2013-14 NBA Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko će osvojiti titulu ove sezone?

Indiana Pacers
8
7%
Miami Heat
19
18%
San Antonio Spurs
40
37%
Oklahoma City Thunder
19
18%
LA Clippers
5
5%
Houston Rockets
4
4%
neko drugi (PHOENIX SUNSI recimo)
12
11%

Ukupno glasova: 107

Luminary
Kontakt:

Re: 2013 NBA Pre-Season

Post Postao/la Luminary » 18 okt 2013, 07:34

U onoj ekipi Klivlenda, da su umjesto Jamesa bili Magic, Shaq ili Jabbar na vrhuncu svoje karijere, ne bi mogli nista osvojiti. Meni je jos uvijek precudno kako je onako losa ekipa uspjela doci u finale 2007 godine, sumnjam da ce se ikad nesto slicno ponoviti.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 okt 2013, 08:23

Luminary je napisao/la:U onoj ekipi Klivlenda, da su umjesto Jamesa bili Magic, Shaq ili Jabbar na vrhuncu svoje karijere, ne bi mogli nista osvojiti. Meni je jos uvijek precudno kako je onako losa ekipa uspjela doci u finale 2007 godine, sumnjam da ce se ikad nesto slicno ponoviti.
Te godine je Istok bio rute, a vala ni Cleveland nije bio bas toliko los kao sto se ovdje navodi. Da li ce ponoviti uspjeh? Tesko je to znati, ali Dan Glibert ce uloziti sve pare sto ima da bi sastavio sampionsku ekipu oko Kyriea, Waitersa, Tristana, Bennetta. Covjeku nije zao para i siguran sam da ce sve uraditi da bi opet nekad dosao u finale.

Razlika izmedju ovog sada sto se gradi i tadasnje ekipe je ta sto se to vise radilo neplanski i da se zadovolje apetiti samoprozvanog Kinga, dok se sada to ipak radi sa planom. Drugacije je i to sto Kyrie Irving, kao fransizni igrac, trazi pojacanja, nagovara ljude da dodju igrati u Cleveland, koristi svaku priliku da lijepo govori ostalim igracima o Clevelandu, dok je James onda samo zelio Redda, kojeg je bilo nemoguce dovesti, a nakon toga je trazio Shaqa i Jamisona, da bi na kraju bio nezadovoljan i pokupio prnje. Da je rekao za svoj plan, da zeli igrati sa Boshom i Wadeom, ja sam siguran da bi se salary cap ocistio da mu se dovedu igraci koje on zeli, jer je Gilbert ionako placao mnogo da zadovolji apetite Jamesa.

Prica je davno vec sazvakana i nemam pojma zasto se osjeca potreba opet potezati za tom pricom. Utakmice su pocele, gledajte NBA ljudi, manite se corava posla.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 okt 2013, 09:17

tuzlak1987 je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
A koliko igraci u njegovim godinama padaju u formi i statistikama, a on nije se moze vidjeti na primjeru Cartera i McGradya
T-maca su povrede ****, T-Mac je u 30-oj pao u fenjer.
tuzlak1987 je napisao/la:Ali koliki je samo zaeb u glavi ljudi kada misle da je Harden sa ovom slobodom i statistikom koja nije bolja od Bryantove od prosle godine bolji igrac...To mi stvarno nema logike.

Daj Hardena u neki tim koji igra napade sporije i vise odbranu, i ova statistika ne bi uopste izgledala ovako.
Harden je trenutno bolji igrac
pao bi on i ovako i onako...I Allen je bio bolji prije Bostona, pa je dosao vec kao veteran i udruzio se za titulu. Svi su pali samo se Kobe drzi.
nevjerovatno :shock:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 18 okt 2013, 13:21

Luminary je napisao/la:U onoj ekipi Klivlenda, da su umjesto Jamesa bili Magic, Shaq ili Jabbar na vrhuncu svoje karijere, ne bi mogli nista osvojiti. Meni je jos uvijek precudno kako je onako losa ekipa uspjela doci u finale 2007 godine, sumnjam da ce se ikad nesto slicno ponoviti.
Upravo. James ce uci u historiju mozda cak i kao najbolji svih vremena. Vidjet cemo. Drugo mjesto mu je skoro zagarantovano, a Jordana ce biti tesko nadmasiti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 18 okt 2013, 15:34

tuzlak1987 je napisao/la:Isto staro laprdalo Shaq koji ima IQ ko 10 godina dijete, a vrti se po tv nije uzeo tih 5 titula i ne bi ih uzeo da nije dosao u Lakerse i imao Kobea
nisi se prije javljao na ovaj podforum i dobro je sto je bilo tako. ako si ozbiljan, onda vecu glupost odavno nisam procitao :roll:

takodjer, ostali postovi koji su uslijedili nakon ovoga su obicne bljuvotine...

znaci sada imamo jamesoljupce, roseljupce, irvingoljupca i kobeljupca :roll:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 okt 2013, 16:16

KK_Bosna je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Isto staro laprdalo Shaq koji ima IQ ko 10 godina dijete, a vrti se po tv nije uzeo tih 5 titula i ne bi ih uzeo da nije dosao u Lakerse i imao Kobea
nisi se prije javljao na ovaj podforum i dobro je sto je bilo tako. ako si ozbiljan, onda vecu glupost odavno nisam procitao :roll:

Ok sve to, ali ko je to irvingoljubac na ovom forumu?

Mes Que Un Club!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 18 okt 2013, 16:20

adriano_leite je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:

Ok sve to, ali ko je to irvingoljubac na ovom forumu?
obicno onaj ko pita :mrgreen:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 okt 2013, 16:25

KK_Bosna je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Ok sve to, ali ko je to irvingoljubac na ovom forumu?
obicno onaj ko pita :mrgreen:
Izvini molim te, ja sam navijac Clevelanda, a ne Irvinga, niti bilo kojeg drugog igraca. Sticajem okolnosti i rebuildinga, Irving je najbolji igrac Clevelanda i normalno je da mi je drago kada napravi neki dobar potez ili kada vidim da se razvija onako kako je za ekipu najbolje. Za Cavse sam navijao i kada je najbolji igrac bio Jamison, a najveci potencijal ekipe Eyenga.

Da sam irvingoljubac, vjerovatno bih i ja "svoj navijacki talenat preselio sa Jamesom" i ne bih ni docekao draftovanje Irvinga kao navijac Cavsa, nego bih sa L-Trainom i Sportfanatikom izdrkavao na Miami Heat bez imalo srama sto sam navijao za Cavse ;) .

Mes Que Un Club!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 okt 2013, 16:26

adriano_leite je napisao/la:Sportfanatikom izdrkavao na Miami Heat
On je navijao za Phoenix. :mrgreen:
Mada, to ništa ne znači, i Bihfan je "navijao" za Houston. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 18 okt 2013, 16:44

@adriano, najnoviji primjer irvingoljupstva si dokazao tamo na temi kome bi dali loptu u zadnjem napadu - jordanu, kobeu ili jamesu... tvoj odgovor je bio - irvingu.

isto tako su roseljupcici rekli jasno - roseu.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 okt 2013, 16:51

Naravno da će svako objektivan reći Jordan.

Što se Rose-a tiče, prije povrede je uništavao sve u posljednjim sekundama, 7-8 zaredom bez promašaja. Vidjeti ćemo ako Bog da pravu snagu Derricka ove sezone, što se tiče Irvinga, strašan igrač, ne vidim poentu u tome da pljujete toliko po njemu.

James je najkompletniji igrač, ali daleko od toga da preuzima odgovornost kada se lomi utakmica. Fulio je trice protiv Spursa i onda ga je Ray spasio.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 okt 2013, 17:00

Neutral je napisao/la:James je najkompletniji igrač, ali daleko od toga da preuzima odgovornost kada se lomi utakmica. Fulio je trice protiv Spursa i onda ga je Ray spasio.
A zapravo je u istom napadu fulao tricu da bi za 2 sekunde zabio tricu. Koliko bi ih to uradilo...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 okt 2013, 17:01

Monolog je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Sportfanatikom izdrkavao na Miami Heat
On je navijao za Phoenix. :mrgreen:
Mada, to ništa ne znači, i Bihfan je "navijao" za Houston. :mrgreen:
Gdje si monolog care, bavis li se ti nekad svojim zivotom? Ne znam sta me koji djavo ovdje prozivate nisam nista ni pisao al bitno je po ne znam koji put ovdje da ne kazem neku ruznu rijec mene stavljaju u usta ali ja sam skoro fino rekao sta i kako je bilo oko tog Houston, Bullsi, Raptorsi.

Inace lijepo je adriano napisao gore sto se tice tog roseljupci, jamesoljupci, irvnigoljubci, meni je preko one stvari vise ovih sto pricaju i izdizu Jamesa ko da je vanzemaljac pa cu naravno furat svoju pricu jer drugacije sa nekima ovdje i ne mozes.

Toliko.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 okt 2013, 17:08

sta smo mi koji samo priznajemo da je james ubjedljivo najbolji i nemamo problem to reci?

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 okt 2013, 17:10

KK_Bosna je napisao/la:@adriano, najnoviji primjer irvingoljupstva si dokazao tamo na temi kome bi dali loptu u zadnjem napadu - jordanu, kobeu ili jamesu... tvoj odgovor je bio - irvingu.

isto tako su roseljupcici rekli jasno - roseu.
Nisam to ja uopste napisao ;) .
Yeezus je napisao/la:Ja bi zadnji sut dao Irvingu.

Mes Que Un Club!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 okt 2013, 17:11

Lillard je napisao/la:
Neutral je napisao/la:James je najkompletniji igrač, ali daleko od toga da preuzima odgovornost kada se lomi utakmica. Fulio je trice protiv Spursa i onda ga je Ray spasio.
A zapravo je u istom napadu fulao tricu da bi za 2 sekunde zabio tricu. Koliko bi ih to uradilo...
Da, kasnije je opet promašio tricu, skoro airball (možda i jest, ne sjećam se) da bi Ray vratio Heat u život. Gledao sam utakmicu, nestao je kao Casper kada je bilo najpotrebnije.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 okt 2013, 17:13

Neutral je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
Da, kasnije je opet promašio tricu, skoro airball (možda i jest, ne sjećam se) da bi Ray vratio Heat u život. Gledao sam utakmicu, nestao je kao Casper kada je bilo najpotrebnije.
Miami: L. James 37 Pts, 12 Reb, 4 Ast, 2 Stl

brate, budi fer ovaj put :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 okt 2013, 17:16

Rekao sam da je najkompletniji igrač, zar nisam? :mrgreen: Ali priznajte i vi da se gubi u završnicama utakmica kada treba preuzeti najveću odgovornost.

Inače Anthony Davis i Cousins su strašni na pripremnim utakmicama :o

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 okt 2013, 17:18

ma razumijemo se, doduse to je stari james, ovom sada se nema sta zamjeriti i prigovoriti, stvarno nije fer igraca koji ovakvu statistiku ostvari u najbitnijoj utakmici nba finala u bilo kojem kontekstu nazvati casperom :D nista vise, mislim imas ti to pravo ali to jednostavno nije fer i istina :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 okt 2013, 17:31

KK_Bosna je napisao/la:

Nisam ja nikakakv kobeljubac, ja samo branim takvu velicinu kakav je on. I on je meni daleko veci igrac od Shaqa, koji je svoje najbolje dane i imao u Lakersima uz Kobea. Prije Kobea ni blizu titule...
Uglavnom Kobeova karijera jos traje, moze se pljuvati ali je covjek izdrzljiv sa svoje pozicije. I ne bi me cudilo da mu naredne godine sastave dobru ekipu i dovedu ga do sanse da se bori za naslov..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.