FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
http://www.fkzeljeznicar.ba/forum" onclick="window.open(this.href);return false;Buu je napisao/la:Kako otvoriti forum na klupskoj stranici ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
De mi recite kad je utakmica 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Subota 15h.AsharaK je napisao/la:De mi recite kad je utakmica
Na portallu piše nedjelja, zato pitam ...KrajPrice je napisao/la:Subota 15h.AsharaK je napisao/la:De mi recite kad je utakmica
Mislim da je subota , portal je to stavio ima 15 dana:DAsharaK je napisao/la:Na portallu piše nedjelja, zato pitam ...KrajPrice je napisao/la:Subota 15h.AsharaK je napisao/la:De mi recite kad je utakmica
nedelja,15:00
ko koga zajebava sad ovdenime_tm87 je napisao/la:nedelja,15:00

"Bio sam u jednom trenutku spreman da odem i jedina osoba zbog koje sam odlučio ostati je Ivica Osim, jer sam vidio da imam njegovo povjerenje", rekao je Sušić
Subota 15:00.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
U subotu je tekma. Pusti ovog on samo lupa ko maksim po diviziji.AsharaK je napisao/la:ko koga zajebava sad ovdenime_tm87 je napisao/la:nedelja,15:00
De mi recite jel ja moram doći u Sarajevo da bi postao član ? :S
Da.AsharaK je napisao/la:De mi recite jel ja moram doći u Sarajevo da bi postao član ? :S
Sta je s ovim forumom. Kad kliknem "registrujte se" pise " doslo je do greske"

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
ja davno poslala podatke al jos nistaZZtop10 je napisao/la:Da.AsharaK je napisao/la:De mi recite jel ja moram doći u Sarajevo da bi postao član ? :S
Željeznicar za život cijeli !
Imamo nekih manjih problema, pa molimo za strpljivost.likusa je napisao/la:ja davno poslala podatke al jos nistaZZtop10 je napisao/la:Da.AsharaK je napisao/la:De mi recite jel ja moram doći u Sarajevo da bi postao član ? :S

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ne prima likuselikusa je napisao/la:ja davno poslala podatke al jos nistaZZtop10 je napisao/la:Da.AsharaK je napisao/la:De mi recite jel ja moram doći u Sarajevo da bi postao član ? :S

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Eh moj @boccacio ja trubim o tim informacijama evo već deseti post sigurno. Ti si se bazirao na zadnjih destak dana, ali to je slabo već duže vrijeme. Jučer uzmem Avazov sport a tamo tekst o kadetskoj repki gdje se pljuju redom samo igrači iz Želje i još par pojedinaca. Čak se i spominje i Željo u smislu da ne mogu od Željinih igrača ostali talenti upasti. Pa i mali Gojak je prozvan kao eto onako igrač. Jedino nisu Ćutahiju oblatili jer valjda nisu ni mogli jer su ovi prenosi tekstualni sadržavali često Čutahija brani i sl. Itekako bi trebalo reagovati i sl. Ne može se šutiti. Ponovit ću pitari koliko god pretjeruju i preseravaju u medijima toliko su ovi naši još gori što samo šute.boccaccio je napisao/la:Desava li se bilo sta u nasem Zelji.Nigdje nikakve informacije,nikakvog clanka,mrtvi smo medijski totalno,niti bilo ko spominje sta se desava,sta se radi u klubu,kako se trenira.Ima li neka prijateljska utakmica organizovana u ovoj pauzi,bilo sta.Kako smo ovako mrtvi,nikad mrtviji po bilo kojem pitanju.Nevjerovatno,bas sampionski.Da mi je negdje dva reda procitati,da vidim da li postojimo uopste.
Trener kluba iz Pertha Tommy Wright doveo je na probu Jahića nakon što je Steven Anderson zadobio težu povredu zbog koje će biti van terena oko tri mjeseca, javlja PA Sport.
"Jahić će trenirati s nama još koji dan, a odluku o njegovom ostanku najvjerovatnije ću donijeti za vikend", kazao je Wright.
Jahić je prošle sezone nastupao za turski Karabukspor, s kojim je prekinuo saradnju ovog ljeta.
"Jahić će trenirati s nama još koji dan, a odluku o njegovom ostanku najvjerovatnije ću donijeti za vikend", kazao je Wright.
Jahić je prošle sezone nastupao za turski Karabukspor, s kojim je prekinuo saradnju ovog ljeta.
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.