Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ja poceo zajedno sa ustipkom da ucim. Nema zezancije.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- legenda reala
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Charlie jesmo li prva sutra?
Šta su te to izbacili s fax-a

kako mi možeš pomoći?? ispunjaš li željeYeezus je napisao/la:Legendi uvijek.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Misliš,ti učiš njega?Greivis je napisao/la:Ja poceo zajedno sa ustipkom da ucim. Nema zezancije.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ako zelim i mislim da je potrebno mogu ju ispunit. Al momak poput tebe ne treba moju pomoc.
"I Am A God."
- legenda reala
- Kontakt:
nego čijuYeezus je napisao/la:Ako zelim i mislim da je potrebno mogu ju ispunit. Al momak poput tebe ne treba moju pomoc.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Upoznaje me Charlie sa razredom. Na praksi sam.legenda reala je napisao/la: Šta su te to izbacili s fax-a![]()
Ne mozes ono nicemu nauciti. Odustao sam nakon pet minuta.LBJ MVP je napisao/la:Misliš,ti učiš njega?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Barem si probao.
Jelde da mi je fin razred?
Jelde da mi je fin razred?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Niciju. Dovoljan si sam sebi, vjeruj u se.legenda reala je napisao/la:nego čijuYeezus je napisao/la:Ako zelim i mislim da je potrebno mogu ju ispunit. Al momak poput tebe ne treba moju pomoc.
"I Am A God."
Nije.LBJ MVP je napisao/la:Jelde da mi je fin razred?
Podsjeti me sad na nesto, al nije za javnost. Hajd na PP cu ti reci.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- legenda reala
- Kontakt:
ima li bar dobrih drugarica da nisu lukaveGreivis je napisao/la: Upoznaje me Charlie sa razredom. Na praksi sam.
.

očekujem pp sa objašnjenjem tko si, nikako da te provalim pao sam u formiYeezus je napisao/la:
Niciju. Dovoljan si sam sebi, vjeruj u se.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
totalno glup avatar i potpis. Vrijedjas katolike i pravoslavce.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pogresno si shvatio i avatar i potpis prijatelju, nije mi to namjera i odma bi da se ogradim od toga.Bosniacum Lilium je napisao/la:totalno glup avatar i potpis. Vrijedjas katolike i pravoslavce.
"I Am A God."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ah, sta ja znam, ipak sam ja bukvalac 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Yeezus je napisao/la:Pogresno si shvatio i avatar i potpis prijatelju, nije mi to namjera i odma bi da se ogradim od toga.Bosniacum Lilium je napisao/la:totalno glup avatar i potpis. Vrijedjas katolike i pravoslavce.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Sabahhajrullah, dobro jutro
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Loš silegenda reala je napisao/la:očekujem pp sa objašnjenjem tko si, nikako da te provalim pao sam u formiYeezus je napisao/la:
Niciju. Dovoljan si sam sebi, vjeruj u se.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ljiljane,povedi..

Hvala na ovacijama..

Hvala na ovacijama..
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88, StevieG8 i 13 gostiju.