Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Brajkula
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Brajkula » 16 okt 2013, 18:27

Ništa lično momci, samo je l bi moglo malo bez ovih nepotrebnih postova (mislim na par poslednjih) ?

Počinju pregovori oko prduženja Pogibnog ugovora, uskoro se očekuje dogovor, bravo za ljude u upravi, da se više stavi tačka na dosadne spekulacije !
Juventus are soon expected to hold talks with the agent of Paul Pogba in an effort to extend his contract.

The Frenchman, signed in the summer of 2012 when his deal at Manchester United expired, is tied to the club until June 2016.

However, the Old Lady are ready to reward the player for his progression in Turin with a new improved agreement.

French international Pogba, according to the Gazzetta dello Sport’s annual salary charts, currently nets €1m a season.

The 20-year-old’s representative, Mino Raiola, will reportedly meet with officials towards the end of this month or at the start of November.

Pogba has played in all seven of Juventus’ League games so far this season, scoring one goal in 605 minutes of action.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 16 okt 2013, 18:45

Quagliarella povrijeđen, 20 dana pauze, volio bih reći da mi je krivo jer je naš igrač, ali nije, konačno malo prostora za Llorentea i Gia.

No, veći problem je što će Licht propustiti i Fiorentinu, a i Real, ogroman je ovo problem jer Isla i Padoin su smiješni, isto tako i Vučinić vjerovatno propušta oba meča (postoji mala šansa za Real).

Pozitivno u svemu je da Caceres regularno trenira i taj momak se mora početi ozbiljno shvatati, ako već ne na stoperu, onda na desnoj strani ili ćemo dobiti igrača koji će željeti otići kako bi igrao.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 16 okt 2013, 19:02

Pogba je napisao/la:Quagliarella povrijeđen, 20 dana pauze, volio bih reći da mi je krivo jer je naš igrač, ali nije, konačno malo prostora za Llorentea i Gia.

No, veći problem je što će Licht propustiti i Fiorentinu, a i Real, ogroman je ovo problem jer Isla i Padoin su smiješni, isto tako i Vučinić vjerovatno propušta oba meča (postoji mala šansa za Real).

Pozitivno u svemu je da Caceres regularno trenira i taj momak se mora početi ozbiljno shvatati, ako već ne na stoperu, onda na desnoj strani ili ćemo dobiti igrača koji će željeti otići kako bi igrao.
Zar Lištajner nije spreman već za Fiorentinu ?
Juventus boss Antonio Conte has some good and some bad news ahead of their game with Fiorentina this weekend.

The Bianconeri travel to Florence on Sunday for a tough encounter with Vincenzo Montella’s men.

But they will have to do so without Mirko Vucinic, who has failed to recover from the injury he picked up in the 2-2 draw with Galatasaray.

The Turin side can call upon Stephan Lichtsteiner though, who is back in contention despite pulling out of the Switzerland squad.
Inače, ja se plašim formacije 3-4-1-1, sa Markiziom iza Teveza a prirodno je očekivati da Konte izađe malo opreznije bar u Madridu, mada po mom mišljenju ne može opreznije od 3-5-2, koja bukvalno izgleda kad se branimo 5-3-2.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 16 okt 2013, 23:19

Brajkula je napisao/la:Ništa lično momci, samo je l bi moglo malo bez ovih nepotrebnih postova (mislim na par poslednjih) ?

Počinju pregovori oko prduženja Pogibnog ugovora, uskoro se očekuje dogovor, bravo za ljude u upravi, da se više stavi tačka na dosadne spekulacije !
Juventus are soon expected to hold talks with the agent of Paul Pogba in an effort to extend his contract.

The Frenchman, signed in the summer of 2012 when his deal at Manchester United expired, is tied to the club until June 2016.

However, the Old Lady are ready to reward the player for his progression in Turin with a new improved agreement.

French international Pogba, according to the Gazzetta dello Sport’s annual salary charts, currently nets €1m a season.

The 20-year-old’s representative, Mino Raiola, will reportedly meet with officials towards the end of this month or at the start of November.

Pogba has played in all seven of Juventus’ League games so far this season, scoring one goal in 605 minutes of action.
Jel' ti to smeta što lijepo čestitamo jedni drugima, ko slavi?

Kada bude prilike i ja ću tebi vaskrs čestitati.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 16 okt 2013, 23:46

I Licht i Vucko su pod upitnicima za naredne utakmice. Steta, ali mora se bez njih.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 16 okt 2013, 23:51

ramiral je napisao/la:Jel' ti to smeta što lijepo čestitamo jedni drugima, ko slavi?

Kada bude prilike i ja ću tebi vaskrs čestitati.
Nije poenta u tome na šta ti pridaješ značaj, tj. verskom opredeljenju, totalno si me pogrešno shvatio, već jednostavno poštovanje teme koja nosi naziv Juventus F.C.

Verovatno ima neka spam tema na forumu, ne znam jer ne zalazim dalje od Serije A, pa se tamo može čestitati i pisati sve i svašta. Evo npr. desi se da se u temi piše sve i svašta (pri tom mislim inače, a ne konkretno danas) a da isto nema veze sa tememo, dese se razna prozivanja navijača npr. Bajerna koji je daleko iz Serije A, a da pri tom niko od urednika ne reaguje. Meni to smeta, to nepotrebno gomilanje "smeća" i odvraća me od pisanja i diskusije, a kako niko od nadležnih ne reaguje rekog da probam sam.

Na kraju ništa lično (već napisano u prethodnom postu) i srećan vam Bajram (nadam se da sam uredno i lepo česitao) :)

pendjercity
Kontakt:

Post Postao/la pendjercity » 17 okt 2013, 07:34

Brajkula je napisao/la:Ništa lično momci, samo je l bi moglo malo bez ovih nepotrebnih postova (mislim na par poslednjih) ?
Upravo suprotno djeluje, ali izgleda iskreno sa srca - ljubomora je bolest za koju nema lijeka...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Volim te BOSNO !!!

J@72

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 okt 2013, 08:24

Zašto bi bilo nepoštovanje teme o Juveu čestitati nekom praznik?

Mislim, niđe veze, ne bih to stavio ni pod spam ni pod začatavanje, čestitati nekom praznik nije i nikada ne može biti spamovanje.

Nepotrebno ''gomilanje smeća'' nije nečiji praznik jarane :!: :!: :!: pa bio Bajram, Uskrs ili Vaskrs.

pendjercity
Kontakt:

Post Postao/la pendjercity » 17 okt 2013, 16:00

Ja mislim da je njemu zasmetalo ovo moje

BRAZIL MUBAREK OLSUN

ali nije mi bio cilj da bilo koga provociram, vec da cestitam svima nama kojima plasman upotpunjuje dusu :D

Volim te BOSNO !!!

J@72

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 17 okt 2013, 16:09

Ne budite djeca! :mrgreen:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 17 okt 2013, 16:27

Kontam Dodick up'o u temu :mrgreen: Koji debilizam :mrgreen: znači ja sad za vrijeme božića odem na neki srpski/hrvatski forum i kažem, alo ba momci :? dosta sa tim čestitkama nije vam ovo crkva itd...je li to prikladno? :mrgreen:
Zezam se malo :mrgreen:

Vučko i Fabio povrijeđeni, znači Fernando bi mogao igrat. 8-)
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 17 okt 2013, 20:30

Pozzzzzzzzzz Juventini nisam odavno bio jer sam jos u transu odlaska na svjetsko prvenstvo repke kao i mnogi od vas sigurno :D :D :D :D

Ali vracamo se nasim starim navikama tj Juveu :D :D

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 17 okt 2013, 23:19

ramiral je napisao/la:Zašto bi bilo nepoštovanje teme o Juveu čestitati nekom praznik?

Mislim, niđe veze, ne bih to stavio ni pod spam ni pod začatavanje, čestitati nekom praznik nije i nikada ne može biti spamovanje.

Nepotrebno ''gomilanje smeća'' nije nečiji praznik jarane :!: :!: :!: pa bio Bajram, Uskrs ili Vaskrs.
Jesi li uskoograničen ili šta ? Lepo ti napišem šta je u ptianju i navedem primer nevezan za praznik za koji si se ti uhvatio kao pijan plota i ti opet ponoviš isti post ?

A o tome da li je spam da neko napiše npr. "Hristos se rodi" u temi Juventusa je isto kao da neko napiše u istoj ovoj temi, primera radi "Srećno useljenje u kuću" ili "more je plavo".

Što se tiče Brazila, nisam ni primetio, čestitke, ali i to je spam ako me baš pitate jer ne ide Juve u Brazil, a i ne igra nijedan igrač BiH u Juveu :mrgreen:

pendjercity
Kontakt:

Post Postao/la pendjercity » 18 okt 2013, 01:58

Zelja mi je da nam nosilac grupe bude reprezentacija u kojoj igra Juventusova lokomotiva (Licht), a drago mi je sto smo izbjegli vecinu Juventusovih igraca posto se nalazimo u istom sesiru kao i Italija (pa necu navijati pritiv Pirla i ostale raje)........
I jos puno toga bih mogao napisati kako odlazak nasih Zmajeva ima veze sa Juventusom i da nas uspjeh zasluzuje cestitku na ovom forumu (koji se, usput receno, nalazi na Bosanskoj domeni)....

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Volim te BOSNO !!!

J@72

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 18 okt 2013, 08:19

Brajkula je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Zašto bi bilo nepoštovanje teme o Juveu čestitati nekom praznik?

Jesi li uskoograničen ili šta ? Lepo ti napišem šta je u ptianju i navedem primer nevezan za praznik za koji si se ti uhvatio kao pijan plota i ti opet ponoviš isti post ?

A o tome da li je spam da neko napiše npr. "Hristos se rodi" u temi Juventusa je isto kao da neko napiše u istoj ovoj temi, primera radi "Srećno useljenje u kuću" ili "more je plavo".

Što se tiče Brazila, nisam ni primetio, čestitke, ali i to je spam ako me baš pitate jer ne ide Juve u Brazil, a i ne igra nijedan igrač BiH u Juveu :mrgreen:

Vrijeđaš najveći praznik muslimana (Bošnjaka) nazivajući ga ''bespotrebnim gomilanjem smeća'' :!:

Čestitati nekome Bajram, Vaskrs ili Uskrs nije i nikada ne može biti spam, pa ti misli šta hoćeš, a svoju zadojenost liječi negdje drugo ima još foruma jarane :!:

Quaglia out, Vučko rovit, eto šanse za Llorentea.

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 18 okt 2013, 10:42

Ma pusti ga, vidiš da je neki cirkusant...sjećam se kad je tražio dozvolu da koristi ćirilicu :? :lol: :lol: ono niđe veze sviju mi.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 18 okt 2013, 12:15

pendjercity je napisao/la:Zelja mi je da nam nosilac grupe bude reprezentacija u kojoj igra Juventusova lokomotiva (Licht), a drago mi je sto smo izbjegli vecinu Juventusovih igraca posto se nalazimo u istom sesiru kao i Italija (pa necu navijati pritiv Pirla i ostale raje)........
I jos puno toga bih mogao napisati kako odlazak nasih Zmajeva ima veze sa Juventusom i da nas uspjeh zasluzuje cestitku na ovom forumu (koji se, usput receno, nalazi na Bosanskoj domeni)....

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ovakvom postu ništa ne fali, dakle nije spam.
ramiral je napisao/la:Vrijeđaš najveći praznik muslimana (Bošnjaka) nazivajući ga ''bespotrebnim gomilanjem smeća'' :!:

Čestitati nekome Bajram, Vaskrs ili Uskrs nije i nikada ne može biti spam, pa ti misli šta hoćeš, a svoju zadojenost liječi negdje drugo ima još foruma jarane :!:

Quaglia out, Vučko rovit, eto šanse za Llorentea.
Da li si ti momak ograničen ili se samo praviš da jesi, kako izvlačiš iz konteksta neke stvari samo da bi napravio situaciju kako tebi odgovara jer znaš da nisi u pravu. U ostalom lepo sam vas zamolio, rekoa ništa lično, čak i čestitao i ti ovo napišeš....nisi dalje od 16. godina života, tu negde. Evo ako ćeš iskreno da ti kažem briga me za vaš praznik, kao i za vašu BiH da ne nastavljam dalje jer će otići ovo sve u pravcu u kome ja ne želim, a i ti kapiram ne znaš dosta činjenica jer tek sada učiš istoriju u školi od 1900. do 1998., dakle nisi ti kriv već nastavni plan.
golden je napisao/la:Ma pusti ga, vidiš da je neki cirkusant...sjećam se kad je tražio dozvolu da koristi ćirilicu :? :lol: :lol: ono niđe veze sviju mi.
Ovo ti je laž i automatski ti si lažov, a ko laže taj i krade, a ko krade loš je čovek, dakle džabe ti i što si vernik. Nisam ništa tražio već sam pisao ćirilicom a neki moderaotor mi je samo skrenuo pažnju da mnogo vas ne zna ili tačnije mnogo vas se muči da čita ćirilicu pa sam i ja odustao jer koja je svrha posta u Juventusovoj temi ukoliko većina vas ne zna da ga pročita....mnogo si sramna persona.

Kad već može da se piše šta god ovde kako bi bilo da ja sada ispišem da je Zvezda sinoć igrala Euro Ligu u košari prvi put posle 14 godina i da se dobro držala sa Rusima, da su Šilb i Karl Dženkins iskidali, da je Beogradska Arena bila krcato puna 19.000 ljudi i tu krenem, msm koga boli ona stvar ovde za to kad je tema druga u naslovu. Ako opet niste ukapirali poentu onda i ne treba sa vama voditi diskusiju.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 18 okt 2013, 12:25

Pozovi se na vitalni nacionalni interes, blokiraj sve.

Bajram Serif Mubarek Olsun svim juventinima.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 18 okt 2013, 15:27

Čitam da za 21 milju dovodite Mutua. :lol:
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 18 okt 2013, 15:58

Ne, već se i dalje ganja po sudu oko odštete Chelsea-u jer je bio dopingovan.

Nisam baš ulazio u detalje, ali koliko vidim da se nešto i Juve pokušava ugurati u tu priču iako je čovjek potpisao kao slobodni agent nakon toga. :?

Što se tiče gornje rasprave, trebali bi svi ohladiti, ok, i ja sam u jednoj rečenici čestitao i onda pisao konkretno o dešavanjima u klubu, poštujem i slažem se da ima dovoljno spam tema na kojima se to može raditi, ali je legitimno pravo da to neko može i ovdje uraditi.

Ne mislim da je @Brajkula htio nekoga uvrijediti jer je konstruktivan forumaš i ne piše tako često.
Ova tema je uprkos konstantnim napadima na nju i brojnim pokušajima provokacija (nismo ni mi cvjećke da se razumijemo), ipak jedna od boljih na ovom forumu.
Piše se dosta o igri, taktici, sa dozom spama koja joj daje draž, tako da se nadam da će takva i ostati iako sve više ovaj forum gubi na kvaliteti.

Toliko u vezi toga.

Vidal definitivno neće igrati kontra Viola, nije ni danas trenirao, nezvanična priča je da se klubu nije svidjelo njegovo propuštanje leta za Torino.

Moja verzija je da svakako ne bi ni igrao jer se čuva za Real.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.