[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
idi se lječiS-Y-L-A-R je napisao/la:
Evo je, solidna.Teška ali dosta izjednačena.![]()
Inače, o ovome sada ne treba ni razmišljati.Ono najvažnije je prošlo, mi smo na svjetskom!Toliko dugo se čekalo i očekivati neke titule i finala ne bi bilo fer.Makar imali i 3 poraza bez datog gola(Što, siguran sam, nije ni moguće s obzirom na zlatnu generaciju kakvu imamo) mene ovi momci ne mogu razočarati!
Samo mirno sačekati izvlačenje a onda i Brazil a sad nek se malo ostali pate, prije svega Portugal i Francuska.
P.S. Nek i Danci vide kako je kad ti neko "podmetne nogu" pred samim ciljem
Može biti da je do mene ali ne razumijem šta ti smeta?cera1 je napisao/la:idi se lječi
solidna grupa belgija i chile ... ja bi malo duze da gledam BIH u brazilu burazS-Y-L-A-R je napisao/la:Može biti da je do mene ali ne razumijem šta ti smeta?cera1 je napisao/la:idi se lječi
IDEMO U FINALE !!!!!!!!! KRAJ PRIČE !!!!!!!!!!!!!!!!!S-Y-L-A-R je napisao/la:Pa zato sam i napisao da je teška.Inače, bolje Belgija i Chile nego Španija/Njemačka i Rusija.Ne razumijem ni pesimizam, nismo San Marino ili Luxemburg da nam je svaki NE primljeni gol premija ili misliš da Chile ne možemo dobiti?Ovako bi se barem pošteno naigrali u grupi
Jedino Ronaldo biskyisthelimit je napisao/la:Bolje ne bi ni ja izabrao![]()