Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ma nema ništa za PP, štopaće ti sve, čak i otvaranje imenika, ja imam Xperiu miro (ima slične, ako ne i iste karakteristike) i stalno mi se ti problemi javljaju, a prvih dana je telefon bio fenomenalan...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Molim vas može li mi neko reći o čemu se radi ako mi se mob ne može upaliti nikako nakon što sam uzeo novi(kada vratim karticu u stari ne može se upaliti i sa punjačem i bez).Konkretno radi se o telefonu nokia 5130,znači malo stariji.Da nije baterija otišla ili šta već?
''Neka me mrze samo da me se boje''

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a 17. nove lumije nastupaju na scenu 

odlicno, biti ce pristupacne dok se ova isfura i plate sve rate 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ja ne volim ništa u rate, bolje iskeširati i to je to. Ne mogu samo vjerovati da nema "blica" ali hajde ionako nikad ništa ne slikam. Malo mi je teško naviknuti na windows 8. Kako ga upragde itd? 

nije se tesko naviknuti, uvjeriti ces se u to ne brini, ugl sve negativno sto si cuo ikada vezano za windows mobitele mozes komotno zaboraviti
upgrade, update i ostalo nisam radio, kod mene je i dalje onakav kakav je bio kada je kupljen i zadovoljan sam 

Zanimljiv je, nema šta. Komšija nakon par mjeseci nabacio šifru za wi-fi, a u mene se ne može na modemu namjestiti. Slao sam već mail bh telekomu. Kod njih uvijek neke komplikacije.
Koji ti je modem/router?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ZTE W300 

Kod mene je Innbox V50U, a imam iste probleme, smartphone i tablet mi faktički ni za šta ne služe...
Nego, na koji si mail slao to da i ja pošaljem za sebe?
(možeš odgovoriti i u PP)
Nego, na koji si mail slao to da i ja pošaljem za sebe?

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kod mene isto. Poslao sam mail bhtelekom, odgovorili su. Nadam se da će ovo biti riješeno do sljedeće sedmice ako Bog daanonimni je napisao/la:Kod mene je Innbox V50U, a imam iste probleme, smartphone i tablet mi faktički ni za šta ne služe...
Nego, na koji si mail slao to da i ja pošaljem za sebe?(možeš odgovoriti i u PP)

Nisi shvatio drugi dio posta, koji je e-mail Telecomovaca? 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
No idea, imaju valjda svoju stranicu pa provjeri na njoj 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- schweinsteiger
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Kod mene isto. Poslao sam mail bhtelekom, odgovorili su. Nadam se da će ovo biti riješeno do sljedeće sedmice ako Bog daanonimni je napisao/la:Kod mene je Innbox V50U, a imam iste probleme, smartphone i tablet mi faktički ni za šta ne služe...
Nego, na koji si mail slao to da i ja pošaljem za sebe?(možeš odgovoriti i u PP)
Nacekat ces se ti

#miasanmia
cipiripi je napisao/la:Molim vas može li mi neko reći o čemu se radi ako mi se mob ne može upaliti nikako nakon što sam uzeo novi(kada vratim karticu u stari ne može se upaliti i sa punjačem i bez).Konkretno radi se o telefonu nokia 5130,znači malo stariji.Da nije baterija otišla ili šta već?
''Neka me mrze samo da me se boje''
nazovi ih na 1422 i **** im familiju, tek će ti tad napravitiNeutral je napisao/la:Kod mene isto. Poslao sam mail bhtelekom, odgovorili su. Nadam se da će ovo biti riješeno do sljedeće sedmice ako Bog daanonimni je napisao/la:Kod mene je Innbox V50U, a imam iste probleme, smartphone i tablet mi faktički ni za šta ne služe...
samo da napisem ovde, radi reda, da lumia 920 ima najbolji video sniman po noci koji sam ikada vidio da je sniman preko nekoga mobitela, slika i zvuk savrseni
istina da je manje od minute trajanja = 110 mb ali sta je tu je 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma pureview je zakon
evo jedan i od mene kad sam bio na koncertu pejovica
http://www.youtube.com/watch?v=fyvW7LuC800
evo jedan i od mene kad sam bio na koncertu pejovica
http://www.youtube.com/watch?v=fyvW7LuC800
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 69 gostiju.