al sa fifom nikad ne znas

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
barca_87 je napisao/la:ma necemo mi upast u tu zadnju skupinu sa africkim timovima ,valjda ce se opet gledati ovaj ranking iz oktobra po kome su i nosioce odabrali ,ima gorih od nas kamaru,ne vjerujem da ce sad neka nova lista iz novembra ili decembra imat uticaja
ma nezz meni je belgija jaka ko beton ,ne bi ja njih volio al nikako,samo pogledam imena njihovih igraca i mrak mi na ociSaurman je napisao/la:Svi nosioci su izuzetno kvalitetne ekipe al' eto ove tri ekipe bi volio vidjeti za protivnika Švicarska,Belgija i Kolumbija s kojim bi se mogli možda i nekako nositi, ostale nosioce ni pod razno ne bi želio.
ma znam za to ,al za tog najslabijeg evropljanina u 3.sesiru ,sta ce se gledat ,koji ranking ,na to sam mislio ,mogu nesto izmislit odjednom ,valjda ce lista ova iz oktobra se gledat za tu najslabiju evropsku repku jer ovi ce imat prednost koji igraju baraz i prodju dobice bodova polijepo i ako se bude gledala neka tamo lista iz decembra ili novembra postoji sansa da mi budemo najgore plasiranijestamaji je napisao/la:barca_87 je napisao/la:ma necemo mi upast u tu zadnju skupinu sa africkim timovima ,valjda ce se opet gledati ovaj ranking iz oktobra po kome su i nosioce odabrali ,ima gorih od nas kamaru,ne vjerujem da ce sad neka nova lista iz novembra ili decembra imat uticaja
da, ali mislim da će to ovaj puta biti skroz jednostavno, (ako se urugvaj i meksiko kvalifikuju kao što se očekuje)
u tom slučaju imaš slijedeću situaciju
nosioci : 4 južna amerika + 4 evropa
evropski šešir: 8 evropa
treći šešir : 5 afrika + 2 južna amerika + 1 najslabljiji evropljan
četvrti šešir : 4 azija + 4 sjeverna/srednja amerika
Trenutno, mi smo za Mexico SpanijaBernardBarnjak je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Uh, haman nije moglo gore![]()
Mogli bi proci ali samo po abecednom redu.
sa fifom nikad neznašbarca_87 je napisao/la:ma znam za to ,al za tog najslabijeg evropljanina u 3.sesiru ,sta ce se gledat ,koji ranking ,na to sam mislio ,mogu nesto izmislit odjednom ,valjda ce lista ova iz oktobra se gledat za tu najslabiju evropsku repku jer ovi ce imat prednost koji igraju baraz i prodju dobice bodova polijepo i ako se bude gledala neka tamo lista iz decembra ili novembra postoji sansa da mi budemo najgore plasiranijestamaji je napisao/la:barca_87 je napisao/la:ma necemo mi upast u tu zadnju skupinu sa africkim timovima ,valjda ce se opet gledati ovaj ranking iz oktobra po kome su i nosioce odabrali ,ima gorih od nas kamaru,ne vjerujem da ce sad neka nova lista iz novembra ili decembra imat uticaja
da, ali mislim da će to ovaj puta biti skroz jednostavno, (ako se urugvaj i meksiko kvalifikuju kao što se očekuje)
u tom slučaju imaš slijedeću situaciju
nosioci : 4 južna amerika + 4 evropa
evropski šešir: 8 evropa
treći šešir : 5 afrika + 2 južna amerika + 1 najslabljiji evropljan
četvrti šešir : 4 azija + 4 sjeverna/srednja amerika
edit: The next FIFA/Coca-Cola World Ranking will be published after completion of World Cup qualifying on 28 November 2013. znaci ovaj ce ranking 28.novembra biti odlucujuci za tu najslabiju evropsku zemlju ,nisu oni dzaba to stavili nekoliko dana prije izvlacenja grupa
znaci messija na startu polomit i na pobjedu protiv argentine,to nam je potrebno
Pazi ovo, Kolumbija: Mario Yepes, Zapata, Armero, James Rodriguez, Guarin, Zuniga, Quintero, Sanchez, Muriel, FALCAO, Jackson Martinez itd.Saurman je napisao/la:Svi nosioci su izuzetno kvalitetne ekipe al' eto ove tri ekipe bi volio vidjeti za protivnika Švicarska,Belgija i Kolumbija s kojim bi se mogli možda i nekako nositi, ostale nosioce ni pod razno ne bi želio.
Kao sto sam rece, ova trenutna lista je ta koja vazi, necemo sigurno biti ta zadnja evropska zemlja koja ce ici u pot sa indijancima.barca_87 je napisao/la:ma necemo mi upast u tu zadnju skupinu sa africkim timovima ,valjda ce se opet gledati ovaj ranking iz oktobra po kome su i nosioce odabrali ,ima gorih od nas kamaru,ne vjerujem da ce sad neka nova lista iz novembra ili decembra imat uticaja
Kolumbija ima jak tim bez sumnje i znam da je Švicarska najidealniji protivnik al' eto vidjećemo hoćemo li imati sreće kao što je bio slučaj u žrijebu za kvalifikacije.Korinov je napisao/la:Pazi ovo, Kolumbija: Mario Yepes, Zapata, Armero, James Rodriguez, Guarin, Zuniga, Quintero, Sanchez, Muriel, FALCAO, Jackson Martinez itd.Saurman je napisao/la:Svi nosioci su izuzetno kvalitetne ekipe al' eto ove tri ekipe bi volio vidjeti za protivnika Švicarska,Belgija i Kolumbija s kojim bi se mogli možda i nekako nositi, ostale nosioce ni pod razno ne bi želio.
+ 4-ti su na FIFA rang listi ispred Belgije.
Realno od nosioca jedino se sa Svicarskom mozemo nositi mada ni oni nisu za baciti.
Sto bi to radili kad su na proslom mundijalu bili u grupi Spanija, Italija, Hr, Australija - dakle 3 evropske......amko27 je napisao/la:Ma opet zrijeb moze biti dirigovan kao recimo liga prvaka sto se ne mogu sresti u grupi ekipe iz iste zemlje, tako i ovdje mozda odrede da iz Evrope ne mogu 3 u istu grupu, ma ko zna vidjet cemo.
mi smo najbolji .... niko nam ništa ne možeSaurman je napisao/la:Ne smijem ni pomisliti šta bi radili Martinez i Falcao našoj sporoj odbrani.
nece lopta moci doc do njihSaurman je napisao/la:Ne smijem ni pomisliti šta bi radili Martinez i Falcao našoj sporoj odbrani.
a tek na prošlom evropskom .... grupe su imale po četiri evropske reprezentacije!!!!Zenga je napisao/la:Sto bi to radili kad su na proslom mundijalu bili u grupi Spanija, Italija, Hr, Australija - dakle 3 evropske......amko27 je napisao/la:Ma opet zrijeb moze biti dirigovan kao recimo liga prvaka sto se ne mogu sresti u grupi ekipe iz iste zemlje, tako i ovdje mozda odrede da iz Evrope ne mogu 3 u istu grupu, ma ko zna vidjet cemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.