Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Tuti
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Tuti » 13 okt 2013, 00:55

Pjanici i Medunjanin presli u talibane, mediji sute pred kljucnu utakmicu u Litvaniji.

Slika je dokaz:
slika
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 13 okt 2013, 02:52

Ljudi mediji sute o tome kako je spahic za vrijeme treninga prijetio borisu pandzi jer mu je ovaj cito poruke na telefonu. Reko bi jos svasta al necu da dobijem ban , sta se radi u nasoj repci atmosfera nula. Dzeko i spahic protiv hajrovica se urotili hoce momka da izbace iz repke...

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 13 okt 2013, 03:07

[youtube][/youtube]
Ovdje je njegovo lose ponasanje pocelo.
Kakav je samo ters na ovom klipu ...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 okt 2013, 03:39

grgr je napisao/la:Ljudi mediji sute o tome kako je spahic za vrijeme treninga prijetio borisu pandzi jer mu je ovaj cito poruke na telefonu. Reko bi jos svasta al necu da dobijem ban , sta se radi u nasoj repci atmosfera nula. Dzeko i spahic protiv hajrovica se urotili hoce momka da izbace iz repke...
:lol: :lol: :lol:

Inace imam iz prve ruke da je na ovom klipu gore zaprijetio Halidu da mora zapjevat Oj Zefire. Uz to je Spaha kriv i za rat u Siriji, ali ne mogu nista vise govorit da ne dobijem ban.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 okt 2013, 04:00

Tuti je napisao/la:Pjanici i Medunjanin presli u talibane, mediji sute pred kljucnu utakmicu u Litvaniji.

Slika je dokaz:
slika
A Miske mjenja glavnog muftiju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 13 okt 2013, 22:27

Inace Dzeko i Asmir su pristupili u sektu Jehove, a mediji sute, necu dalje da nebi dobio ban. :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

AdoS
Kontakt:

Post Postao/la AdoS » 13 okt 2013, 22:40

emir79 je napisao/la:Inace Dzeko i Asmir su pristupili u sektu Jehove, a mediji sute, necu dalje da nebi dobio ban. :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vidio ih ja kroz spijunku, nosaju neke letke po haustoru :|

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 okt 2013, 22:43

Šteta što je Spaha lud, da nije takvog mentaliteta davno bi on igrao u nekom top klubu, a ovako ce ostati igrač koji nije ostvario svoj puni potencijal zbog vlastitih budalaština. Joj kad se sjetim one žute krijeste protiv SCG :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 16 okt 2013, 00:10

— Emir Spahić!

“Žao mi je… Žao mi je što nismo otišli na to j….. evropsko.
Žao mi je što nemamo autoput, što imamo više od pola miliona nezaposlenih, što nam na vrhu sjede šupljoglavci, raspiruju nacionalizam, godinama nas levate.
Žao mi je što su mnogi od nas djetinjstvo proveli u podrumu.
… Žao mi je što nas ne poznaju, pa nas potcjenjuju.
Žao mi je, jer znam da bi ulice svih gradova u Bosni i Hercegovini sinoć izgledale veličanstveno, da je bilo drugačije.
Ali mi je neizmjerno drago što nisam rođen ni u Parizu, ni u Danskoj, ni u Portugalu, zemljama gdje imaju velike stadione, a hladnu publiku, kojoj moraš “uzdurisati” premoćan razglas da bi ih afirmisao da navijaju barem 2 minute.
Drago mi je, jer u ovoj našoj hladnoj, gladnoj i siromašnoj zemlji, kad te strefi nešto na sred ulice, još uvijek ima onih koji će ti prići i pomoći, bez obzira na sve.
Jer te komšija zovne na roštilj iako je na birou pola godine, nema nikakva primanja i udara glavom od zid razmišljajući od čega će uplatiti zaostalu ratu kredita.
Ovdje se ne živi samo da bi se umrlo, ovdje se i umire da bi se živjelo! Ovo je moja Bosna!”
Visca el Barça ! Mes que un club !

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 16 okt 2013, 00:14

Ne mogu ništa više govorit da ne dobijem ban. :lol: :lol:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 okt 2013, 00:55

kapiten nas kapitenski odveo u Brazil .. i on će ispuniti svoj san 8-) Spaha beton !!!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 okt 2013, 14:02

slika i prilika pravog kapetana 8-) hvala ti spaha kralju nas
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 16 okt 2013, 14:40

Kad onu loptu pred kraj promaši :roll: presjeklo me sa svih strana

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 okt 2013, 01:17

Molit Boga da nastavi i nakon SP-a. Jos mi nemamo ni blizu zamjene za njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 okt 2013, 01:22

Cartman je napisao/la:Molit Boga da nastavi i nakon SP-a. Jos mi nemamo ni blizu zamjene za njega.
Mislim da ce odradit jos jedan ciklus.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 17 okt 2013, 14:26

Jedna situacija iz Kaunasa.....

Mec zavrsen, igraci skacu sa Makijem i Senadom, mi stojimo odma u prvom redu ispred njih. Do nas stoji Spahicev stari ili mu neki rodjak, i on ga zove da dodje. Spahic krene prema nama, neda mu Security, Spahic slozi facu i gurnu lika i prodje a ovaj Security se samo okrenu i odmahuje rukom. Spaha nesto prica sa tim likom, mislim da mu je otac i vraca se, u povratku svrati do tog securitya i malo mu se prodera na uho...

Spaha uviejk u svom elementu... :lol: :mrgreen:

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 okt 2013, 18:03

DesimaL je napisao/la:— Emir Spahić!

Žao mi je što nemamo autoput, što imamo više od pola miliona nezaposlenih, što nam na vrhu sjede šupljoglavci, raspiruju nacionalizam, godinama nas levate.
Žao mi je, jer znam da bi ulice svih gradova u Bosni i Hercegovini sinoć izgledale veličanstveno, da je bilo drugačije.
Ali mi je neizmjerno drago što nisam rođen ni u Parizu, ni u Danskoj, ni u Portugalu, zemljama gdje imaju velike stadione, a hladnu publiku, kojoj moraš “uzdurisati” premoćan razglas da bi ih afirmisao da navijaju barem 2 minute.
Drago mi je, jer u ovoj našoj hladnoj, gladnoj i siromašnoj zemlji, kad te strefi nešto na sred ulice, još uvijek ima onih koji će ti prići i pomoći, bez obzira na sve.
Jer te komšija zovne na roštilj iako je na birou pola godine, nema nikakva primanja i udara glavom od zid razmišljajući od čega će uplatiti zaostalu ratu kredita.
Ovdje se ne živi samo da bi se umrlo, ovdje se i umire da bi se živjelo! Ovo je moja Bosna!”

nego je rodjen u dubrovniku,hrvatska

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 okt 2013, 18:06

Kakve veze ima što je rođen tamo ? Ti momče / čovječe izgleda imaš neki ozbiljan problem pa ti smeta kapiten reprezentacije za koju deklarativno navijaš.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 17 okt 2013, 18:07

filip13 je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:— Emir Spahić!

nego je rodjen u dubrovniku,hrvatska
Koji je te godine bio u zajednickoj drzavi ;)

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 okt 2013, 18:08

zizu1991 je napisao/la:Kakve veze ima što je rođen tamo ? Ti momče / čovječe izgleda imaš neki ozbiljan problem pa ti smeta kapiten reprezentacije za koju deklarativno navijaš.

ne smeta mi,sto bi smetao,samo mi smeta njegovo ponasanje od prije neki dan u zenici

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, EdinjoBos i 31 gost.