ja budale
kaže voditelju: aj bjezi ba tamo mi tako pricamo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
prati kosarku pa odmah na gol jel? bas ti hvalaOtelo je napisao/la:Ja bih ovako to izveo :
-----------LenBias------
Goalgetter--Bosniacum-Donnie-Monolog
------------------Virtual-------------------
Zizu1911------------------tyler----------
-------------------Rio---------------------
--------Otelo-------Claus--
A Pape misli da nije pravi CiroYucca je napisao/la:Ciro kralj![]()
![]()
![]()
![]()
slozi sve na hrpu
![]()
LogicnoLenBias je napisao/la:prati kosarku pa odmah na gol jel? bas ti hvalaOtelo je napisao/la:Ja bih ovako to izveo :
-----------LenBias------
Goalgetter--Bosniacum-Donnie-Monolog
------------------Virtual-------------------
Zizu1911------------------tyler----------
-------------------Rio---------------------
--------Otelo-------Claus--
Ne igramo mi sa klasicnim DMF-omAsharaK je napisao/la:Jel ovo na FACEu opet snimak cijeli ili samo tekma ? Ako je cijelo da opet gledam
@Otelo, ja se profesionalno bavim pozicijom DMFa
Satiricni portal je ovo objavio, a nasi se upecali.Volvic je napisao/la:STA JE OVO ???![]()
![]()
http://gobih.ba/vijest/2770/stimac-kako ... 0%93-litva" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako ba, treba vam jedan Elvir Rahimić. Igram za NK Mladost Malešići. Prvi smo trenutno u II ligi federacije-sjever. Mislim da zaslužujem poziv.Otelo je napisao/la:Ne igramo mi sa klasicnim DMF-omAsharaK je napisao/la:Jel ovo na FACEu opet snimak cijeli ili samo tekma ? Ako je cijelo da opet gledam
@Otelo, ja se profesionalno bavim pozicijom DMFa![]()
Uj kad budemo vodili. Mislim da ću prihvatiti poziv onda od selektora Kosova. Nadam se da se neće ponoviti slučaj IbrahimovićOtelo je napisao/la:Pa na klupu cu te ugurat![]()
![]()
A kad budemo vodili 1:0 ulazis mjesto Virtuala.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, Lekqqq1921, RajvoSA03 i 43 gosta.