Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne radi samo na toj ubačenoj kartici?__EmIr__ je napisao/la:Ako je neko voljan pomoci bio bi plaho zahvalan. Ovako : mobitel je HTC one a belaj je u tome je da ne radi wireless nakon sto je ubacena druga sim kartica , znaci samo izbaci problem i ne upali wireless . Ako neko ima kakvu ideju sta bi moglo biti osevapio bi se dobro !
Jeste , na našoj ovoj ne radi.FaraonTM je napisao/la:Ne radi samo na toj ubačenoj kartici?__EmIr__ je napisao/la:Ako je neko voljan pomoci bio bi plaho zahvalan. Ovako : mobitel je HTC one a belaj je u tome je da ne radi wireless nakon sto je ubacena druga sim kartica , znaci samo izbaci problem i ne upali wireless . Ako neko ima kakvu ideju sta bi moglo biti osevapio bi se dobro !
"Našoj"? Ako si iz dijaspore možda ti je mobitel ograničen na tu karticu, kodiran ili tako nešto. Da ti ne radi ni na jednom rekao bih ti da se jednostavno pokvario i da promijeniš wireless karticu, ali ovako ne znam.__EmIr__ je napisao/la:Jeste , na našoj ovoj ne radi.FaraonTM je napisao/la:Ne radi samo na toj ubačenoj kartici?__EmIr__ je napisao/la:Ako je neko voljan pomoci bio bi plaho zahvalan. Ovako : mobitel je HTC one a belaj je u tome je da ne radi wireless nakon sto je ubacena druga sim kartica , znaci samo izbaci problem i ne upali wireless . Ako neko ima kakvu ideju sta bi moglo biti osevapio bi se dobro !
mora i ne mozes ako zelis da ti radi avast, valjda si ga zbog toga i skinuomarcelo12 je napisao/la:Skinuo sam na mob (s3 mini) antivirus avast.stalno mi gore u vrhu ima ikona od avasta. Jel to tako treba i bit xd il mogu nekako uklonit
620 u skladu s cijenom.Nov mobitel mozes naci za nekih 360 maraka.Glavna kamera 5mpx,imas i prednju sto je jako dobro za tako jeftin mobitel.RedBlue je napisao/la:Kakve su ove slabije Lumie 520, 620 jel ima ko?
Nikakvi. Ne vrijede tog novca.haris10 je napisao/la:mozel jedna informacija,kakvi su ovo tableti 2go sa tastaturom i torbicom gratis sto nudu promedia.ba!?sorry na offu
koji god kupis neces pogrijesitiNoName je napisao/la:HTC one lte 32gb ili s4?
Sent using Tapatalk2
Koristi neku alternativnu aplikaciju na marketu.marcelo12 je napisao/la:Imam problema sa alarmom na s3. Često se dešavalo da ujutro samo malo se oglasi i stane. Znal neko u čemu je problem?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.