do majaaziz je napisao/la:do kad vazi ugovor sa Legea?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
do majaaziz je napisao/la:do kad vazi ugovor sa Legea?
Nisam znao da su Legea i Givova danas sponzori imenima ravnim Michelu Platiniu i Kevinu Keeganu.klasik je napisao/la:Ma ja ba Patrick ti je 80-tih bio vrh vrhova znaci plafon nema dalje, nesto slicno kao danas Legea GivovaPirke je napisao/la: Patrick je u 80. godinama bilo ime u fudbalskom svijetu. Kao i Reusch.
extra dres! volio bi da je istina ovo za adidas.....majestic24 je napisao/la:
Grke sad oblaci Nike, tako da jedino ako uzmemo Nike bice nam slicniPatrice_Evra_3 je napisao/la:Kad bi nas Adidas uzeo, naši dresovi bi bili slični kao u Grka. Ne bih se bunio, dakako.Btw, Adidas prije Nikea, definitivno.
Ja sve nešto kontam da je u njih Adidas.klasik je napisao/la:Grke sad oblaci Nike, tako da jedino ako uzmemo Nike bice nam slicniPatrice_Evra_3 je napisao/la:Kad bi nas Adidas uzeo, naši dresovi bi bili slični kao u Grka. Ne bih se bunio, dakako.Btw, Adidas prije Nikea, definitivno.
![]()
Al normalno je da budu slicni kad su nam iste boje dresa, a za reprezentacije se uglavnom daju sablonski dresovi (izuzev dresova za velika takmicenja i par reprezentacija koji uvjek imaju svoj poseban dizajn)
Ja sam sto puta reko i ponavljam, ja sam za Nike zbog ostale opreme, trenerki dukseva maica i sl.
Nekadklasik je napisao/la:Grke sad oblaci Nike, tako da jedino ako uzmemo Nike bice nam slicniPatrice_Evra_3 je napisao/la:Kad bi nas Adidas uzeo, naši dresovi bi bili slični kao u Grka. Ne bih se bunio, dakako.Btw, Adidas prije Nikea, definitivno.
![]()
Al normalno je da budu slicni kad su nam iste boje dresa, a za reprezentacije se uglavnom daju sablonski dresovi (izuzev dresova za velika takmicenja i par reprezentacija koji uvjek imaju svoj poseban dizajn)
Ja sam sto puta reko i ponavljam, ja sam za Nike zbog ostale opreme, trenerki dukseva maica i sl.
Ovo treba poslati na e-mail Saveza. Da ne pametuju mnogo, nego pokazati Adidasu i reći ''Hoćemo 'vako'' i kraj priče. Bolje od ovog sigurno nam neće praviti.Consigliere je napisao/la:Evo, malo odradjen ovaj sa prethodne stranice. Dakle, klasicni adidasov dres, sa tri linije na rukavu, logom desno, grbom lijevo i brojem na sredini. Za ovo ne bi zalio koliko god treba istresti za original
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 15 gostiju.