Potpisujem i ostatak.Donnie Darko je napisao/la:Hrvatska sahovnica je unikatna sama po sebi. Tako da ce im i svaki dres automatski biti unikatan.
Nije jednostavno napraviti nama unikatne dresove, jer se ne smiju igrati sa ljiljanima i slicnim stvarima pa moras napraviti bijelo-plavi dres kojih valjda ima i najvise na svijetu. Kad bi mogli ljiljane ubaciti na dres, druga prica bi bila.
Grcka se dosta spominjala, na svim specijalnim dresovima koje su dobili od adidasa detalji su bili krstovi. Kod nas jedino zvjezdice mozes ubacit, sto se 100% nece desiti.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Meni nije jasno ZASTO ne mozemo da imamo ljiljane na dresu?? Ako nekim ne pristaje sami grb sa nase stare zastave, onda OK. Ali sami ljiljani su i na zastavi RS:

Hrvati kolko ja znam nikad nisu imali problema sa ljiljanima..

Ovaj dres stvarno treba da ima ljiljane...

Hrvati kolko ja znam nikad nisu imali problema sa ljiljanima..

Ovaj dres stvarno treba da ima ljiljane...
- samo_lijevo
- Kontakt:
a sto bi to bilo toliko sigurno.Mozda Legea ima bolje dizajnere,pogledaj ponudu dresova.Sve sto moze napraviti adidas,Nike to i Legea ima.LenBias je napisao/la:nije to opsesija, samo se zeli da dres bude lijep i nista vise a lijep dres ce prije uraditi adidas i nike nego legea, to je jedino sto je sigurno
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma Nike se sada malo "oprao" Unitedovim dresom, al' je u dvije godine prije toga imao nekoliko promašaja. Dakle, ne mora značiti da će Nike napraviti dobar posao, barem kada je ljepota u pitanju.
Što se mene tiče - može nas obući i Granoff.
Naravno, da bude najpovoljnija ponuda i to je to. Svakako dresovi ne igraju, već igrači.
Što se mene tiče - može nas obući i Granoff.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
Joj ovih filozofskih pitanjaHead je napisao/la:Sta znaci lijep dres?

Dres bi mogao imati ljiljane samo pod uslovom da ima i orla i sahovnicu... Ili sve ili nista. Toliko o tome...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Pa zanima me kako se definise lijep dres i ruzan dres.Donnie Darko je napisao/la:Joj ovih filozofskih pitanjaHead je napisao/la:Sta znaci lijep dres?U ovom slucaju, najljepsi je dres onaj za kojeg najmasniji ugovor dobijemo

Ja sam rek'o,najbolji je onaj koji ce opremiti sve selekcije,masno platiti savezu i stampati minimalno 2 dresa za utakmicu.A ne da kroz jedne kvalifikacije dobijemo par kontigenata dresova bez imena i da ih peremo za svaki naredni mec.
1946
lijep dres je onaj koji nije ruzan (kao legein npr)Head je napisao/la:Sta znaci lijep dres?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- fudbalerXL
- Kontakt:
Ko je reko da Adidas nije orginalan. Vidi u Škota lijepog dresa OPA !!
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... h-net.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A Pape umjesto šuškavca za 70 KM, dobija !!
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... artin.html" onclick="window.open(this.href);return false;
(A i Štimac jes našo iz koga če se šprdat, kao Škoti nemaju šta tražit, jača trening utakmica. A on ispuši 2 puta
)
I još da nam je HIMNA ko u Škotske
. Himna im je Fatntazijaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kad čemo mi vako nešto doživit, NIKAD
Hrabri Škoti moja najdraža repka poslje Bosne. Pa tek onda komšije.
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... h-net.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A Pape umjesto šuškavca za 70 KM, dobija !!
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... artin.html" onclick="window.open(this.href);return false;
(A i Štimac jes našo iz koga če se šprdat, kao Škoti nemaju šta tražit, jača trening utakmica. A on ispuši 2 puta

I još da nam je HIMNA ko u Škotske

" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 18 okt 2013, 17:28, ukupno mijenjano 8 puta.
Sta znaci lijep dres?
To znaci ne Legei i slicnima. Pogledaj font na ledjima, nadalje brojevi su ocajni. Nije dres toliko bitan, ali opet je sigurno ljepse nosit Nike/Adidas od sadasnje marke.
To znaci ne Legei i slicnima. Pogledaj font na ledjima, nadalje brojevi su ocajni. Nije dres toliko bitan, ali opet je sigurno ljepse nosit Nike/Adidas od sadasnje marke.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- samo_lijevo
- Kontakt:
Unikatan nema sta.Pravo su se potrudili.fudbalerXL je napisao/la:Ko je reko da Adidas nije orginalan. Vidi u Škota lijepog dresa OPA !!
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- Donnie Darko
- Kontakt:
postoji razlika izmedju lijep i originalan.fudbalerXL je napisao/la:Ko je reko da Adidas nije orginalan. Vidi u Škota lijepog dresa OPA !!
Recimo,meni je ovo lijepo

Samo umjesto ove pink cize ubaciti svijetlo plavu.
Ajde,ovo sto znaju raditi u PS nek odrade sa nasim grbom i plavom cizom da vidimo kako ce izgledati.

Samo umjesto ove pink cize ubaciti svijetlo plavu.
Ajde,ovo sto znaju raditi u PS nek odrade sa nasim grbom i plavom cizom da vidimo kako ce izgledati.

1946
Adidas pa ostali, nešto slično kao Mercedes pa ostali.
Možda ne daju smradovi ljiljane na dresovima, ali oni znaju da će se vioriti na tribinama u Brazilu, baš kao što je bila stavljena zastava sa ljiljanima na balkon gdje se slavilo u Sarajevu
Svi vole svoju historiju a kod nas je žele uništiti, a od toga nema ništa.
Plave i bijele boje mora dres biti.
Možda ne daju smradovi ljiljane na dresovima, ali oni znaju da će se vioriti na tribinama u Brazilu, baš kao što je bila stavljena zastava sa ljiljanima na balkon gdje se slavilo u Sarajevu

Svi vole svoju historiju a kod nas je žele uništiti, a od toga nema ništa.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imali su grci isti takav dres

A šta ćemo sa Sejdić &Finci ?_dreamer_ je napisao/la:Dres bi mogao imati ljiljane samo pod uslovom da ima i orla i sahovnicu... Ili sve ili nista. Toliko o tome...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- fudbalerXL
- Kontakt:
Mislio sam lijep. A ovaj novi jim je i pomalo UNIKATAN. Lijepa bijela kragna. Zastava Škotske ispod kragne. I velika zastava škotske na prsima OPA !!Donnie Darko je napisao/la:postoji razlika izmedju lijep i originalan.fudbalerXL je napisao/la:Ko je reko da Adidas nije orginalan. Vidi u Škota lijepog dresa OPA !!
http://www.kitbag.com/stores/kitbag/pro ... en+Project" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni odličan. I mislim da nisam subjektivan zato što volim Škotsku. Adidas je Adidas. Ko šte ne možeš poredit Audi i BMW sa Renaultom, pa da ga ****, hehe
ovaj dres skotske jeste dobar, moram priznati, opasno ga izvlaci ova zastava 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Postoji razlika i izmedju unikatan i originalanfudbalerXL je napisao/la:[Mislio sam lijep. A ovaj novi jim je i pomalo UNIKATAN. Lijepa bijela kragna. Zastava Škotske ispod kragne. I velika zastava škotske na prsima OPA !!
http://www.kitbag.com/stores/kitbag/pro ... en+Project" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni odličan. I mislim da nisam subjektivan zato što volim Škotsku. Adidas je Adidas. Ko šte ne možeš poredit Audi i BMW sa Renaultom, pa da ga ****, hehe

Unikatan jeste, zbog zastave. I to zbog zastave koja je poprilicno jednostavna za ubaciti na dres. Sta kod nas ubacit? Zuti trokut i zvjezdice?

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot] i 19 gostiju.