Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Orao
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Orao » 18 okt 2013, 03:44

Mali Vlado treba da leti iz repke sto prije. Lik otjerao najboljeg igraca iz reprezentacije, treba njemu dati nogu. Zao mi je sto stvari u mladoj nisu kao u A reprezentaciji. Vlado je tu samo zbog svoje nacionalnosti. A onaj u U-17, zbog svoje....to je jasno k'o dan, a ni jedan nemaju KVALITET da vode pomenute kategorije reprezentacije BiH.

Besic je RAZBIJAC.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 18 okt 2013, 04:12

Cartman je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la:Podrzavam Susica on vjeruje nekim igracima npr Salihovicu koji nije ni za klupe al to je odluka selektora! Dalje Besic je strasan igrac mi trazimo nekog Hadzica iz Austrijske lige da nam dm-a igra,i jos Susic kaze na tv-u da nije igrao sa dm-om utakmice jer poslije Rahimica mi nemamo pravog i kvalitetnog dm-a pa eto Susicu legendo na dohvat ruke ti je paklen dm
Salihovic nije ni za klupe, ma bravo majstore.
Naravno da nije njegova forma je ocajna,lose centrira,spor,trom na terenu itd. to je moje misljenje al ja nisam selektor i postujem njegove odluke,kad dodje Kola klupa mu negine,neki kazu da on dm-a igra poslije al tu je Besic puno ispred njega zivi bili pa vidjeli

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 18 okt 2013, 05:05

Orao je napisao/la:Mali Vlado treba da leti iz repke sto prije. Lik otjerao najboljeg igraca iz reprezentacije, treba njemu dati nogu. Zao mi je sto stvari u mladoj nisu kao u A reprezentaciji. Vlado je tu samo zbog svoje nacionalnosti. A onaj u U-17, zbog svoje....to je jasno k'o dan, a ni jedan nemaju KVALITET da vode pomenute kategorije reprezentacije BiH.

Besic je RAZBIJAC.
Karacic u x mandata po prvi put nije otis'o s u19 u elitnu fazu. Jagodic u proslim kvalama dizan u nebesa i prolaz na prvenstvo za dlaku pobjeze, odigrano 4:4 s njemackom izmedju ostalog.

U ovim prve 2 tekme igr'o bez 4-5 igraca iz udarne postave, a svi znamo sta znaci repci(A) kad fali jedan a kamo li vise igraca. Nije on kriv sto je Arezina suspendovan, sto Kovacevic tekme nije odigr'o do prvih kvalif. tekmi, sto Atajic prazan gol ne zna pogodit' itd.
Nakon toga sad manje vise kompletnu ekipu im'o i odlican otpor pruzen spancima(koji vrijede vise nego nasa A selekcija) i dobio siptare u gostima..al' on je tu zato sto je "srbin"(mrzim ljude bacat' u torove), a ustvari je jedini logican izbor za U21. Jedino mozda sad onog morza da zovnu, ostalo niko mu pera ne moze odbit' u drzavi sto se struke tice ;)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 okt 2013, 08:31

Besic je najbolji nas defanzivni vezni, decko je univerzalac pored toga, veliki trkac i igrac koji igra mozgom. Kvalitet za prvih 11 u repki vec ima.

Vlado inace u ovim kvalama gubi kompas i lagano treba da ide, jer od kada vodi Celik ispasta mlada repka. Nadam se samo da ce Besa dobiti sansu cim prije, zasto ne isprobati ga protiv Argentine, jer je od Zahe i Hadzica neuporedivo bolji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 okt 2013, 09:08

Pape treba da ide, Toni treba da ide, Vlado treba da ide.... otjeraše forumaši sve selektore...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Muhamed Bešić

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 18 okt 2013, 09:17

Virtu4l je napisao/la:Pape treba da ide, Toni treba da ide, Vlado treba da ide.... otjeraše forumaši sve selektore...
Hocemo Tulica da vodi sve selekcije!! :mrgreen:
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 18 okt 2013, 11:56

Besic da vrijedi nebi se povlacio po Mađarskoj nego bi igrao bar drugu ligu Njemačke, pa ebote jaci je HNL za klasu od Mađarske lige. Ejj igrac koji ima Njemačke papire, zna njihov jezik da tek tako ode, s njim onda dosta toga nije uredu, najvjerojatnije ponasanje i neozbiljnost u radu cim ga Nijemci nece

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 18 okt 2013, 12:10

JTS je napisao/la:kako momak iznosi loptu :o u repki mora igrati defanzivnog veznog 8-)

[youtube][/youtube]
Evo sad samo zamislite da nam je Besa igrao desnog beka ove 3-4 tekme kako bi se buranija provela po toj strani ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 okt 2013, 12:25

robijas_Ri je napisao/la:Besic da vrijedi nebi se povlacio po Mađarskoj nego bi igrao bar drugu ligu Njemačke, pa ebote jaci je HNL za klasu od Mađarske lige. Ejj igrac koji ima Njemačke papire, zna njihov jezik da tek tako ode, s njim onda dosta toga nije uredu, najvjerojatnije ponasanje i neozbiljnost u radu cim ga Nijemci nece
Nemoj tako on je bolji od Zahirovica i Hadzica, samo su ljudi nepravedni pa ne zele da vide toliki kvalitet.
Celik!3,2,2.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 okt 2013, 12:25

Jel se ovo Madjari zaj**bavaju ili je Mume stvarno na meti Aston Ville i Tottenhama?.Joojjj kako bi bilo extra da ode u ligu petice do SP :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 okt 2013, 12:27

On je svakako zakaparisan, ne moze promijeniti selekciju, tako da ce njegov red ponovo, kad tad doci. Talentat je jos uvijek, ali svakim danom ce sve vise propadati ukoliko nastavi igranje po Madjarskim travnjacima.

Angazman u neki jaci klub i u jacu ligu jednostavno mora traziti i naravno smiriti bubice, to neka mu bude primarni cilj.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 okt 2013, 12:29

Ako predje u Englesku to ce svakako biti napredak, a i nece vise biti stoper. Mislim da je jos jedna mana sto u klubu igra stopera, a u repki bi trebao defanzivnog veznog. Mislim treba njemu vise utakmica kao defanzivni, a to ne moze imati samo igrom u Repki.
Celik!3,2,2.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 okt 2013, 12:33

AllGunsBlazing je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la:Besic da vrijedi nebi se povlacio po Mađarskoj nego bi igrao bar drugu ligu Njemačke, pa ebote jaci je HNL za klasu od Mađarske lige. Ejj igrac koji ima Njemačke papire, zna njihov jezik da tek tako ode, s njim onda dosta toga nije uredu, najvjerojatnije ponasanje i neozbiljnost u radu cim ga Nijemci nece
Nemoj tako on je bolji od Zahirovica i Hadzica, samo su ljudi nepravedni pa ne zele da vide toliki kvalitet.
Besa je igrao za HSV kada su ovi drljali po celiku i austriji, tako da ti je prica nigdje veze.
Besa je igrao zadnjeg protiv Meksika kada oni nisu znali sta je repka, tako da opet fulas.
Silom prilika je otisao u Madjarsku da ne truhne na klupi jer se zakacio sa trenerom, a da je decko igracina, igracina je!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 18 okt 2013, 12:33

Omerbavarac je napisao/la:On je svakako zakaparisan, ne moze promijeniti selekciju, tako da ce njegov red ponovo, kad tad doci. Talentat je jos uvijek, ali svakim danom ce sve vise propadati ukoliko nastavi igranje po Madjarskim travnjacima.

Angazman u neki jaci klub i u jacu ligu jednostavno mora traziti i naravno smiriti bubice, to neka mu bude primarni cilj.
Nece Omere, ja taj klub(Ferenc) gledam redovno i to mozete na ovoj temi i naci, za svaku tekmu Ferenca o Besi se moze napraviti (motvacijski) klip od 5 minuta...
Muha je napredovao samo tako igrajuci na seniorskom nivou, nije greska sigurno sto je presao u Madzarsku, pogledaj mu samo fizickog izgleda, lik puca od spreme(doduse i od sperme :D), sama zila... ;)
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 18 okt 2013, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 18 okt 2013, 12:35

bhsport je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:
Besa je igrao za HSV kada su ovi drljali po celiku i austriji, tako da ti je prica nigdje veze.
Besa je igrao zadnjeg protiv Meksika kada oni nisu znali sta je repka, tako da opet fulas.
Silom prilika je otisao u Madjarsku da ne truhne na klupi jer se zakacio sa trenerom, a da je decko igracina, igracina je!
Dao Bog da si upravu, al evo ako ode kao sto se prica tu u Englesku premier ligu direktno iz Ferencvarosa ja cu se javno lincovat...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 okt 2013, 12:48

Mume je trenutno najkompletniji igrač koji može da odgovori poziciji zadnjeg veznog od svih igrača kojim raspolažemo. Na stranu njegove bubice, situacija s Vladom, za njega govore činjenice od kojih se ne može pobjeći. Za one koji kazuju da je prosjek, i igrač koji ne treba ovoj reprezentaciji, odnosno igrač, s kojim ova reprezentacija ne bi puno dobila, preporučio bih da pogledaju utakmicu u kojoj je Mume debitovao protiv Mexica.

Pogledajte i uporedite igru veznog reda tada i sada, brzinu otvaranja, fiziku veznog reda, iznošenje lopte, trku, kombinatoriku u veznom redu. Kad malo bolje razmislim, energija je prštala na sve strane, a zbog čega ? Zbog toga što je djelovao na svakom djelu terena box - to box player. Za takvim igračem vapi i pati naša reprezentacija. Samo se nadam da će se do SP 2014 sve izgladiti u odnosima između Vlade i Mumeta, te da će momče zaigrati za " A " selekciju, jer to, definitivno i zaslužuje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 18 okt 2013, 13:04

Deficitarni smo na ovoj poziciji a momak je polivalentan. Ne sumnjam da će biti na spisku putnika za Brazil, on samo mora da popravi svoj odnos prema nadređenima, očito je da ima problema s tim. Mislim da mu se trebala pružiti prava šansa i ranije ali o tome ne treba sada ni govoriti - što je bilo, bilo je, treba gledati u budućnost.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 18 okt 2013, 13:05

Sumnjam da ce biti dio ekipe u BRazilu ako ostane u Madjarskoj...
Zemljak mi je,volio bih da bude tu ,mada cisto sumnjam..
Vidjet cemo,ocekujem bar u nekoj prijatrljskoj da ga proba i ima uvid da li i koliko je napredovao o ovu godinu-dvije..

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 okt 2013, 13:07

nije los igrac, steta sto je deficitaran u glavi, samo sebi skodi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 18 okt 2013, 13:07

ahmic je napisao/la:Sumnjam da ce biti dio ekipe u BRazilu ako ostane u Madjarskoj...
Zemljak mi je,volio bih da bude tu ,mada cisto sumnjam..
Vidjet cemo,ocekujem bar u nekoj prijatrljskoj da ga proba i ima uvid da li i koliko je napredovao o ovu godinu-dvije..
Vlado je to najbolje vidio koliko je Muha napredovao, rezultati mu kazu dosta toga ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Drum, General505, Goalgetter, Google [Bot], Hafiz00, Micron, Sarun, stokastoka23, xinxee i 28 gostiju.