem cinjenicu da Durant nije toliko iza Jamesa, samo nesto fali. Stvarno bi bilo steta da Durant u narednim godinama ne odigra finale koje..
Ali ovo npr da je Kobe na rankingu trenutno 25. ne mogu nikako, ispred njega su stavljeni igraci koji mozda imaju dobru igru i dobre statistike koje nisu bolje od njegovih ali nemaju toliki uticaj na svoju ekipu i liderske sposobnosti kao on. Jedno je kad ti Kobe udje u svlacionicu pred utakmicu, a drugo kad bi ti npr Aldridge ili Bosh usli. Sa Boshom Lakersi ako bi presli 25 pobjeda ubite me.
-
LenBias
-
Kontakt:
ta pozicija na listi je samo zbog povrede koju kobe ima, koja je jedna od najgorih (ako ne i najgora) koju kosarkas moze da ima, predvidjaju ljudi, ako budu imali pravo ok, ako se kobe oporavi kako treba profulali su, nema potrebe da se toliko licno uzima to obicno predvidjanje

-
SaltCityAttack
-
Kontakt:
Postao/la SaltCityAttack » 18 okt 2013, 18:17
KK_Bosna je napisao/la:@adriano, najnoviji primjer irvingoljupstva si dokazao tamo na temi kome bi dali loptu u zadnjem napadu - jordanu, kobeu ili jamesu... tvoj odgovor je bio - irvingu.
isto tako su roseljupcici rekli jasno - roseu.
ne znam ko je rekao Rosu?..nisam citao ovo puno par mjeseci ali vjerovatno cisto iz zajebancije...Rosoljubci bi dali to Jordanu definitivno ..onda od ove ostale dvojice naravno zna se Kobe ...od ostalih u kljucnim trenutcima mislim da je Melo najpogodni

..Rose je uspjeo dota toga uraditi u tim kljucnim trenutcima ali ne moze se to racunati sa onim sto su radili ovi u takvim utakmicama
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
BIHfan
-
Kontakt:
Greivis je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:

Treba istaci da su navijaci Spursa najkorektniji. Ugledali se na odlicno poslozenu fransizu i nece da je brukaju ovdje.
Meni su svi korektni, osim ovih koji podrzavaju Jamesa. A sto se tice Spurs-ovaca na forumu, da korektni su ali imaju jednog uljeza da ga ne imenujem.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
Carlo
-
Kontakt:
Melo 15. igrač lige, ako je vjerovati ESPNu. Naravno, još jedna nebuloza nakon što su prije par dana predvidjeli da će Knicksi imati 35 pobjeda u regularnoj sezoni

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
Donnie Darko
-
Kontakt:
Postao/la Donnie Darko » 18 okt 2013, 18:45
Melo nikada nije kotirao dobro na ESPN-ovim listama. Sumnjam da je ikada bio u top 10, barem koliko me sjecanje sluzi.Barem prosle godine nije

-
JHam
-
Kontakt:
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
Precijenjeni floperi.Nijedna ekipa nikad nije bila precijenjena ko ovi Clippersi.Jedva čekam kad ih opet neko šutne u prvoj rundi playoffa.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Greivis
-
Kontakt:
Jel Marc izasao?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
Greivis
-
Kontakt:
BIHfan je napisao/la:
Meni su svi korektni, osim ovih koji podrzavaju Jamesa. A sto se tice Spurs-ovaca na forumu, da korektni su ali imaju jednog uljeza da ga ne imenujem.

Slobodno napisi da se radi o Raulu64. Svima je jasno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
Raul_64
-
Kontakt:
Jel me ko zvao ba

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
micko
-
Kontakt:
Carlo je napisao/la:Melo 15. igrač lige, ako je vjerovati ESPNu. Naravno, još jedna nebuloza nakon što su prije par dana predvidjeli da će Knicksi imati 35 pobjeda u regularnoj sezoni

To je jednostavno Bog kosarke trenutno,i ako je koga uzitak gledati u ovoj ligi onda je to Melo. Smijesna lista koja iz godine u godinu postaje i sve smijesnija. Sto se tice te 'nebuloze' vezano za pobjede,definitivno nece imati preko 40 pobjeda u regularnoj sezoni. Iskreno nadam se da ce uhvatiti 6 poziciju na istoku,jer je prvih 5 pozicija 'rezervisano' vec.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.