andro234 je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Pa zadnji taj sut od aktivnih bih dao Kobeu naravno...Kakav Rose, kakav James.
Jamesov highlight karijere je protiv Orlanda onaj sut, a ove zadnje dvije godine samo ide na prodor. I kazu pobjednicki sut, a covjek polozi na snagu

po tebi je bolje ici sut preko ruke za koji imas najvise 40 posto da ude nego ako mozes polaganje ko je 90 posto sigurno?
Pa dobro ima tu logike u tome sto pricas.
Samo je Kobe prosao dosta vise takvih situacija, isao bih na njega. To je u konacnici i cijenim, te neke povijesne suteve. Kad mozes sa 2 poena u produzetke, a zabijes tricu.
Ono sto najvise zamjerim trenutnim prvacima je apsolutni nedostatak emocija, umjetno radovanje za titulu i sve ostalo umjetno i iscenirano. Do ovoga da je James taj igrac za te trenutke jer on to nije, on samo pametnije igra zadnje dvije godine. A prije toga ga svi pljuvali kako baca bricks i to. Ono protiv Indiane ne moze nikako biti povijesni trenutak, nema sanse. Da je pogodio tricu bio bi, ovako je samo jos jedno polaganje u kojem je on trenutno stah i trepet. I pametno je sto ide na to, nego da baca trice koje bi uvjeren sam 9 od 10 fulao
Ja trenutno mislim da je James najdominantniji, sad je nekom bolji ovaj nekom onaj. Ali mi se svidja dosta Durant. Mislim da su to dva najbolja igraca trenutno i najdominantnija, sa dozom talenta, rada i odlicne gradje. Znaci imaju sve, sa odredjenim slabostima...