Premijer liga 2013/14
Re: Premijer liga 2013/14
@brzi. Igrao je i Jaskic.
Gracanica-Gradacac 38-33 (21-14).
ČAPLJINA BOSNA 23:39
goražde 24:32 čelik
VOGOŠĆA - IZVIĐAČ 32:30, iZVIĐAČ IMAO + 4 U 40. MINUTI UTAKMICE
kozara-Derventa 31-38 

PRIJEDOR - KONJUH 26:22
Sloga Vogošća ---:--- 1
Gradačac Goražde ---:--- 1
Čelik Zrinjski ---:--- 1
Čapljina Gračanica ---:--- 2 ovdje nisam siguran,jer Gračanica ima puno povrijeđenih igrača
Bosna (S) Konjuh ---:--- 1
Izviđač Kozara ---:--- 1
Derventa Prijedor ---:--- 1
Maglaj Krivaja ---:--- 1
Gradačac Goražde ---:--- 1
Čelik Zrinjski ---:--- 1
Čapljina Gračanica ---:--- 2 ovdje nisam siguran,jer Gračanica ima puno povrijeđenih igrača
Bosna (S) Konjuh ---:--- 1
Izviđač Kozara ---:--- 1
Derventa Prijedor ---:--- 1
Maglaj Krivaja ---:--- 1
Capljina-Gracanica 33-33 (15-20);
Gradacac-Gorazde 32-32 (12-14).
Gradacac-Gorazde 32-32 (12-14).
-
Sudije na utakmici RK Gradačac - MRK Goražde katastrofa. Previše grešaka.
Gorazde citavu utakmicu do 50 minute vodilo, malo su se tad izgubili i Gradačac prelazi u vodstvo (2 razlike 30-28), poslije ovoga pocinju greske sudija (nepostojece faule sviraju za Gradačac, igra Gradačca ide u kontru i na lopti flaster koji ga zbunjuje i usporava i sudija tad svira duplo vodjenje (a trebao je time out zatraziti).
Sve u svemu sudjenje katastrofa. Igra oba tima "onako", ni dobra ni losa.
Gorazde citavu utakmicu do 50 minute vodilo, malo su se tad izgubili i Gradačac prelazi u vodstvo (2 razlike 30-28), poslije ovoga pocinju greske sudija (nepostojece faule sviraju za Gradačac, igra Gradačca ide u kontru i na lopti flaster koji ga zbunjuje i usporava i sudija tad svira duplo vodjenje (a trebao je time out zatraziti).
Sloga-Vogosca 36:29
- gradacac10
- Kontakt:
Velide druze...default@mp3 je napisao/la:Sudije na utakmici RK Gradačac - MRK Goražde katastrofa. Previše grešaka.

-
????gradacac10 je napisao/la:Velide druze...default@mp3 je napisao/la:Sudije na utakmici RK Gradačac - MRK Goražde katastrofa. Previše grešaka.
Sve u svemu sudjenje katastrofa. Igra oba tima "onako", ni dobra ni losa.ne prdi haha
RK Bosna - RK Konjuh 24:23 (11:14)
Dvorana Skenderija, Gledalaca 450. Sudije: Begić i Knezović (Mostar), Delegat: Čađo (Kozarska Dubica). Isključenja: Bosna 8 minuta, Konjuh 12 minuta.
Bosna:
Efendić 23 odbrana, Fejzović, Građan 3, Memić 4, Delić 6, Grab, Halilković, Alibegović, Hrbat 3, Vranac, Perić 2, Bečić, Bračković, Zulfić 6, Dedajić, Mehinagić.
Trener: Zuhdija Korkarić
Konjuh:
Omerović, Husić 2, Hasić, Memić, Brkić 7, Alijagić, Zildžić 4, Krečković 3, Pejkušić, Smajić 2, Begić, Tufekčić 5, Suljanović, Bukvić, HAdžiomerović.
Trener:
Emir Junuzović
Dvorana Skenderija, Gledalaca 450. Sudije: Begić i Knezović (Mostar), Delegat: Čađo (Kozarska Dubica). Isključenja: Bosna 8 minuta, Konjuh 12 minuta.
Bosna:
Efendić 23 odbrana, Fejzović, Građan 3, Memić 4, Delić 6, Grab, Halilković, Alibegović, Hrbat 3, Vranac, Perić 2, Bečić, Bračković, Zulfić 6, Dedajić, Mehinagić.
Trener: Zuhdija Korkarić
Konjuh:
Omerović, Husić 2, Hasić, Memić, Brkić 7, Alijagić, Zildžić 4, Krečković 3, Pejkušić, Smajić 2, Begić, Tufekčić 5, Suljanović, Bukvić, HAdžiomerović.
Trener:
Emir Junuzović
ZELJEZNICAR 1921!
-
- Kontakt:
RK Maglaj-RK Krivaja 23-29
Derveonta-Prijedor 32-25, sve rijeseno za sest minuta, gosti se drzali do 53 min, imali egal ali nisu imali snage za nesto vise!
Rutinska pobjeda Krivaje u Maglaju, domaći u prvom poluvremenu su uspjeli parirati, međutim u nastavku je 10 minuta bilo dovoljno da se Krivaja odlijepi na +5, kasnije bilo i + 8... Treba napomenuti i finu atmosferu u dvorani koja je bila lijepo ispunjena, također Krivaja većim diijelom utakmice imala igrača manje, u čak četiri navrata i po dva manje ali opet kvalitet je presudio. 

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Bosna ponovo u Skenderiji. Jeli dvorana prosirena,inače sam čuo od delegata da neispunjava uvjete za održavanje takmičenja(dimenzije,udaljenost zida,ograda).Al valjda delegati i klubovi žmire 

odigrana je neka trećina prvog dijela sezone, pa da bacim malo komentara...
Čelik i Bosna na vrhu, realno nisam očekivao ni jedne ni druge ovdje ali još je poprilično rano, pa ćemo vidjeti kako će ići dalje
Čelik od kako znam za njih kukaju po medijima, Pane se svako 2-3 mjeseca oprašta, jadikuje i kuka a oni i dalje u vrhu...kad će i hoće li ovaj balon jednom eksplodirati, saznat ćemo
jedno od najvećih iznenađenja je Derventa, treće mjesto, solidna ekipa, široka klupa, dobar trener, imaju i neki kontinuitet pa možda i ne čudi što su pri vrhu
od Gračanice, moje Gračanice sam možda očekivao više, možda sam subjektivan ali čini mi se da imamo dobru ekipu, samo što nas ko rijetko koju, da ne kažem ni jednu ekipu, utraše ove povrede evo već drugu sezonu zaredom
Izviđač, SLoga, Konjuh, Krivaja, Gradačac u sredini tabele a realno očekujem od Izviđača i Konjuha da dosta bolje zaigraju u nastavku i da se uključe u sami vrh tabele
Krivaja, Vogošća i Gradačac su po meni sigurni u sredini tabele
najveće razočarenje je sigurno Goražde, trenutno u donjem dijelu tabele ali i njih očekujem u sredini tabele
Čapljina, Kozara, Prijedor, Zrinjski i Maglaj - po mom skromnom mišljenu, da se niko ne uvrijedi, čini mi se borba za ostanak
Čelik i Bosna na vrhu, realno nisam očekivao ni jedne ni druge ovdje ali još je poprilično rano, pa ćemo vidjeti kako će ići dalje
Čelik od kako znam za njih kukaju po medijima, Pane se svako 2-3 mjeseca oprašta, jadikuje i kuka a oni i dalje u vrhu...kad će i hoće li ovaj balon jednom eksplodirati, saznat ćemo
jedno od najvećih iznenađenja je Derventa, treće mjesto, solidna ekipa, široka klupa, dobar trener, imaju i neki kontinuitet pa možda i ne čudi što su pri vrhu
od Gračanice, moje Gračanice sam možda očekivao više, možda sam subjektivan ali čini mi se da imamo dobru ekipu, samo što nas ko rijetko koju, da ne kažem ni jednu ekipu, utraše ove povrede evo već drugu sezonu zaredom
Izviđač, SLoga, Konjuh, Krivaja, Gradačac u sredini tabele a realno očekujem od Izviđača i Konjuha da dosta bolje zaigraju u nastavku i da se uključe u sami vrh tabele
Krivaja, Vogošća i Gradačac su po meni sigurni u sredini tabele
najveće razočarenje je sigurno Goražde, trenutno u donjem dijelu tabele ali i njih očekujem u sredini tabele
Čapljina, Kozara, Prijedor, Zrinjski i Maglaj - po mom skromnom mišljenu, da se niko ne uvrijedi, čini mi se borba za ostanak
Undici stelle - ACM 1899
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.