Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

CheGuevara
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la CheGuevara » 15 dec 2008, 02:28

sukisp je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la:Evo da se i ja malo "pridruzim" toj konverzaciji :lol: Ja inace gledam objektivno, mislim da je to poznato...najbolji dokaz: Kad je Vedo Ibisevic zabijao non stop za Hoffenheim a u repki lose igrao, ja sam jedan od ne bas puno forumasa bio protiv toga da on igra u prvoj postavi!! :mrgreen:

Posto sam imao problema sa konekcijom u prvom poluvremenu, mogu samo pisati o onome, sto sam vidjeo ili primjetio u drugom!

Primjetio sam da nam je Vedo danas bio los..Nikako ga nije htjelo ali ipak mislim da mu nije bilo lahko..ipak je igroa protiv najjace odbrane u bundesligi..jos uz to vecinom bunker...mhm..nije problem..bice bolje i ako bog da na proljece ce dalje zabijati golove!!!

Primjetio sam da je Salihovic uz Becka bio najjaci pojedinac..Beck je probijao desnu stranu, Salihovic desnu..kasnije kad je usao Teber, pridruzio im je se u najbolju momcad...Danas Hoffenheim prilicno prosjecan, ali, jos jednom, po mojim misljenju je Sejo danas bio jedan od trojice najjacih!

Primjetio sam da je Weis danas bio neprimjetan! Protiv Bayerna mi je se dobro svidio, danas nije bio nesto ekstra..da je bio napisao bi, samo za tebe Diavolo ;), ali posto nije, nemogu...

Evo par podataka:

Salihovic:
Kontakta sa loptom: 104
Dodavanja: 73%
Sut na gol: 5
Nabacaja za sut na gol: 2
Duel igra: 76%

Weis:
Kontakta sa loptom: 68
Dodavanja: 70%
Sut na gol: 2
Nabacaja za sut na gol: 0
Duel igra: 57%

Mislim kad bi se uzela ova danasnja tekma u obzir, moze se reci da je Sejo zasluzio da igra prije Weisa! A naravno tu je i jedan Carlos Eduardo..koji jednu tekmu igra fenomenalno, drugu tekmu totalno podbaci..nebi ni on trebao da bude tako siguran clan u prvoj momcad ;)
Sad si gotov kad ti se ,,kriticari,,navale na vrat ;) :mrgreen: :lol:
Sto se Vede tice u prvom poluvremenu je bio sasvim ok.Kao sto rece Schalke ima ubjedljivo najacu odbranu-barem tako igraju cijelu sezonu.Vedo nije bio kriv sto je imao indisponiranog Ba-u.Par puta mu je super zicere namijestao ali je ba momacki ukakio.
Salihovica su navikli da skoro svaku tekmu mora asistirati ili zabiti.Zato se naprimjer dzavolo kako rece ko biva weis je bio bolji.statistika je neumoljiva ali ,,kriticari,, ce opet naci neki razlog :roll:
Pogreska ralfa je da u prvom poluvremenu stavio Luisa Gustava na klupu ali je to odmah ispravio u drugom poluvremenu.
stvar u tome sto ti Eduarda mozda ne gotivis ali je u vecini radilica i dobro dodze Salihovicu kad napad kroje.
Obasi,Ba,ibisevic tada mogu da pocnu da melju kao sto su vecinom radili u jesenjskoj sezoni.
Vecina kaze da weis nije ista pozicija salihovica sto je i tacno.
Ali sam misljenja kad taj kloc nije u ekipi da su kudikamo opasniji.Jer napadom odbranu pojacavaju ;)
E sad Diavolo ozezi :mrgreen: ;)
P.S weis je za mene KLOC pa taman oteo Schvenistaigeru trijebu :mrgreen: :lol:
haha..ma nek navale koliko hoce..ja sam spreman za samoodbranu :)

Ja nisam rekao da Eduarda negotivim..ako dobro igra, onda je zasluzio da igra u prvoj postavi..problem kod njega je sto on non stop igra, iako mozda igra lose..najbolji dokaz protiv bayerna..za mene najslabi veznjak, ipak opet odigrao 90 minuta..i to nije ok..bolje onda neka igra Weis, i on je ta takozvana radilica!

A to da Weis i salihovic neigraju istu poziciju, nije tacno..igraju 3 vezna..Gustavo igra ispred odbrane..znaci ostaju dva centralna koja imaju prilicno iste zadatke...da cuvaju sredinu i da idu i preko strane u napad..to Sejo i radi redovno..Weis to vec slabije radi..vjerovatno sto onaj Beck ima Turbo u supku pa obavlja usput i Weis-ove zadatke!

Nista...bila je to fina polusezona Njemacke..mozemo biti ponosni igranjem Vede, Seje, Edina i Misketa...aBd da nastave dalje posle pauze...mozda zajedno sa jednim, dvojicom ili trojicom kolegama iz repke :mrgreen: (Spahic?? Stilic?? Zec??) ;)

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 15 dec 2008, 02:49

Salu na stranu weis se zna ponekad i prevariti pa kobajagi odigra ko biva dobro :mrgreen:
Njegova crna tacka ili nazovi sto mi se ama bas nikako ne svidza je to da kad treba da uposli igrace dalje.
Mora da te dobro oblije znoj da prihvatis tu njegovu loptu.Mozda po prirodi skrt pa kad daje daje bez halala :lol: :mrgreen:
I ja sam misljenja da bi Ralf bolje prosao kad bi weisa stavljao kao jokera.U par navrata bi i na kraju sam skontao
da od njega nema nista ni kao startni ni kao joker ;)
Slijedece pojacanje Hoffe bi bilo kad bi zeznuli nekoga pa utopili Weisonju pa nek onda low zaebaje tu ekipu gledajuci svog ,,pitomca,, :mrgreen:

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 15 dec 2008, 02:54

sukisp je napisao/la:Salu na stranu weis se zna ponekad i prevariti pa kobajagi odigra ko biva dobro :mrgreen:
Njegova crna tacka ili nazovi sto mi se ama bas nikako ne svidza je to da kad treba da uposli igrace dalje.
Mora da te dobro oblije znoj da prihvatis tu njegovu loptu.Mozda po prirodi skrt pa kad daje daje bez halala :lol: :mrgreen:
I ja sam misljenja da bi Ralf bolje prosao kad bi weisa stavljao kao jokera.U par navrata bi i na kraju sam skontao
Slijedece pojacanje Hoffe bi bilo kad bi zeznuli nekoga pa utopili Weisonju pa nek onda low zaebaje tu ekipu gledajuci svog ,,pitomca,, :mrgreen:
Haha..jesi i ti uzeo da lijes ulje u vatru..sad si gotov..sad ce tebi Diavolo :lol:

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 15 dec 2008, 03:05

CheGuevara je napisao/la:
sukisp je napisao/la:Salu na stranu weis se zna ponekad i prevariti pa kobajagi odigra ko biva dobro :mrgreen:
Haha..jesi i ti uzeo da lijes ulje u vatru..sad si gotov..sad ce tebi Diavolo :lol:
:lol: :mrgreen: ;)
Prije ces nagovoriti Ralfa da ne stavlja Weisonju u ekipu i da je pa eto da malo uljepsam ,,Klocic,, :mrgreen:
Nego naseg @Diavolota :D

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 15 dec 2008, 08:07

Stvarno nemam nista protiv onog malog Weis-a al on i Sejo nemogu nikako igrat zajedno .
Seju trener izgleda malo trenira strogocu u zadnje vrjeme .Mislim sta ja znam al ovaj bod im je zlata vrjedan- Shalke je stvarno katastrofa.
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 15 dec 2008, 10:21

sukisp je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la:Evo da se i ja malo "pridruzim" toj konverzaciji :lol: Ja inace gledam objektivno, mislim da je to poznato...najbolji dokaz: Kad je Vedo Ibisevic zabijao non stop za Hoffenheim a u repki lose igrao, ja sam jedan od ne bas puno forumasa bio protiv toga da on igra u prvoj postavi!! :mrgreen:

Posto sam imao problema sa konekcijom u prvom poluvremenu, mogu samo pisati o onome, sto sam vidjeo ili primjetio u drugom!

Primjetio sam da nam je Vedo danas bio los..Nikako ga nije htjelo ali ipak mislim da mu nije bilo lahko..ipak je igroa protiv najjace odbrane u bundesligi..jos uz to vecinom bunker...mhm..nije problem..bice bolje i ako bog da na proljece ce dalje zabijati golove!!!

Primjetio sam da je Salihovic uz Becka bio najjaci pojedinac..Beck je probijao desnu stranu, Salihovic desnu..kasnije kad je usao Teber, pridruzio im je se u najbolju momcad...Danas Hoffenheim prilicno prosjecan, ali, jos jednom, po mojim misljenju je Sejo danas bio jedan od trojice najjacih!

Primjetio sam da je Weis danas bio neprimjetan! Protiv Bayerna mi je se dobro svidio, danas nije bio nesto ekstra..da je bio napisao bi, samo za tebe Diavolo ;), ali posto nije, nemogu...

Evo par podataka:

Salihovic:

Weis:

Mislim kad bi se uzela ova danasnja tekma u obzir, moze se reci da je Sejo zasluzio da igra prije Weisa! A naravno tu je i jedan Carlos Eduardo..koji jednu tekmu igra fenomenalno, drugu tekmu totalno podbaci..nebi ni on trebao da bude tako siguran clan u prvoj momcad ;)
Sto se Vede tice u prvom poluvremenu je bio sasvim ok.Kao sto rece Schalke ima ubjedljivo najacu odbranu-barem tako igraju cijelu sezonu.Vedo nije bio kriv sto je imao indisponiranog Ba-u.Par puta mu je super zicere namijestao ali je ba momacki ukakio.
Salihovica su navikli da skoro svaku tekmu mora asistirati ili zabiti.Zato se naprimjer dzavolo kako rece ko biva weis je bio bolji.statistika je neumoljiva ali ,,kriticari,, ce opet naci neki razlog :roll:
Pogreska ralfa je da u prvom poluvremenu stavio Luisa Gustava na klupu ali je to odmah ispravio u drugom poluvremenu.
stvar u tome sto ti Eduarda mozda ne gotivis ali je u vecini radilica i dobro dodze Salihovicu kad napad kroje.
Obasi,Ba,ibisevic tada mogu da pocnu da melju kao sto su vecinom radili u jesenjskoj sezoni.
Ali sam misljenja kad taj kloc nije u ekipi da su kudikamo opasniji.Jer napadom odbranu pojacavaju ;)
Pa ti lil si lud il se pravis lud , de nadji gdje sam napisao da je Weis bolji, to jest, gdje sam njih dvojicu uporedjivao.(a evo ga ,che ih uporedio, reko da imaju iste zadatke + Eduardo mu radilica). I de majket jesul' to Beck i Salihovic igrali na istoj strani ovu utakmicu?
Napadom odbranu pojacavaju? Ti ko Kemo Alispahic,kad ne zna sta vise da kaze izvlaci te "asove" iz rukava.
Zasvrbi mene mosnja za vas obojcu, tzv. strucnjaka, ja sam subjektivan :mrgreen: i pun mi brod, a vi placite i vadite statistike ko ima vise asistencija i dodavanja.
Il regno del Diavolo!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 15 dec 2008, 12:03

S obzirom na obzir da je moj obzir vazniji od tvog obzira tvoj obzir ne dolazi u obzir :mrgreen: .

Heheh daj opustite se ljudi, normalno je da je Sejo zasluzio prije nekog Weis-a, i da nije zasluzio mora igrat jer je Bosanac. Peace :D :D :D
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 15 dec 2008, 13:50

Diavolo je napisao/la:
sukisp je napisao/la:

Evo par podataka:

Salihovic:

Weis:

Pa ti lil si lud il se pravis lud , de nadji gdje sam napisao da je Weis bolji, to jest, gdje sam njih dvojicu uporedjivao.(a evo ga ,che ih uporedio, reko da imaju iste zadatke + Eduardo mu radilica). I de majket jesul' to Beck i Salihovic igrali na istoj strani ovu utakmicu?
Napadom odbranu pojacavaju? Ti ko Kemo Alispahic,kad ne zna sta vise da kaze izvlaci te "asove" iz rukava.
Zasvrbi mene mosnja za vas obojcu, tzv. strucnjaka, ja sam subjektivan :mrgreen: i pun mi brod, a vi placite i vadite statistike ko ima vise asistencija i dodavanja.
Nije valjda da se mucis sa hemoridima, ili sta je razlog sto podstupas tako agresivno?!!?? Covjek ti je fino objasnio svoj stav..ja sam ti pokazao statistiku i napisao svoje misljenje..i u cemu je sad problem?? jel slabo podnosis raju koja ima tvoje misljenje?? neznam ljudino..reci mi! :)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 15 dec 2008, 16:34

Da onda i ja dodam ulje na vatru kad ste vec tako krenuli. :mrgreen: Naravno da Sejo treba biti u prvoj, ali mora poraditi na brzini i smrsati koju kilu.Drugi njegov veliki nedostatak jesto to sto je izraziti ljevak, desnu nogu jako malo koristi u igri, sto nije dobro.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 15 dec 2008, 16:45

ribery je napisao/la:Da onda i ja dodam ulje na vatru kad ste vec tako krenuli. :mrgreen: Naravno da Sejo treba biti u prvoj, ali mora poraditi na brzini i smrsati koju kilu.Drugi njegov veliki nedostatak jesto to sto je izraziti ljevak, desnu nogu jako malo koristi u igri, sto nije dobro.
Nebi reko da treba smrsati..jesil ti njega vidio ikad bez majice..mislim necu da zvuci kao da sam **** ali momak ima bas fino tjelo..pravo sporsko, misicljavo..neznam zasto bi trebao smrsati..on izgleda mozda ovako malo krupan zato sto ima jake noge, ali sigurno nema kila previse..a i sigurno nije toliko spor kao sto neki misli..vidi se na driblingu..kad krene, tesko ga zaustaviti!! jedino to mu je mozda mana, sto nema desne noge..inace mislim da je sve ok i da ce on jos jaci postati i jos veca igracina! *ulje se i dalje lije* :)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 15 dec 2008, 16:49

Ne znam, djeluje mi dosta bucmastiji nego u septembru, mozda je od bajramskih baklava, ko zna... :lol:

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 15 dec 2008, 16:52

ribery je napisao/la:Ne znam, djeluje mi dosta bucmastiji nego u septembru, mozda je od bajramskih baklava, ko zna... :lol:
nije..ja bi prije reko da mi trazimo dlaku na toj baklavi..momak igra dobro...nemoze uvijek biti najbolji, ali je stvarno dobar igrac..nije dzabe dao 4 gola i imao 8 asistencija..jos kad se uzme u obzir da je odradio jednu kaznu zbog zutih kartona i uz to jos imao 2-3 utakmice gdje nije puno igrao! sve u svemu je imao dobar prosjek..takoreci svaku utakmicu je nesto napravio..ili dao gol ili napravio asistenciju!!!

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 15 dec 2008, 16:53

ribery je napisao/la:Ne znam, djeluje mi dosta bucmastiji nego u septembru, mozda je od bajramskih baklava, ko zna... :lol:
joj sto spomenu baklavu..sad cu zenu nazvati da odmah pocne praviti... :mrgreen:

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 15 dec 2008, 16:55

nije..ja bi prije reko da mi trazimo dlaku na toj baklavi..momak igra dobro...nemoze uvijek biti najbolji, ali je stvarno dobar igrac..nije dzabe dao 4 gola i imao 8 asistencija..jos kad se uzme u obzir da je odradio jednu kaznu zbog zutih kartona i uz to jos imao 2-3 utakmice gdje nije puno igrao! sve u svemu je imao dobar prosjek..takoreci svaku utakmicu je nesto napravio..ili dao gol ili napravio asistenciju!!!
Ne trazim je dlaku, ja samo kazem ono sto vidim. Naravno da ne moze biti uvijek biti najbolji na terenu, to i ne ocekujem, samo kazem sta bi kod sebe trebao popraviti a to je definitivo brzina. Nisam ja rekao da je on spor, nego sam rekao da moze i da ce biti brzi!

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 15 dec 2008, 17:23

Imam dva hemoroida, prepoznajte se...
Rekao sam jedno, zasvrbi me mosnja za vase misljenje, samo se kanite mog nicka u skoro svakom vasem postu, i to ce biti sasvim dovoljno ;)
Il regno del Diavolo!

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 15 dec 2008, 17:25

Diavolo je napisao/la:Imam dva hemoroida, prepoznajte se...
Rekao sam jedno, zasvrbi me mosnja za vase misljenje, samo se kanite mog nicka u skoro svakom vasem postu, i to ce biti sasvim dovoljno ;)
Reko ja..ocito ti nisi regularan..nije frka ljudino..itako nemam volje da se dopisujem o tebi ili s'tobom! haj zivio! ;)

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 16 dec 2008, 00:29

:roll: Sejo,Sejo,Sejo :lol: :lol:

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 16 dec 2008, 00:47

ribery je napisao/la:
Ne trazim je dlaku, ja samo kazem ono sto vidim. Naravno da ne moze biti uvijek biti najbolji na terenu, to i ne ocekujem, samo kazem sta bi kod sebe trebao popraviti a to je definitivo brzina. Nisam ja rekao da je on spor, nego sam rekao da moze i da ce biti brzi!
Ako ne bude baklava jeo :mrgreen:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 16 dec 2008, 01:06

Malo se opustio u posljedna vremena, to nije dobro! :x

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 16 dec 2008, 01:30

Tarik14 je napisao/la:Malo se opustio u posljedna vremena, to nije dobro! :x
:roll: Salihovic ti je medzu najbolje ocijenjenim u hoffenhaimu u poslednja vremena pardon u zadnjoj tekmi u Kickeru ;)
Navikla raja golova i asistencija :roll:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 13 gostiju.