Tottenham se spominje,sad zbog cegaaa

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma Besic je klasa nije za njega krize, nadam se da ce ubrzo biti prikljucen ekipi za SP
Tome se i ja,iskreno,nadam!gringobih je napisao/la:Ma Besic je klasa nije za njega krize, nadam se da ce ubrzo biti prikljucen ekipi za SP
Imaju info da su ga gledali skauti Tottenhama, ali ne žele ga prodati. Trenutno je jedan od najzanimljivijih igrača u ligi, ali Ferencvaroš ima šampionske ambicije, a za osvajanje titule im je potreban i Bešić. Kaže još da njegova vrijednost na tržištu rapidno raste i da će mu naš plasman u Brazil još više podići cijenu, još ako izbori mjesto u A timu.
Tesko,sinoc rece Pape da se mali mora vratiti kod Jagodica pa rek onda kod njega.A on se zamjerio sa Jagodicem tako da tesko dok je Vlado trener.gringobih je napisao/la:Ma Besic je klasa nije za njega krize, nadam se da ce ubrzo biti prikljucen ekipi za SP
Ali morat ce ici tim putem jer nastao bi problem da Susic pozove Besica dok ovaj ne sredi stvari sa Jagodicem. Onda bi Vlado ispao nebitan i bez autoriteta, a toga je svjestan i Susic i zato je to rekao. Sigurno ga Susic nece pozvati dok ne odradi makar jednu utakmicu sa U-21.Head je napisao/la:Tesko,sinoc rece Pape da se mali mora vratiti kod Jagodica pa rek onda kod njega.A on se zamjerio sa Jagodicem tako da tesko dok je Vlado trener.gringobih je napisao/la:Ma Besic je klasa nije za njega krize, nadam se da ce ubrzo biti prikljucen ekipi za SP
Sad kakav je odnos Papeta i Jagodica ne znam,al po komentarima i jednog i drugog rek'o bi jako dobar.
Koliko ja znam, nedavno je produzio ugovor. Zato mu i dizu cijenu..Virtu4l je napisao/la:Imaju info da su ga gledali skauti Tottenhama, ali ne žele ga prodati. Trenutno je jedan od najzanimljivijih igrača u ligi, ali Ferencvaroš ima šampionske ambicije, a za osvajanje titule im je potreban i Bešić. Kaže još da njegova vrijednost na tržištu rapidno raste i da će mu naš plasman u Brazil još više podići cijenu, još ako izbori mjesto u A timu.
Ma pumpaju mu cijenu. Nije mi jasno zašto, ako mu ugovor sa njima ističe na kraju ove sezone. Jedino ako sam ja propustio info da je u međuvremenu produžio ugovor sa njima...
Kako god, mi smo na konju sa njim. Vrlo brzo će biti jedan od glavnih igrača u našem timu, možda već u narednom kvalifikacionom ciklusu.
Pa to je normalno, imaju kapitalca i hoce da ga naplate...fanatic je napisao/la:Koliko ja znam, nedavno je produzio ugovor. Zato mu i dizu cijenu..
Ma samo su pjetlovi u igri, a pise da se iz Tottenhama nadaju kako ce imati vise srece od Ville, gdje jos uvijek zale sto nisu uspjeli privoliti Ibricica da potpise za njihJTS je napisao/la:piše da je pored Tottenhama, zainteresovana i Aston Villa .. ima potencijala svakako, nadam se da će za dvije, tri godine u lige petice, ali u neki jači klub
ja ovdje nađoh ..Astren je napisao/la:Ma samo su pjetlovi u igri, a pise da se iz Tottenhama nadaju kako ce imati vise srece od Ville, gdje jos uvijek zale sto nisu uspjeli privoliti Ibricica da potpise za njihJTS je napisao/la:piše da je pored Tottenhama, zainteresovana i Aston Villa .. ima potencijala svakako, nadam se da će za dvije, tri godine u lige petice, ali u neki jači klub
Istu stvar koju smo mi i HSV napravili s Besicem prije par godina, sad hrvati rade sa Halilovicem. "Mali" je izgorio otkad ga vucaraju po medijima i pod strasnim je pritiskom koji bi tesko i puno stariji igraci izdrzali.Cartman je napisao/la:Niko ne sumnja u njegov potencijal, ali njegova glava je nesto drugo. Mozda je i prerano debitovao za HSV i repku pa umislio da je zvijezda, neki shvate da najtezi posao pocinje tek kad se probijes, a neki misle da su zvijezde nakon prve minute.
Poznavajuci Susica i njegove principe, nece ga lako pozvat nakon svega sto je se desilo. Ako ostane u Madjarskoj cisto sumnjam da ce bit na spisku za SP, jedino da ode u neki jaci tim i "natjera" Susica da ga pozove.
Mujdza je na desnom beku jer lik je prejak igrac,Bwsica gurnut na dm-a jer je tu prejak,u slucaju kartona i slicnogKolasinac vise def pozicija pokriva,protiv jacih repki tipa Brazil il Argentina uveo bi Medjunanina a Ibisevica na klupu,sto naci sa jednim napadacemRodeni je napisao/la:Ma Besic je se dokazo kad je igro sa svojih 18 godina protiv Mexica u Atlani mali je odigro utakmicu ekstra bio najbrzi u nasoj repki on ako se nenadje na Susicevom spisku za Brazil onda se ne vode najbolji igraci nego je upitanju interes Mslim da je Besic bolji igrac od Vrsajevica , Pandze, Sunjica, Zahirovica, a Rahimicevo je proslo ko zna koliko ce biti spreman iduce godine ja ga nebi vodio u Brazil samo zato sto nemoze pomoci vise repki jos posebno kad budemo igrali protiv brzih repkih on je sada sporiji tri koraka
----------------------Begovic
Besic------Bicakcic---------Spahic-----------Kolosinac
Pjanic--------Miske------Medunjanin -------Lulic
----------------Ibisevic -------Dzeko
Salihovic nije ni za klupe, ma bravo majstore.bacelonafan je napisao/la:Podrzavam Susica on vjeruje nekim igracima npr Salihovicu koji nije ni za klupe al to je odluka selektora! Dalje Besic je strasan igrac mi trazimo nekog Hadzica iz Austrijske lige da nam dm-a igra,i jos Susic kaze na tv-u da nije igrao sa dm-om utakmice jer poslije Rahimica mi nemamo pravog i kvalitetnog dm-a pa eto Susicu legendo na dohvat ruke ti je paklen dm
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, GoldenLilies, Google Adsense [Bot] i 44 gosta.