Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
Trasimaco
-
Kontakt:
Givanildo Vieira de Souza -
Hulk! WTF?! Ko jos sebe zove Hulk? Lik se ovako naziva zato sto mu je omiljeni strip junak bio onaj Hulk.

Koji levat mati mila!

To ti je isto kao da neki igrac kojem je najdrazi fiktivni lik iz djetinjstva bio Superman, nosi sad na dresu Superman umjesto svog imena. Sorry, ali takve umove United ne treba. Cuj Hulk!

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
-
Phill Jackson
-
Kontakt:
Postao/la Phill Jackson » 28 dec 2009, 18:22
Trasimaco je napisao/la:Givanildo Vieira de Souza -
Hulk! WTF?! Ko jos sebe zove Hulk? Lik se ovako naziva zato sto mu je omiljeni strip junak bio onaj Hulk.

Koji levat mati mila!

To ti je isto kao da neki igrac kojem je najdrazi fiktivni lik iz djetinjstva bio Superman, nosi sad na dresu Superman umjesto svog imena. Sorry, ali takve umove United ne treba. Cuj Hulk!

Malo vise postovanja za sjajnog Hulka molim

,,nisam siguran al mislim da mu je stara dala taj nick

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
-
Trasimaco
-
Kontakt:
Jeste ga stara tako zvala, ali mu to jeste bio najdrazi strip junak. Ipak je on sad covjek od 23-24 godine. Je li on toliko zaostao da sad nosi JAVNO to ime? Pa koliko malouman trebas biti da tako nesto radis?

Jbt, cak se i nabildao da bi se poistovjecivao sa strip junakom.

Stvarno je ovaj lik za izucavanja.

-
Cartman
-
Kontakt:
Trasimaco je napisao/la:Jeste ga stara tako zvala, ali mu to jeste bio najdrazi strip junak. Ipak je on sad covjek od 23-24 godine. Je li on toliko zaostao da sad nosi JAVNO to ime? Pa koliko malouman trebas biti da tako nesto radis?

Jbt, cak se i nabildao da bi se poistovjecivao sa strip junakom.

Stvarno je ovaj lik za izucavanja.

Ma ovi brazilci koriste svakakva imena, samo ne svoja

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
WindOfChange
-
Kontakt:
Postao/la WindOfChange » 28 dec 2009, 22:28
Trasimaco je napisao/la:WindOfChange je napisao/la:. Zar opet teorija o preskakanju i zaslugama ?! :r I opet će United izaći kao preživjeli .
Nije to teorija draga moja, nego ustaljeni zakon i proces, koji savrseno radi evo vec godinama.

Protiv ovog zakona nema otpora.

Ne mozes naprimjer glavom kroz zid, je li tako? Eto vidis!

. Nisam ipak rekla da, čekaj da pokušam se nadovezati .
Ustaljeni proces ?! Hm.. opet neka zavjera svijate, vjerovatno . Savršen je , samo jer se ne zna za bolje . (Očiglednost) . Ipak za trenutke se živi, a ne za godine . United je uvijek u trenutcima osvajao trofeje, što ga i čini tako velikim . Godine su samo teze koje naslućuju sledeće uspjehe . A vidjet ćeš, da će ipak zakon progledati kroz prste zakona Jačeg, onog koji je i njemu dao pravo da se rodi i postoji !
U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...
-
Trasimaco
-
Kontakt:
WindOfChange je napisao/la:Ustaljeni proces ?! Hm.. opet neka zavjera svijate, vjerovatno . Savršen je , samo jer se ne zna za bolje . (Očiglednost) . Ipak za trenutke se živi, a ne za godine . United je uvijek u trenutcima osvajao trofeje, što ga i čini tako velikim . Godine su samo teze koje naslućuju sledeće uspjehe . A vidjet ćeš, da će ipak zakon progledati kroz prste zakona Jačeg, onog koji je i njemu dao pravo da se rodi i postoji !
Hoces da kazes da ce Chelsea uz Boziju pomoc postati prvak?

Ovo je bilo jednostavnije za napisati, ako sam ja tebe uopste skontao. Kad je u pitanju fudbal, ja ne gledam u nebo. Nego vjerujem u zakone koji vec postoje, a vidim da si ih ti naucila dobro.

-
WindOfChange
-
Kontakt:
Postao/la WindOfChange » 28 dec 2009, 22:48
Trasimaco je napisao/la:WindOfChange je napisao/la:Ustaljeni proces ?! Hm.. opet neka zavjera svijate, vjerovatno . Savršen je , samo jer se ne zna za bolje . (Očiglednost) . Ipak za trenutke se živi, a ne za godine . United je uvijek u trenutcima osvajao trofeje, što ga i čini tako velikim . Godine su samo teze koje naslućuju sledeće uspjehe . A vidjet ćeš, da će ipak zakon progledati kroz prste zakona Jačeg, onog koji je i njemu dao pravo da se rodi i postoji !
Hoces da kazes da ce Chelsea uz Boziju pomoc postati prvak?

Ovo je bilo jednostavnije za napisati, ako sam ja tebe uopste skontao. Kad je u pitanju fudbal, ja ne gledam u nebo. Nego vjerujem u zakone koji vec postoje, a vidim da si ih ti naucila dobro.

. Ma ne, daleko od toga . Mislim Chelsea opet ima elemente za to i bez Božije pomoći . Slažeš se ?! Normalno da jedan mali gradski klub npr. Bosne i Hercegovine bio bi potcjenjen u utakmici sa npr., eto, Barcelonom . Znala bih tu šta je ispravno, i normalno je da je više do igre , spremnosti nego do sreće i Boga . Ali kada su u pitanju nijanse, sve se uzima u obzir . Ma, svakako - ne gledaš ti u nebo, ali zato znam da moji prijatelji koji navijaju za Manchester United gledaju .
Kao, najskraja i ja . 
-
Trasimaco
-
Kontakt:
WindOfChange je napisao/la:Ma ne, daleko od toga . Mislim Chelsea opet ima elemente za to i bez Božije pomoći .
Slažeš se ?! Normalno da jedan mali gradski klub npr. Bosne i Hercegovine bio bi potcjenjen u utakmici sa npr., eto, Barcelonom . Znala bih tu šta je ispravno, i normalno je da je više do igre , spremnosti nego do sreće i Boga . Ali kada su u pitanju nijanse, sve se uzima u obzir . Ma, svakako - ne gledaš ti u nebo, ali zato znam da moji prijatelji koji navijaju za Manchester United gledaju .

Kao, najskraja i ja.

Ne slazem se.

Treba njima ta pomoc odozgo, mada po onome sto viđam zadnjih godina, i nebo im je okrenulo leđa.

Zato prihvati ono sto imas i budi zadovoljna. Jer kad zelis sve vise i vise, onda cesto ostanes i bez onog sto si imala.

Nisu mocnici bezveze tu gdje jesu, a manji... zna se vec gdje.

-
WindOfChange
-
Kontakt:
Postao/la WindOfChange » 28 dec 2009, 23:07
Trasimaco je napisao/la:WindOfChange je napisao/la:Ma ne, daleko od toga . Mislim Chelsea opet ima elemente za to i bez Božije pomoći .
Slažeš se ?! Normalno da jedan mali gradski klub npr. Bosne i Hercegovine bio bi potcjenjen u utakmici sa npr., eto, Barcelonom . Znala bih tu šta je ispravno, i normalno je da je više do igre , spremnosti nego do sreće i Boga . Ali kada su u pitanju nijanse, sve se uzima u obzir . Ma, svakako - ne gledaš ti u nebo, ali zato znam da moji prijatelji koji navijaju za Manchester United gledaju .

Kao, najskraja i ja.

Ne slazem se.

Treba njima ta pomoc odozgo, mada po onome sto viđam zadnjih godina, i nebo im je okrenulo leđa.

Zato prihvati ono sto imas i budi zadovoljna. Jer kad zelis sve vise i vise, onda cesto ostanes i bez onog sto si imala.

. Onda je sve što treba da bude tu, već tu !
-
Trasimaco
-
Kontakt:
WindOfChange je napisao/la:Onda je sve što treba da bude tu, već tu !

Steta samo sto se ovi povremeni uspjesi ne karakterisu kao konacni uspjeh.

Znamo svi koliko neki manji pokusavaju postati mocni i stvoriti neku svoju historiju, ali ne ide... Mocnici ostaju mocnici.

-
CLS
-
Kontakt:
Juventus have dismissed reports that defender Giorgio Chiellini could move to the Premier League in the January transfer window.
Reports have claimed that local rivals Manchester City and United are battling it out to sign the £12million-rated Italy international in the New Year.
New City boss Roberto Mancini wants Chiellini to shore up his back-line, while United are considering a move to beef up their defensive options.
However, after goalkeeper Gianluigi Buffon was also linked with a transfer away from the club, Juventus have moved to state the duo are not for sale.
The Serie A giants' sporting director Alessio Secco insists the club have no intention of letting their key players leave the Stadio Olimpico.
"We are used to reading of possible interest in our players from other clubs," Secco told the club's official website.
"Like Buffon or Chiellini, just to mention today's examples.
"I want to assert this is totally fake news and I take the chance to reaffirm that Juventus won't give its champions away, that we'll keep on working to achieve our targets."
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
-
WindOfChange
-
Kontakt:
Postao/la WindOfChange » 29 dec 2009, 11:12
Trasimaco je napisao/la:WindOfChange je napisao/la:Onda je sve što treba da bude tu, već tu !

Steta samo sto se ovi povremeni uspjesi ne karakterisu kao konacni uspjeh.

Znamo svi koliko neki manji pokusavaju postati mocni i stvoriti neku svoju historiju, ali ne ide... Mocnici ostaju mocnici.

. Da je u pitanju Liv'pool ili čak Arsenal znala bih šta da ti kažem . Ovako, ja nemam uticaja na to . Tradiicje , ali i historije poštujem - ali došla su vremena da će stvari da zamjene uloge . Ne znam koja će bolje odigrati, ali svejedno znam ko će postići veći uspjeh među publikom . :r
I tako isto -moćnost- je prolazna što je i najgore u svemu tome . Tako je prokleto prolazna .
-
GunnerS
-
Kontakt:
Trasimaco je napisao/la:WindOfChange je napisao/la:Ma ne, daleko od toga . Mislim Chelsea opet ima elemente za to i bez Božije pomoći .

Kao, najskraja i ja.

Ne slazem se.

Ja bih samo da se obrne poredak
Ono Arsenal prvi, Chelski drugi i Man.Utd treći
hehe
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
WindOfChange
-
Kontakt:
Postao/la WindOfChange » 29 dec 2009, 11:27
-
GunnerS
-
Kontakt:
pa et, ako Bog da bit ćemo prvi
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
WindOfChange
-
Kontakt:
Postao/la WindOfChange » 29 dec 2009, 11:32
GunnerS je napisao/la:pa et, ako Bog da bit ćemo prvi
. Radujem se vašim željama .
-
Ted Mosby
-
Kontakt:
Možete biti jedno kolo prvi, zna se ko je na kraju prvi.
MAN UTD
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
-
WindOfChange
-
Kontakt:
Postao/la WindOfChange » 29 dec 2009, 19:44
Ted Mosby je napisao/la:Možete biti jedno kolo prvi, zna se ko je na kraju prvi.
MAN UTD
. Čudno da se ovo uz neku (ne)sreću odužilo .. Više od jednog kola .
-
Ted Mosby
-
Kontakt:
WindOfChange je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Možete biti jedno kolo prvi, zna se ko je na kraju prvi.
MAN UTD
. Čudno da se ovo uz neku (ne)sreću odužilo .. Više od jednog kola .
Ja sam mislio na Arsenal
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Ted Mosby je napisao/la:Ja sam mislio na Arsenal
Ne budi smiješan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.