RiverPlate je napisao/la:Neka se zna da ga je Manijak postavio, Gospodin Ivan Osimemir18 je napisao/la:
Nek se zna da je pitar odve BiH u Brazil.Najboljima se uvijek trazi Mahana a ja cu im reci neka mu se sagnu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
RiverPlate je napisao/la:Neka se zna da ga je Manijak postavio, Gospodin Ivan Osimemir18 je napisao/la:
Nek se zna da je pitar odve BiH u Brazil.Najboljima se uvijek trazi Mahana a ja cu im reci neka mu se sagnu
Šta ti je smiješno, gospodin se zove Ivan ako nisi znao!afa97 je napisao/la:RiverPlate je napisao/la:Neka se zna da ga je Manijak postavio, Gospodin Ivan Osimemir18 je napisao/la:
Nek se zna da je pitar odve BiH u Brazil.Najboljima se uvijek trazi Mahana a ja cu im reci neka mu se sagnu![]()
![]()
Ja smatram da je veća provokacija ne znati pravo ime ove legende!kengur je napisao/la:RiverPlate,
Previse si ti bijedan da bi imao pravo koristiti ime takve legende i velikog covjeka za neke svoje provokacije i prepucavanja. Igraj svoje pacovske igre bez spominjanja imena takve legende, jer je on daleko iznad danjasnjeg smeca i klubova. To je ljudina cija velicina ne poznaje granice od Sarajeva do Japana a ti se drzi svoje sice i sibicara.
Opet ti Mancini nastavljas s istim tempom, vidi se da ti nije lahko u zivotu. Stetahearts je napisao/la:Samo da pozdravim skinuo sam vam sa vrata onog BHT 7 dana pa očekujem bar malo zahvalnosti. Jako na Travnik od prve minute
I tribunal u Hagu, sto da ne.vincenttan je napisao/la:nije ovo jos zavrsilopolako, postoji sud, postoji uefa itd itd ...
pa taj je bas osudio one koje vi svaku tekmu zdušno pominjete i velicate...sfpborac je napisao/la:I tribunal u Hagu, sto da ne.vincenttan je napisao/la:nije ovo jos zavrsilopolako, postoji sud, postoji uefa itd itd ...
dakle... navijaci borca (cvijece) ulete na teren, UDARE igraca sarajeva ( s namjerom da ozlijede i druge) nasi POBJEGNU i odbiju nastaviiti igrati borac dobije 3-0sfpborac je napisao/la:Strasno. A to sto kazes za Hag, i to smo smekerski odradili. Etnicki cist pritvor haskog tribunala. Sta se radi Sarajevu pa to nije za vjerovati. A samo 4 djecaka utrcala na teren. Bruka i sramota.
nema veze navikli smo mi i ako je bilo 0-0 da vam poklone bodove,protiv nas je sve moguce nama smiju da udaraju igrace,protiv nas smiju igrat ljudi koji su suspendovani itd al boli nas uvo mi znamo uvijek kako je protiv nas,a ako nasa uprava ikad odluci da igramo tekmu kad uleti neki navijac kao na derbiju trebaju sami sebe da zapale,trebamo kao ove hinje u tunel i necemo da nastavimo,jer cujemo krike publike koja zeli krv itd odglumimo kao uprava Borca,jer su dozivjeli terorsfpborac je napisao/la:Strasno. A to sto kazes za Hag, i to smo smekerski odradili. Etnicki cist pritvor haskog tribunala. Sta se radi Sarajevu pa to nije za vjerovati. A samo 4 djecaka utrcala na teren. Bruka i sramota.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.