Samo Salihovića stavit na dmfSveti je napisao/la:
Najbolja ekipa kojom raspolažemo u vjerovatno najboljoj formaciji.
SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Kola ce igrat dm-a to je sigurno
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ljudi jest sigurno zanimljivo praviti te formacije ali do prvenstva je 6-7 mjeseci i moze se puno toga promjeniti. Bice sigurno igraca koji ce iskociti i novih koji ce se pojaviti. Mozda ce vam tada biti smijesne ove formacije koje sada pravite.
-
- Kontakt:
Ma sad su slatke brige 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Pa forumaši žude za Sejom na zadnjem veznom, što on objektivno i igra. Pjanić je ovdje kreativac kojem Sejo čuva leđa. Meni ne bi bilo problem gledati ni Zahirovića na DMF ali eto u prijateljskoj probati sa obojicom pa vidjeti.barca_87 je napisao/la:ni jedna ozbiljna ekipa neznam koliko da igra ofanzivno ne igra bez klasicnog zadnjeg veznog,igrati bez takvog igraca protiv malo jacih ekipa je ravno samoubistvu.FaraonTM je napisao/la:
Ja bih to ovako, pa kud puklo da puklo. Probati protiv Argentine da vidimo na čemu smo.
lako se moglo sa ovim repkama u grupi sa medunjaninom igrat na zadnjem veznom jer ni on nije klasicni zadnji vezni ,a ti jos goru soluciju postavi ovdje,pa sa pjanicem i saliovicem na zadnjem veznom prolazili bi vozovi kroz srednji red
,nema nekog ko razbija tu igru protivnika ,
pa jedna spanija koja igra toliko ofanzivan fudbal ima busquetsa na zadnjem veznom a silva i mata na klupi ,
lako je ubaciti tako samo igrace nek vezu al treba misliti i odbrani svog gola a sa ovom postavom puhalo bi na sve strane
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Daj molim te, kad je Džeko zadnji put odigrao 90 minuta za svoj klub? Da ne govorim da se vuče kao slina po terenu dok se Ibišević troši na napadaču + još se izvlači na desno krilo. Treba se jarane znati naći u onakvoj poziciji kao Vedo. Inzaghi slavu stekao na taj fazon.bacelonafan je napisao/la:jasta je u boljoj formi,covjeku treba 100 sansi da zabije,i ono je juce Dzekin go,samo ljudi gledaju povrsno Ibisevic je samo postavio nogu nakon majstorije Dzeke i idealno ubacene lopteFaraonTM je napisao/la:Onda Džeku na klupu protiv Argentine. Ibišević je u boljoj formi i igra stalno za svoj klub.LBJ MVP je napisao/la:Vedo i Džeko ne mogu zajedno protiv ozbiljnih ekipa.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Cautinho
- Kontakt:
Onda nam nema druge.
Edine,žao mi je,ali klupa ti je tamo.
Keep walking.
Sad samo jedno zelim da otvorimo svjetsko prvenstvo protiv domacina.
Brazil - Bosnia and Herzegovina
u grupu dodat Iran i neku Africku repku ne treba bolje
Brazil - Bosnia and Herzegovina
u grupu dodat Iran i neku Africku repku ne treba bolje

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trebaju oni igrati obojica, ali generalno Vedo je trenutno korisniji od njega.Cautinho je napisao/la:Onda nam nema druge.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ako ste sinoc gledali BHT1 gost u emisji je bio Salih Hadzialic i rekao je da je licno razgovarao sa Susicem sta namjerava da se radi nakon kvalifikacija, on mu je odgovorio da se treba dovesti jos pojacanja, par igraca iz dijaspore nije imenovao koje, i rekao je da su neki vec kontaktirani.
Tako da ce biti novih lica za Brazil.

Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 16 okt 2013, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kola i ako je ikako moguce Hrgota. Momak ce biti strasan napadacElegant je napisao/la:Ako ste sinoc gledali BHT1 gost u emisji je bio Salih Hadzialic i rekao je da je licno razgovarao sa Susicem sta namjerava da se radi nakon kvalifikacija, on mu je odgovorio da se treba dovesti jos pojacanja, par igraca iz dijaspore nije imenovao koje, i rekao je da su neki vec kontaktirani.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Vidim ovdje ima strucnjaka koji bi najboljeg igraca Bosne i Hercegovine svih vremena, te drugog najboljeg strijelca kvalifikacija na klupu stavili. Budala i kamenja nikad nestati nece...
A ako vec igramo 4-4-2 onda mi se jako svidja ova formacija koju je neko postavio, sa Salihovicem i Pjanicem u sredini. To je nesto najbolje sto imamo u ovom trenutku...
A ako vec igramo 4-4-2 onda mi se jako svidja ova formacija koju je neko postavio, sa Salihovicem i Pjanicem u sredini. To je nesto najbolje sto imamo u ovom trenutku...
SI AMO CONte!!!
Teško za Hrgotu, on je govorio da bi igrao za Hrvatsku, ali na kraju će zaje*ati i nas i Hrvate i igrati za Švedsku.Bosniacum Lilium je napisao/la:Kola i ako je ikako moguce Hrgota. Momak ce biti strasan napadacElegant je napisao/la:Ako ste sinoc gledali BHT1 gost u emisji je bio Salih Hadzialic i rekao je da je licno razgovarao sa Susicem sta namjerava da se radi nakon kvalifikacija, on mu je odgovorio da se treba dovesti jos pojacanja, par igraca iz dijaspore nije imenovao koje, i rekao je da su neki vec kontaktirani.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- HazardEden
- Kontakt:
Ako je tako i ne treba nam onda, nikog ne treba molit da igra, sigurno da ima boljih i kvalitetnijih od njegFaraonTM je napisao/la:Teško za Hrgotu, on je govorio da bi igrao za Hrvatsku, ali na kraju će zaje*ati i nas i Hrvate i igrati za Švedsku.Bosniacum Lilium je napisao/la:Kola i ako je ikako moguce Hrgota. Momak ce biti strasan napadacElegant je napisao/la:Ako ste sinoc gledali BHT1 gost u emisji je bio Salih Hadzialic i rekao je da je licno razgovarao sa Susicem sta namjerava da se radi nakon kvalifikacija, on mu je odgovorio da se treba dovesti jos pojacanja, par igraca iz dijaspore nije imenovao koje, i rekao je da su neki vec kontaktirani.

Mahmutovića isprobati u nekim od narednih prijateljskih

trenutno bolje nemamo, do brazila bi i mogli imati, ko ce znati koliko ce ih se sada sami nama nuditi

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
E kakve odvale neces procitati. Cuj Mahmutovic bolje od Hrgote. Plus uporedite godine... Ne zaboravite i da je Miske mogao lako zaigrati za Srbiju, sad je heroj svih nas. Licno meni jedan od najdrazih reprezentativaca, pogotovo zbog onog sinoc
Odvalio se ko majka
Nema veze sta Hrgota prica, mislis li npr. da Shaqiri, Xhaka i ostali "svicarci" lude za Svicarskom. Aha, u 16 im srce puca za Svicom.

Nema veze sta Hrgota prica, mislis li npr. da Shaqiri, Xhaka i ostali "svicarci" lude za Svicarskom. Aha, u 16 im srce puca za Svicom.
@HazardEden
Istina, samo Pape kao da je operisan od klasičnih napadača. Sve mi se čini da ćemo Džeksona i Vedu gledati same u reprezentaciji dok ne umru. Ovim ne želim reći da oni ne valjaju, da neko ne shvati pogrešno daleko od toga ali da nam treba još jedan klasični napadač da može nekada i zamjeniti njih dvojicu, treba!
Istina, samo Pape kao da je operisan od klasičnih napadača. Sve mi se čini da ćemo Džeksona i Vedu gledati same u reprezentaciji dok ne umru. Ovim ne želim reći da oni ne valjaju, da neko ne shvati pogrešno daleko od toga ali da nam treba još jedan klasični napadač da može nekada i zamjeniti njih dvojicu, treba!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Velika je razlika između Kosovara i Hrgote. Hrgota može igrati za nas, ništa ga ne spriječava. Dok ovi nemaju mogućnosti igrati za Kosovo, trenutno. FIFA je odobrila baš takvim slučajevima kao oni da mogu igrati za Kosovo kada ovi steknu pravu da igraju mečeve pod UEFOM I FIFOM. A i ne znam da je rekao da je Mahmut bolji od Hrgote..Bosniacum Lilium je napisao/la:E kakve odvale neces procitati. Cuj Mahmutovic bolje od Hrgote. Plus uporedite godine... Ne zaboravite i da je Miske mogao lako zaigrati za Srbiju, sad je heroj svih nas. Licno meni jedan od najdrazih reprezentativaca, pogotovo zbog onog sinocOdvalio se ko majka
![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mogli su oni birati i Albaniju. Ali eto, vjerovatno je da ce igrati za Kosovo cim bude prilike za to
Trebamo biti ko Hrvati, nista ne kosta da probamo

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denza, Google Adsense [Bot], Proximic, Zglavkar i 31 gost.