Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Moj drug Alba i ja :* <33333333333
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nikakvi, posebno kad ti prijatelj preseli na ahiretAARON16 je napisao/la:jeste mi zivi i zdravi poslije sinoćnjeg ludila ?
da ti dragi Allah podarli lijepi Dzennet prijatelju

kako mi je tesko zbog Hasiba
jos dan prije utakmice govorio da cu se dobro isplakati, ehhh
Moj ZoleLBJ MVP je napisao/la:Moj drug Alba i ja :* <33333333333

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
gayDex je napisao/la:Moj ZoleLBJ MVP je napisao/la:Moj drug Alba i ja :* <33333333333i ja :* <333333333
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pridruži nam seOtelo je napisao/la:gayDex je napisao/la:Moj ZoleLBJ MVP je napisao/la:Moj drug Alba i ja :* <33333333333i ja :* <333333333

Šta ti imaš protiv gay-eva ?Otelo je napisao/la:gayDex je napisao/la:Moj ZoleLBJ MVP je napisao/la:Moj drug Alba i ja :* <33333333333i ja :* <333333333

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Nista,i ja sam 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
@Otelo , to je već prihvatljivije. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Joj
Nismo imali orgije za ovaj bajram,budite spremni za novu
Opra ovaj Dex sa ovim slikama na facebooku.. 

dva dana samo trebe stavljaNarin je napisao/la:Opra ovaj Dex sa ovim slikama na facebooku..

Dosadno mi
Lajkaj već kad ih gledaš

senči, ma ima još

senči, ma ima još

Eto,za tebe sve <3..Dex je napisao/la:Dosadno miLajkaj već kad ih gledaš
![]()
senči, ma ima još
Šta je ovo,svaka dobra cura ima momka..

Orgije su u subotu.Nadoknada za sinoć.
Zaboravio sam vam javit.
Zaboravio sam vam javit.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kako se dobro osjecam,to je nenormaalnoo
Valja se oporavit od petka onda
Ma samo se spama ovih dana, da imam slika na tom fb

- HazardEden
- Kontakt:
Dex ona me jos nikad nije prihvatila, aludiraj na to, nemoj da pokrecem neke svoje veze, nece valjat