Safet Sušić - Pape

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Admir_Sa » 16 okt 2013, 14:16

xavi26 je napisao/la: ko prvo, ne koprcam se jer od mene malo ko da je sretniji, ko drugo ja imam pravo na svoje misljenje, a moje misljenje dijeli toliko drugih ljudi koji nesto znaju od nogometa, a trece, vi koji ste toliko zaludjeni susicem ne vidite dalje od nosa...
vidimo do brazila
nema potpisa

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 16 okt 2013, 14:21

Admir_Sa je napisao/la:
xavi26 je napisao/la: ko prvo, ne koprcam se jer od mene malo ko da je sretniji, ko drugo ja imam pravo na svoje misljenje, a moje misljenje dijeli toliko drugih ljudi koji nesto znaju od nogometa, a trece, vi koji ste toliko zaludjeni susicem ne vidite dalje od nosa...
vidimo do brazila
do brazila trenutno svi zajedno gledamo...
Volim te Bosno!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 okt 2013, 14:29

gringobih je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Gringo vrati se sve ti je oprosteno.
Sta ti ba meni imas oprastati?
Hebo te sajo u dupe unistio nas je, hebavao si mu mater do 68 minute kao i svako normalan i sad ti nesta ovda burecis, kao ti neki opunomocenik pa imas pravo da kenjas nesto... 8-)
Jos nisi ozdravio, neka ti je sretno sa takvim mentalitetom.

Ajde sad predlozi da ga smjenimo, pa da nas neki samo tebi zvani strucnjak vodi u Brazil ako zelimo uspjeh.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 16 okt 2013, 14:31

gringobih je napisao/la: Sta ti ba meni imas oprastati?
Hebo te sajo u dupe unistio nas je, hebavao si mu mater do 68 minute kao i svako normalan i sad ti nesta ovda burecis, kao ti neki opunomocenik pa imas pravo da kenjas nesto... 8-)
Sta je to Pape trebo uradit u tih 68 min , uzel loptu stavi na gol liniju i reci Vedi , ajde sine sutnije je.Nije on kriv sto su se ovi branili ko da im zivot ovisi o ovoj tekmi.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 okt 2013, 14:33

gringobih je napisao/la:

Hocel ko banovati vise ovog gringa ?
15.10 - 15.06 ...

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 16 okt 2013, 14:33

A stani mudri malo ?

Mi koji imamo razlog da podrzavamo Susica jer je ostvario odlicne rezultate i odveo nas prvi put na SP, smo zaludeni tim istim likom i coravi jer ne vidimo nesto sto ti i jos par ostalih moroncina vidite.

De nas matere ti tvoje prosvjetli? po cemu ti znas vise o nogometu od nas ostalih? jesu li ti tvoji ljudi koji znaju nesto vise o nogometu, mozda Baka Sliskovic , Ivica Osim itd ?

Nabijem na tuki i tebe i Gringa i sve ostale balavce ,koji u ovom momentu srece i radosti, dolazite ovdje pisat kako je covjek koji ima rezultate iza sebe, los selektor.

povuci nas za tuki i pjevaj , Heyyyy Macarenaaaaaaa

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 okt 2013, 14:38

xavi26 je napisao/la:i veceras se vidjelon da je susic nas daleko najlosiji igrac

Argumenti, argumenti klaune, cirkusantu, gdje su ti argumenti ?
15.10 - 15.06 ...

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 16 okt 2013, 14:41

Cuj ovog unistio nas je Sajo,pa ovu Litvaniju Italija jedva dobije,a mi ih napadamo 90 minuta svaka cast Sajo institucijo

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 okt 2013, 14:45

slika
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 okt 2013, 14:47

Coach: Safet Susic is the mastermind behind Bosnia's journey to the brink of the World Cup

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z2ht9k7SJw" onclick="window.open(this.href);return false;
Mastermind alo ba 8-)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 16 okt 2013, 15:56

HVALA TI PAPE!!!!

Kao što neko reče grešaka ima ali to se ispravi i popravi nekako, sinoć su se oni branili kao Komandant Mark tvrđavu Iri u onom romanu :mrgreen: , i jače repke od naše bi ih ''teško'' otključale.

Koliko god da su igrači zaslužni, zaslužan je i selektor, on zaista pokušava da igra za gol više, šarmantno, folirantski i leteći... nekad nam se to obije o glavu (nadam se da nećemo probati igrati baš toliko lepršavo protiv velesila).

Sve u svemu čestitke Sušiću i hvala za sve.
Kako god da prođemo tamo dobro je, mi smo debitanti i niko od nas ne očekuje bilo kakav uspjeh.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 okt 2013, 16:18

nikad mu necemo mocu zahvaliti dovoljno za ovaj uspjeh, sigurno je i njegova zasluga ogromna..od mene bar ce uvijek imati postovanje i vjecnu zahvalu za ovo sto je uradio...grupa jeste bila lagana, MORALO se otic, ali opet na kraju trebalo je i znanja, i srece i truda da se ode kakva god grupa bila- nije lako...

al dragi Pape, onako kao sinoc ne moze. Igramo previse predvidljivo... Mi smo sinoc imali samo odbranu+Pjanic i napad, nigdje veznog reda...sve spalo na Pjanica. Onda logicno kontam Miske ne trci otisao gore u napad i samo stoji, malo se naljutim i na njeg, pitam se sta ce Medunjanin gore , koji im je q...i onda damo go, vidis da i Medunjanin i Miske imaju snage da sidju dole po loptu, posbno Miske kad je sisao zakljucali smo loptu i to je bilo to...onda vidis da im je Susic rekao da idu gore visoko...da smo od pocetka igrali sa Misketom 20 metara iza one pozicije gdje ga je Susic postavio i blize nasem golu, davno bi otkljucali onaj bunker....

u Brazilu nema imperativa, nema pritiska, ali imam neku vjeru u ovu ekipu da tamo nece biti samo turisiti, zato pape popravljaj te greske..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 okt 2013, 16:24

gringobih je napisao/la:
Daleko je to od normalnog moj gringo.
I litvanci su se nesto pitali, ocigledno nisu izasli na teren sa namjerom da nam se naguze nego da pokusaju uzeti koji bod, pod svaku cijenu. Zadrzavanjem lopte, udaranjem i prljavom igrom, bunkerisanjem i grcevitom odbranom.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 16 okt 2013, 16:27

VanBasten je napisao/la:slika
Respekt malo koji nas igrac bi mogao ovo dostici ali mlada smo nacija i akoBogda nek smo sa ovim sada probili led i da idemo na prvenstva u buducnosti.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 okt 2013, 17:27

http://www.****/a624518/Sport/Fudba ... razil.html" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10 - 15.06 ...

hadzaj
Kontakt:

Post Postao/la hadzaj » 16 okt 2013, 17:33

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 okt 2013, 20:49

Nadam se da ce Susic uvesti jos malo ozbiljnosti kada je reprezentacija u pitanju, jer u avionu sa reprezentativcima nemaju sta traziti wanna-be Hrvat i glumac, Mirza Soljanin i ostale PM.

Uvesti sistem koji je uveo Joachim Löw. Sa reprezentativcima smije samo putovati strucni stab i ostalo pratece osoblje, a ostatk nek se sam snalazi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 okt 2013, 20:57

Safet Sušić: "Samo bih volio da izbjegnemo Brazil i Španiju.
Ostali?
Nije me strah nijedne druge reprezentacije"

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 16 okt 2013, 20:58

Mirza Soljanin je zet Dzeki.

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 16 okt 2013, 21:07

tyler durden je napisao/la:Mirza Soljanin je zet Dzeki.
E, ništa, onda je ok.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: haseljicking i 1 gost.