U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AsharaK
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la AsharaK » 18 okt 2013, 11:02

Kevin je napisao/la:mislim da je Toni zasluzio jos jedan mandat..ipak, poraz na kraju samo od domaćina Švedske... :P
nema šanse :lol:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 okt 2013, 11:10

U19 je jako lose igrala, umjesto da Toni i saradnici ukazu na nedostatke, nesto poprave na pauzama meceva oni su poslije 3-4 minute zurili iz svlacionaica kako bi mogli ispusiti ne jednu nego dviej cigare prije pocetka drugog djela....Totalna neozbiljnost i amaterizam..

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 okt 2013, 16:11

Evo jos jedan nezadovoljan.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 18 okt 2013, 16:54

Sanjin Prcic nezadovoljan: Za domovinu sam tu, ali ne zelim se ponizavat.

Izgleda da je Jagodic potpuno izgubio konce u reprezentaciji, prvo se posvadjao sa najboljim igracem, sada na klupu stavlja jedinog igraca iz liga petice. Mislim da je dosao vakat da mu se savez zahvali, trenirati strogocu nad najboljim igracima i ocekivati dobre igre moze samo budala. I na kraju se vadi da nema kvaliteta, pa kako ce bit kvaliteta kad je najbolje igrace ili otjerao ili poslao na klupu.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 18 okt 2013, 17:12

Prcić + Bešić.....mi većih talenata od ove dvojice nemamo a evo obojica su nezadovoljni nekim stvarima....

Mislim da je jagodic definitivno pogubio sve konce

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 18 okt 2013, 17:23

Slazem se da je Jagodic pogubio konce jer dva najbolja igraca iz U-21 su nezadovoljna
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 18 okt 2013, 17:27

Sad ce neko doci i objasnit kako Jagodic ima rezultate :roll: samo sto ih niko ne vidi, al to nema veze :lol:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 okt 2013, 17:55

Yucca je napisao/la:Slazem se da je Jagodic pogubio konce jer dva najbolja igraca iz U-21 su nezadovoljna
Nezadovoljni su zbog...

ako moze odgovor.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 okt 2013, 17:58

Mislim da je red, da Vlado nekom drugom prepusti mladu reprezentaciju.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 18 okt 2013, 18:02

samo_lijevo je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Slazem se da je Jagodic pogubio konce jer dva najbolja igraca iz U-21 su nezadovoljna
Nezadovoljni su zbog...

ako moze odgovor.
Ljudima iz Sochauxa ništa nije jasno. Pitaju me zašto odjednom nakon toliko okupljanja nisam igrao. Ne znam kako objasniti im kompletnu situaciju. Razočaran sam i uvrijeđen. U Španiji sam se od 35. minuta zagrijavao i na kraju nisam ni ušao. Nikakvo objašnjenje nisam dobio. Igrao sam u septembru dvije utakmice. Dva smo puta izgubili, postigli smo samo jedan gol, a taj jedini gol sam postigao ja. Ne mogu da vjerujem da nakon toga ceh plaćam jedini,“ kaže Prcić, te dodaje:

"Znali su unaprijed da ću sjediti na klupi, pitam se zbog čega su me onda ikako pozvali. Izgubio sam deset dana i u klubu kod novog trenera zaradio nepotreban minus. Možda sam samo bio potreban da se na meni izgradi autoritet, ili da se ospori moj kvalitet. Ja jedini igram u ligi petice. U posljednje vrijeme u Sochauxu igram sve više. Moj cilj nije kroz reprezentaciju se prodati, svako zna da sam tu iz ljubavi prema domovini. Ja drugih motiva, najiskrenije, nemam. Svako neka zna, moja želja za igranjem u reprezentaciji je ogromna, uvijek sam tu, ali neka se zna da ne želim niti ću pristati da me neko ponižava.“

Evo zasto je Prcic nezadovoljan, a oko Besica je sve poznato

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 okt 2013, 18:05

Pa momak je sportista.NIje mu valjda razlog sto nije igrao,ili sto se zagrijavao 35 minuta.Jedino ako nema nesto vise iza ovih recenica.Steta je da se ne odaziva,ukljucujuci i Besica.Nema se igraca na bacanje pa da se ovako postupa sa obje strane.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 okt 2013, 18:08

momak je rekao da je tu i da će uvijek biti tu, ali je ljut zbog toga što ne igra, a smatra da zaslužuje, kao što to smatram i ja, pa ja u ovom momku vidim igrača koji će sa Pjanićem držati vezni red u budućnosti .. dodajte tu i Bešića, eto trio koji ja sanjam da gledam zajedno 8-)

Vlado jeste pogubio konce, dva najbolja igrača mlade repke ne igraju .. vrijeme je da Vlado odstupi sa pozicije selektora ;)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 okt 2013, 18:12

Zar je potrebno iznositi ovo u javnost?
Moze li se sjesti sa selektorom pa popricati.Neke stvari nisu za javnost.Ovo je moje misljenje,nadam se da ne grijesim.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 18 okt 2013, 18:14

samo_lijevo je napisao/la:Pa momak je sportista.NIje mu valjda razlog sto nije igrao,ili sto se zagrijavao 35 minuta.Jedino ako nema nesto vise iza ovih recenica.Steta je da se ne odaziva,ukljucujuci i Besica.Nema se igraca na bacanje pa da se ovako postupa sa obje strane.
E pa kad si jedini igrac koji igra u Ligi petice, znaci igras u francuskoj ligi, igras dobro, igras sve vise i vise u svom klubu, das jedini gol u dvije utakmice, gdje se svi ostali osramote i onda dodje kvazi strucnjak i posalje te na klupu, jos te drzi na zagrijavanju 70 minuta. I sad ces ti normalno reci oni su profesionalci, ovo,ono. al to je ponizavanje, niko ne zeli da ga neki kvazi strucnjak ponizava i sprda se, gradi autoritet nad njim. Isto je i sa Besicem, momak zasluzuje A repku, selektor ga ne zove (iako na njegovoj poziciji nemamo dobro igraca), a zove Zahirovica koji je losiji od njega i koji u to vrijeme nije uopste igrao u Bjelorusiji. S druge strane je najbolji igrtac U21, kvazi strucnjak mu oduzme kapitensku, trenira strogocu nad njim, Atajicem i ostalim talentima i potencijalnim A reprezentativcima, al mu igraju kvazi igraci iu Gradine i inih drugih evropskih velikana

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 okt 2013, 18:25

Mozambik je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Pa momak je sportista.NIje mu valjda razlog sto nije igrao,ili sto se zagrijavao 35 minuta.Jedino ako nema nesto vise iza ovih recenica.Steta je da se ne odaziva,ukljucujuci i Besica.Nema se igraca na bacanje pa da se ovako postupa sa obje strane.
E pa kad si jedini igrac koji igra u Ligi petice, znaci igras u francuskoj ligi, igras dobro, igras sve vise i vise u svom klubu, das jedini gol u dvije utakmice, gdje se svi ostali osramote i onda dodje kvazi strucnjak i posalje te na klupu, jos te drzi na zagrijavanju 70 minuta. I sad ces ti normalno reci oni su profesionalci, ovo,ono. al to je ponizavanje, niko ne zeli da ga neki kvazi strucnjak ponizava i sprda se, gradi autoritet nad njim. Isto je i sa Besicem, momak zasluzuje A repku, selektor ga ne zove (iako na njegovoj poziciji nemamo dobro igraca), a zove Zahirovica koji je losiji od njega i koji u to vrijeme nije uopste igrao u Bjelorusiji. S druge strane je najbolji igrtac U21, kvazi strucnjak mu oduzme kapitensku, trenira strogocu nad njim, Atajicem i ostalim talentima i potencijalnim A reprezentativcima, al mu igraju kvazi igraci iu Gradine i inih drugih evropskih velikana
nema potrebe za prepricavanjem saopcenja,znam ja citati.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 18 okt 2013, 18:33

Pa sto onda postavljas pitanje i trazis objasnjenje, i kad ti se objasni onda kazes, uredu al to nije za javnost. Ne razumjem

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 okt 2013, 18:37

Mozambik je napisao/la:Pa sto onda postavljas pitanje i trazis objasnjenje, i kad ti se objasni onda kazes, uredu al to nije za javnost. Ne razumjem
Citao sam prije pitanja saopcenje,imao sam namjeru provjeriti moje misljenje,da vidim sta drugi misle o tome.
A jesam misljenja da nije za javnost,valjda ce prije dobiti odgovor u 4 oka a ne preko novina.Nekako mi ovo narusava atmosferu koja je svakako losa.Nadam se da smo se sada razumjeli.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 okt 2013, 18:41

Meni jasna jedan stvar,sa pola ekipe se posvadjo Jagodic i ne urucuje im pozive.Od Besica,Atajica,Travancica,evo sad i Prcic.
U repci igraju neki anonimusi i jednu utakmicu igra jedna ekipa,drugu utakmicu za 3-4 dana skroz druga ekipa.Lakse ej promijeniti selektora koji nema nikakve rezultate,nego rastjerati iz repke ono sto imalo valja.
1946

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 18 okt 2013, 18:44

mlada repka je postala menadzerska utopija,sa glavnim mesetarom na celu,vladom jagodicem
dok mladi talenti sjede po klupi,a igraju u ligi petice,jbt,i ja bi se pobunio,neko neigra n u prvoj postavi vukojebine,a igra za repku,momak igra uprvoj postavi sosoa a sjedi naklupi,
bravo vlado strucnjak :oops:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 okt 2013, 19:00

Igraju anonimusi al eto Travancic je provjeren igrac :lol:

Taj ti nece garant zaigrat dok je Vlado selektor zbog svog neprofesionalnog odnosa prema klubu(bivsem) i cestim ispadima van terena (citaj alkohol,vutra)..

Naravno,za svakog selektora govore rezultati,Vlado ih u ovom ciklusu nema tako da eventualan otkaz nece biti bez osnove,.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, meecko, Sheyi i 33 gosta.