"Dobar dan,mi smo Bosna i Hercegovina.Izvolite sa braniti"FliX je napisao/la:Za SP postavljat taktike zavisno ko nam bude protivnik. Ako smo do sad gajili napadacki i otvoren fudbal, protivnik sam da mjenjamo stil. Nek bude kako bude, ako treba igraj na gol vise.
SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sta Begic kaze da ce gotovo sav novac(oko 8 mil €) koji se dobije od Fife otici u pripremu repke i odlazak na SP.
Dobija se 9,5 miliona dolara. Postoje dvije opcije: jedna je pola savezu, pola igračima. Druga je 60% savezu, 40% igračima od tih 9,5 miliona.Sheyi je napisao/la:Sta Begic kaze da ce gotovo sav novac(oko 8 mil €) koji se dobije od Fife otici u pripremu repke i odlazak na SP.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ako se Uruguay kvalifikuje bice samo 4 reprezentacije iz Europe u prvom sesiru. Sljedeci 8 ce biti u posebnom sesiru. Znaci ostaje jedna reprezentacija koja ce imati svoj sesir (kao SCG na SP 2006) Ima li sansi da mi budemo zadnji od Europski repka i da budemo u tom specijalnom sesiru. Znam da FIFA nece da budu 3 Europske reprezentacije u istoj grupi.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Eh poslije dugo vremena da i ja napisem nesto na forumu
Svaka cast i hvala igracima,treneru i nasim navijacima.Ne treba ni Ronalda zaboraviti,hvala ti majstore
Veliki uspjeh za nasu drzavu,za nas narod.Doslo je konacno,i to mislim u pravo vrijeme.Tamo gdje se igra fudbal sa toliko zara i srca,gdje su ljudi ludi za loptom,zar moze bolje od toga da se za Bajram plasiramo na SP i to u Brazilu.
Prolazimo grupnu fazu aBd,a dalje vidjet cemo,sve je moguce.
Srce puno ponosa !

Svaka cast i hvala igracima,treneru i nasim navijacima.Ne treba ni Ronalda zaboraviti,hvala ti majstore

Veliki uspjeh za nasu drzavu,za nas narod.Doslo je konacno,i to mislim u pravo vrijeme.Tamo gdje se igra fudbal sa toliko zara i srca,gdje su ljudi ludi za loptom,zar moze bolje od toga da se za Bajram plasiramo na SP i to u Brazilu.
Prolazimo grupnu fazu aBd,a dalje vidjet cemo,sve je moguce.
Srce puno ponosa !
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
ima li tko dobar link za veceras od ftv- emisija sa osimom i papetom
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
[youtube][/youtube]

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Maksuz sam osto da pogledam sportski prilog na tv rs,i prijatno sam iznenadjen sa tim sto su pripremili prilog i o Zmajevima.Al opet spominju ratne zastave,boze moj,zastavu koja je stara hiljadu godina 

Drago mi je pa nisi koristio moj pravi nick, i radi tebe, jer bih te tužio zbog autorskih prava.Otelo je napisao/la:Ja bih ovako to izveo :
-----------LenBias------
Goalgetter--Bosniacum-Donnie-Monolog
------------------Virtual-------------------
Zizu1911------------------tyler----------
-------------------Rio---------------------
--------Otelo-------Claus--
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ivica Osim: "Ovaj uvod emisije ko da polijece Apolo" 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Cijenio bih ako netko može snimiti pa okačiti na YT. 

Hayley <3
Nemoj ovo postavljat neko ce ograisat, mi smo alergicni na baraz.Otelo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Joj ako ima pravde da se sretnu Portugal - Francuska, ili Grcka - Francuska.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne znam gazizu1991 je napisao/la:Drago mi je pa nisi koristio moj pravi nick, i radi tebe, jer bih te tužio zbog autorskih prava.Otelo je napisao/la:Ja bih ovako to izveo :
-----------LenBias------
Goalgetter--Bosniacum-Donnie-Monolog
------------------Virtual-------------------
Zizu1911------------------tyler----------
-------------------Rio---------------------
--------Otelo-------Claus--

@elegant ma nikad mi vise u baraz necemo,vjeruj mi.
Da hoce Island izbaciti Portugal

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Treba uvesti cenzuru za rijec baraz 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gledali ko ovo na FTV-u?
Oplaka na rijeci Cire

Oplaka na rijeci Cire

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
joj ćiro nafiksan **** redom
Zajebase se ovi iz Ftv sto ga nazvase
Zajebase se ovi iz Ftv sto ga nazvase
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
roĆi

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sta je rekao?
Ja tek sad upalio
Ja tek sad upalio

Trenutno korisnika/ca: invincible1921, Mow i 26 gostiju.