Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Jedna nevjerovatna poja VA ovakve navijaa ČE nema niko na svijetu...ni ovakvu reprezentaciju kakvu imamamo mimi mozemomo biti pounosni mozemomo biti sretni.....ahahhahahahahaha nmg vise 

14/88
Il gandžaNeutral je napisao/la:Euforija ili alkohol
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Slika Misi-movic,Dze-ko,Spa-hic...
Sto mak me za bolio od smi jeha...
Sto mak me za bolio od smi jeha...

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma sigurno covjek negdje na cugi pio sjedio gledo tekmu, i kad su ovi sa BHT vidjeli da smo u brazilu i da svu gledanost FACE pokupi , taj pravi emisiju i salji kamere, sigurna ga iz kafane il sa sjedaljke digli
I svi ska-cuTRUST je napisao/la:Ma sigurno covjek negdje na cugi pio sjedio gledo tekmu, i kad su ovi sa BHT vidjeli da smo u brazilu i da svu gledanost FACE pokupi , taj pravi emisiju i salji kamere, sigurna ga iz kafane il sa sjedaljke digli

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- HazardEden
- Kontakt:
čučni pod kameru ne vidi se ništa od tebeharry_90 je napisao/la:I svi ska-cuTRUST je napisao/la:Ma sigurno covjek negdje na cugi pio sjedio gledo tekmu, i kad su ovi sa BHT vidjeli da smo u brazilu i da svu gledanost FACE pokupi , taj pravi emisiju i salji kamere, sigurna ga iz kafane il sa sjedaljke digli

Ja mislim da je jednostavno sam sebe cuo na slusalicama, sto je posljedica efekt da pricas onako kako je on pricao. Evo npr. kad je bio skinuo slusalice, pricao je sasvim normalno. Ovako nesto slicno se desilo i jednom austrijskom komentatoru, sto je i dan danas ostalo legendarno u Austriji, a razlog je bio da je sam sebe cuo na slusalicama, pa valjda covjek zbog toga pocne ovako cudno pricat.RickBlaine je napisao/la:I svi skaa cuu.![]()
Tol'ko ga je opucalo da sam samo cekao kad ce reci "ma odo i ja s njima, jeebes prijenos"
Ne znam samo sta je razlog ovoga bio. Nemoguce da te adrenalin moze toliko opucati da pocnes rijeci izgovarati na slogove i da se posve izgubisOci su mu u redu, nije izgledao pijano, ne znam jedino da nije sta duvo... Ali nee kaaa, meni je izgledao simpaticno
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj prekuc'o i Spahu
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rob do bagro
- Kontakt:
Kakvo zadavanje.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!

Oj jebote
nisam se odavno ovako ismijao
hvala ti Spa-ho na svemu

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Evo i bakljadeeee, ovdje mooo že samo ne na tribiiiiiiiiiiiiiiiii nama 

Il club piu titolato al mondo!
On je jedan od boljih sportskih novinara, sinoc je bio pod utiskom ogromnim kao i svi mi pa se covjek izgubio.
Meni je gori Marjan kad se dere i prica u prazno.
Meni je gori Marjan kad se dere i prica u prazno.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 16 okt 2013, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Ponos Torina
- Kontakt:
Poceo je mucati zato sto je imao slusalice u usima,cim ih je skinuo poceo je normalno da pricaElegant je napisao/la:On je jedan od boljih sportskih novinara, sinoc je bio pod utiskom ogromnim kao i svi mi pa se covjek izgubio. Poceo mucat, ne zna sta bi rekao.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Hahahaha, e jest me sinoć čovjek nasmijao svaka mu čast, legenda.
ovo vjeruj, nisu slusaliceicetea01 je napisao/la:
Ja mislim da je jednostavno sam sebe cuo na slusalicama, sto je posljedica efekt da pricas onako kako je on pricao. Evo npr. kad je bio skinuo slusalice, pricao je sasvim normalno. Ovako nesto slicno se desilo i jednom austrijskom komentatoru, sto je i dan danas ostalo legendarno u Austriji, a razlog je bio da je sam sebe cuo na slusalicama, pa valjda covjek zbog toga pocne ovako cudno pricat.

Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Ovaj "javni servis" ovakav kakav je sad nam može umnogome pokvariti ugođaj SP-a u Brazilu. Transfer blama koji sam osjetio sad tokom emisije "Odgovorite ljudima" je ogroman. Takva nepripremljenost voditelja, amaterski prilozi, zastarjela tehnika, sve to me natjeralo da razmislim kako će ta kuća raditi prenose, emisije, reportaže i ostalo kad počne SP. I oni koji ne odu u Brazil zaslužuju da osjete čari te zemlje i mundijala, a televizija je najbolji način za to, međutim ovakav "javni servis" nam to ne može priuštiti. Potrebne su promjene u njihovom načinu rada i to za 180 stepeni, a pitanje je jesu li sposobni za to?
NAPRIJED NARODE!
onaj Admir iz Srebrenika im je postavio bas idealno pitanjeZeman je napisao/la:Ovaj "javni servis" ovakav kakav je sad nam može umnogome pokvariti ugođaj SP-a u Brazilu. Transfer blama koji sam osjetio sad tokom emisije "Odgovorite ljudima" je ogroman. Takva nepripremljenost voditelja, amaterski prilozi, zastarjela tehnika, sve to me natjeralo da razmislim kako će ta kuća raditi prenose, emisije, reportaže i ostalo kad počne SP. I oni koji ne odu u Brazil zaslužuju da osjete čari te zemlje i mundijala, a televizija je najbolji način za to, međutim ovakav "javni servis" nam to ne može priuštiti. Potrebne su promjene u njihovom načinu rada i to za 180 stepeni, a pitanje je jesu li sposobni za to?
jer nemati prijenose reprezentacija u utakmici koja odlucuje plasman na svjetsko prvenstvo je brukaaa
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Nazalost smo osudjeni na javni servis.
Mozda se sjete i pogledaju kako je to HRT 2 radio 2006.
Prije svega moraju proci na digitalni signal da mozemo lijepo gledat.Onda moraju napraviti ozbiljne emisije,studije.Analize prije i poslije.Odraditi najvise sve moguce za nasu repku a i da se pobrinu za sve ostale repke sa pristojnim analizama te higlightisama utakmnica.Naci dobre komentatore za ostale dvije tekme koje ce ici u prenosu tog dana.
Mozda se sjete i pogledaju kako je to HRT 2 radio 2006.
Prije svega moraju proci na digitalni signal da mozemo lijepo gledat.Onda moraju napraviti ozbiljne emisije,studije.Analize prije i poslije.Odraditi najvise sve moguce za nasu repku a i da se pobrinu za sve ostale repke sa pristojnim analizama te higlightisama utakmnica.Naci dobre komentatore za ostale dvije tekme koje ce ici u prenosu tog dana.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.