Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zizu1991
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la zizu1991 » 17 okt 2013, 18:09

Naravno da ti ne smeta, to sam ja nešto pogriješio. Izvinjavam se.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 okt 2013, 18:11

tyler durden je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:— Emir Spahić!

“Žao mi je… Žao mi je što nismo otišli na to j….. evropsko.
Žao mi je što nemamo autoput, što imamo više od pola miliona nezaposlenih, što nam na vrhu sjede šupljoglavci, raspiruju nacionalizam, godinama nas levate.
Žao mi je što su mnogi od nas djetinjstvo proveli u podrumu.
… Žao mi je što nas ne poznaju, pa nas potcjenjuju.
Žao mi je, jer znam da bi ulice svih gradova u Bosni i Hercegovini sinoć izgledale veličanstveno, da je bilo drugačije.
Ali mi je neizmjerno drago što nisam rođen ni u Parizu, ni u Danskoj, ni u Portugalu, zemljama gdje imaju velike stadione, a hladnu publiku, kojoj moraš “uzdurisati” premoćan razglas da bi ih afirmisao da navijaju barem 2 minute.
Drago mi je, jer u ovoj našoj hladnoj, gladnoj i siromašnoj zemlji, kad te strefi nešto na sred ulice, još uvijek ima onih koji će ti prići i pomoći, bez obzira na sve.
Jer te komšija zovne na roštilj iako je na birou pola godine, nema nikakva primanja i udara glavom od zid razmišljajući od čega će uplatiti zaostalu ratu kredita.
Ovdje se ne živi samo da bi se umrlo, ovdje se i umire da bi se živjelo! Ovo je moja Bosna!”

nego je rodjen u dubrovniku,hrvatska
Koji je te godine bio u zajednickoj drzavi ;)

a znaci u ovom postu se mislilo na SFRJ a ne na BiH,ovo hladna,gladna i siromasna zemlja?

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 okt 2013, 18:14

zizu1991 je napisao/la:Naravno da ti ne smeta, to sam ja nešto pogriješio. Izvinjavam se.

ok

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 17 okt 2013, 18:16

da ti kažem filip 13 da si dosadan,okani se tračanja o spahi,ne diraj kapitena

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 okt 2013, 18:19

musla je napisao/la:da ti kažem filip 13 da si dosadan,okani se tračanja o spahi,ne diraj kapitena

nije to trac,to je istina

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 okt 2013, 18:30

Nego, ne odgovori ti meni kakve veze ima što je rođen u Dubrovniku, i da li taj dio koji si ti boldirao isključivo kaziva i da se preko toga može zaključiti da on ističe da je rođen u BiH ?

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 okt 2013, 18:35

zizu1991 je napisao/la:Nego, ne odgovori ti meni kakve veze ima što je rođen u Dubrovniku, i da li taj dio koji si ti boldirao isključivo kaziva i da se preko toga može zaključiti da on ističe da je rođen u BiH ?

nema nikakve veze,ja samo spominjem da nije rodjen u BiH,nista vise

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 okt 2013, 18:36

Opet kontradiktornost, ako nema veze, nema potrebe niti da pominješ.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 okt 2013, 18:38

Pa šta joj rođen u Dubrovniku. Otac mu je iz Sandžaka a majka iz Hercegovine. Radili u Dubrovniku, našli se ostalo je historija :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 okt 2013, 18:39

zizu1991 je napisao/la:Opet kontradiktornost, ako nema veze, nema potrebe niti da pominješ.

pa eto,ja spomenuo

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 okt 2013, 21:05

FaraonTM je napisao/la:Pa šta joj rođen u Dubrovniku. Otac mu je iz Sandžaka a majka iz Hercegovine. Radili u Dubrovniku, našli se ostalo je historija :D
Nije sad da je Dubrovnik preko svijeta nego na samoj granici, veoma povezan sa BiH. mozes maltene sa Straduna kamen baciti do BiH. Ako imas dobre misice. :D Vjerujem da bi jedan od onih Salihovicevih centarsuteva zavrsio negdje preko granice u Hercegovini :mrgreen:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 okt 2013, 21:11

calcio je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Pa šta joj rođen u Dubrovniku. Otac mu je iz Sandžaka a majka iz Hercegovine. Radili u Dubrovniku, našli se ostalo je historija :D
Nije sad da je Dubrovnik preko svijeta nego na samoj granici, veoma povezan sa BiH. mozes maltene sa Straduna kamen baciti do BiH. Ako imas dobre misice. :D Vjerujem da bi jedan od onih Salihovicevih centarsuteva zavrsio negdje preko granice u Hercegovini :mrgreen:
Tako nekako :D Samo hoću da kažem da je to nebitno. Za ove komšijske reprezentacije igraju igrači koji su rođeni u BiH i nemaju nikakve veze sa Srbijom ili Hrvatskom osim što se deklarišu kao Srbi ili Hrvati :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 17 okt 2013, 21:14

filip13 je napisao/la:
Stvarno,imaš neki link? :lol:
Kažu da je Mirko Hrgović rođen u Sinju :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 okt 2013, 18:01

tepsija je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
Stvarno,imaš neki link? :lol:
Kažu da je Mirko Hrgović rođen u Sinju :mrgreen:

imas na stotine takvih linkova na netu,malo potrazi

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 18 okt 2013, 18:56

Tekma u 20.30 Hoffenheim - Leverkuzen. Znal neko sastave igral Spahić i Salihović il se jos trijezne :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 okt 2013, 19:46

robijas_Ri je napisao/la:Tekma u 20.30 Hoffenheim - Leverkuzen. Znal neko sastave igral Spahić i Salihović il se jos trijezne :D
Sejo u prvom sastavu, Spaha na klupi, izgleda da se nije otrijeznio :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 okt 2013, 20:14

Kakva je uloga kapitena Emira Spahića u našem državnom timu?

- On je, kao prvo, vrhunski igrač, koji može igrati u svakoj svjetskoj ekipi. S druge strane, on je pravi lider, autoritet... U kontaktu je sa svim igračima - za njega je reprezentacija iznad svega. Kod Spahića je reprezentacija na prvom mjestu, pa onda velika praznina do kluba. To je velika stvar. On još nikada nije pokušao da eskivira neku prijateljsku utakmicu. A mogao je... Čak me jednom, dok je igrao za Monpelje, nazvao i rekao - selektore, sad će vas zvati moj trener i tražiti da me oslobodite prijateljske utakmice sa Meksikom, a vi nemojte pristati na to... Poslije toga me je zvao njegov trener i insistirao da Emira oslobodim obaveza, ali to nisam dozvolio...
Strašno... Kapa do poda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 okt 2013, 20:16

Virtu4l je napisao/la:

- On je, kao prvo, vrhunski igrač, koji može igrati u svakoj svjetskoj ekipi. S druge strane, on je pravi lider, autoritet... U kontaktu je sa svim igračima - za njega je reprezentacija iznad svega. Kod Spahića je reprezentacija na prvom mjestu, pa onda velika praznina do kluba. To je velika stvar. On još nikada nije pokušao da eskivira neku prijateljsku utakmicu. A mogao je... Čak me jednom, dok je igrao za Monpelje, nazvao i rekao - selektore, sad će vas zvati moj trener i tražiti da me oslobodite prijateljske utakmice sa Meksikom, a vi nemojte pristati na to... Poslije toga me je zvao njegov trener i insistirao da Emira oslobodim obaveza, ali to nisam dozvolio...
Strašno... Kapa do poda.

Ovo je i mene iznenadilo,znao sam bocnuti kapitena i svasta mu prigovoriti al ovo je stvarno za jedan veliki respekt.
Oprosti mi kapitenu.
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 okt 2013, 20:18

Kad pogriješi kritikovat ću ga, a griješio je. Dok sa druge strane za patriotizam mu se nema šta prigovoriti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 18 okt 2013, 20:20

Virtu4l je napisao/la:

Strašno... Kapa do poda.
moj sin je dobio ime po njemu

slika
Semper Fidelis

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, THEC i 32 gosta.