S time da Štimac i ono što je vodio-vodio je više nego neuspješno.Plus oduvijek je bio imbecilčina i nikakav čovjek.
A netko je već stavio Bilića kao primjer...Ne treba to nista znacit.
Tritolone je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:Treba napomenut kako je ovo jednoglasna odluka.Na Šukerov prijedlog.
Dea:"Tko je uopće izabrao Štimca i tko može smijeniti Mamića?" Samo jako.
Inače,ne vjerujem da će Kovac imat puno veću podršku od Štimca među narodom.Možda na početku.
To je zato sta ljudi po defaultu gledaju na reprezentaciju kao na Dinamo, jer vrhovni sef je narkoman, a Suker samo marioneta, pa onda tko god sjedne na klupu reprezentacije surađuje sa sefom i lopov je, sta je malo glupo ako pitas mene. Mislim, bilo je ocigledno da Stimac doista surađuje sa Mamicem jer mrzili su se prije nego je ovaj preuzeo reprezentaciju i onda su odjednom postali najbolji frendici. Smijesno, a i vecina ga je podrzavala (pogotovo nakon one utakmice protiv Srbije).
Ima negdje prije godinu dana sam tako sa frendom prica o reprezentaciji i njemu je Stimac bio vrhovni bog, as, kralj itd itd. bolji od Bilica, a nije vidio da je igra reprezentacije od vremena Bilica opala, a danas posli ovih zadnjih rezlutata je ****.
Sad je najvažnije kako će se postavit i kako će ić s izjavama,hoće zvat Sammira i slične...
Evo upravo ovako:
Niko (ni)je kovač svoje sreće.
Kreće iz odlične pozicije jer ga ljudi pamte jos kakav je kao igrač bio,ali opet...usao je u ovo s Mamićem..treba vidjet kako će se to rasplest.Al netko je dobro negdje napisao da Mamića treba rušit preko Dinama,a ne preko reprezentacije.Klubovi su jedno,a ovo je ipak druga prica.
Dobro je vidjet da ovaj put nije izabrana klasična marioneta tipa Jurčić,Čačić i sl. koji su stvarno bili u kombinacijama.
Što se mene tiče ima moju podršku (ako to išta znači

).Bile su prije par godina nekakve kartice igrača u sladoledima ili šta već,mlađi brat je to skupljao i uzeo sam si Nikinu i još uvijek stoji u sobi na vidljivom mjestu,nadam se da ju neću morat micat