BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Konzerva
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la Konzerva » 16 okt 2013, 08:40

nikad bolji bajramski poklon nismo dobili

dobrodosli u Brazil 8-)
slika
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 okt 2013, 08:42

SVAKA ČAST MOMCI!!
ZASLUŽENO!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 16 okt 2013, 08:44

jooooooooooooj momci, neznam sta da kazem, ovo je san, ovo nije normalno!!!!! hvala bogu, hvala zmajevima.....joj da mi je biti u sarajevu :( :(.....ovo smo svi sanjali godinama! kako god bilo na svjetskom prvenstvu, necu se nervirati i necu nikog od igraca kritikovati, SAMO UZIVATI!!!!!! jaooooooooooooooooooo nemogu da vjerujem!

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 16 okt 2013, 08:46

Iskrene čestitke svima igračima i stručnom stožeru kao i navijačima
Audere est Facere

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 16 okt 2013, 08:48

i jos nesta da dodam, ja mislim da mozemo biti HIT svjetskog prvenstva, naravno ako budemo imali sve igrace na raspolaganju....abd da budu svi spremni i bez povreda!.....joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj ideeeeeeeeeee BOSNAAAAAAAAAAAAAA do Brazilaaaaaaaaaaaaaaaaa

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 okt 2013, 08:49

JoeCelt je napisao/la:Spektakularan doček Zmajevima u Sarajevu - Viječna vatra (15.10.2013.)
[youtube][/youtube]
proradile su emocije jutros sam se isplakao ko neka zena.suze same idu.hvala ti boze na ovom poklonu ovaj narod je zasluzio da se ovako osjecamo.nakon svih baksuzluka ipak smo uspjeli.

samo nikad taj maj :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 okt 2013, 09:01

Onda, hoćemo li slaviti 15. oktobar kao državni praznik? 8-)

Vedodan :!:

Čovječe, kako teške noge sinoć. Koliko grča. Tačno je iz aviona bilo vidljivo koliko je značajna ova tekma za našu repku. Bez izrađenih akcija, previše meljanja, (skoro) sve opasne situacije smo stvorili nakon prekida... Jednostavno, taj imperativ pobjede se osjetio i bio je kočnica našoj ekipi. No, na kraju je pao kamen sa srca svima i samba (kolo) se počela plesati širom Bosne. :D

Sinoć se momački proslavilo. A i bilo je krajnje vrijeme. Dosad smo SP gledali preko tv-a, a sada ćemo igrati i to u Brazilu. 8-) Možda smo se i ranije trebali plasirati na veliko takmičenje, al' ako treba birati koje SP će biti prvo - onda stvarno treba birati Brazil. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 16 okt 2013, 09:11

Kevin je napisao/la:SVAKA ČAST MOMCI!!
ZASLUŽENO!

Hvala tebra, ja plako od srece :mrgreen:

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 16 okt 2013, 09:15

a najbolje je, da ce biti bosna na cd-u (mislim na igrice PS3 i tkd.) svjetskog prvenstva :) :) :)

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 16 okt 2013, 09:25

Maestro^^ je napisao/la:A Spaho obilježio večer , ocam' . :mrgreen:

sta je radio spaha ?? :mrgreen:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 okt 2013, 09:28

Jel istina da smo slavili sinoc i da smo u Brazilu?

Meni to jos djeluje tako nestvarno,tako nemoguce za nas.

Ne uspijevam povjerovati da se jedna mala zemlja kao Bosna kvalificirala medju 32 najbolje na svijetu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 okt 2013, 09:33

Toliko raznih pehova u proteklih 10-ak godina, pa cak i vise. Od historijskih utakmica do ponora ali sinoc, danas, sutra i narednih mjeseci nam se to sve vraca.

Ja sam jos uvijek pod utiskom, jos uvijek ne vjerujem.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 16 okt 2013, 09:38

E raja ima li iko snimku od sinošnje utakmice 8-)
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 16 okt 2013, 10:01

MOMCI, bicemo HIT na svejtskom prvenstvu, nesto kao Senegal 2002!!!! zivi bili pa vidjeli!!!!!!!

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 16 okt 2013, 10:07

Ovo je jedan os najljepsih dana i ako noc nisam spavao ak kao da sam spavao 8 sati u cugu tako se lijepo i ponosno osjecam jutros... Hvala vam Zmajevi, hvala Pape, hvala Osime, hvala Begicu i svim ljudima u savezu sto su nam podarili ovakav dan. U istinu imamo na sto i zasto biti ponosni... Vjerovao sam da mozemo i hvala bogu dosao je i taj dan.... Volim te Bosnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 16 okt 2013, 10:14

slika
8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 okt 2013, 10:14

VI STE,VI STE PONOS DRZAVE,PONOS DRZAVE
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 16 okt 2013, 10:15

samo da vam cestitam i nadam se da se vidimo u finalu :D
ps. imali negdje snimka gola sa Marjanom (ili kako vec)?

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 16 okt 2013, 10:21

Nemamo mi ni jaku ekonomiju ni industriju, nemamo novac i nismo u evropskoj uniji, ne mozemo ponuditi novac konkurentovim protivnicima da zapnu k'o da je za život borba... nemamo ni lagan život, niti veliku zaposlenost... hocu reci, nemamo ono sto je danas tamo, u tim "zapadnim" zemljama kao nešto normalno... je..bo to

nemaju oni naš rahatluk i ćevape, nemaju edina koji 70 minuta se krije na teerenu i nemaju ludog Miahjlovića koji 5 sekundi ranije kaže"sljedeća lopta koja dođe do Džeke bit će gol" a onda Edin ruši sve snove Grcima, Litvancima a Vedo uradio onaj dio posla za koji je jedan od 3-4 najbolja na svijetu , naš Pipo inzagi, kralj peterca i onog dijela šesnesterca bliže golu... nemaju ni spahu koji hvata glasnogovrnike kluba za vrat :D nemaju Begovića koji i sad rasste :D
nemaju malog Pjanića koji je poceo da place u 88'
neamju ni avdiju koji nije bas za repke al jbg kad je zavrsila tekma kazem MA DOBAR JE

nemaju oni onih sinoc skoro 100 000 ljudi od vječne do raskrsnice iza BBI centra , niti imaju safeta susica koji sve vise podsjeca na velikog trenera koji igra najljepsi fudbal u evropi, BEZ ZADNJEG VEZNOG!
NEMAJU POPODNEVNE KAFICE, nemaju najljepse djevojke na svijetu, i nikad ali nikad neće voljeti svoju zemlju kao sto mi volimo ovu nasu, napacenu, srusenui ponovo izgrađenu, koja u svojim temeljima ima krv nasih majki, oceva, braće i sestara, kojom jos odjekuju krici bola i uzasa a opet je najljepsa na svijetu i oppet je najmirnija i najtolerantnija na svijetu, jer nemaju bassvi na balkonu Misimović Zvjezdana koji pjeva "ko ne skace mrzi Bosnu" , Edina, borisa... a svi kao jedan!!
zato cete ostati uskraceni da uzivate kao mi, ali cete nas gledati jos dugo... dugo... i sojecati se na svojim stadionima kao na gostujucem terenu!!!!!!

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 16 okt 2013, 10:25

vincenttan je napisao/la:Nemamo mi ni jaku ekonomiju ni industriju, nemamo novac i nismo u evropskoj uniji, ne mozemo ponuditi novac konkurentovim protivnicima da zapnu k'o da je za život borba... nemamo ni lagan život, niti veliku zaposlenost... hocu reci, nemamo ono sto je danas tamo, u tim "zapadnim" zemljama kao nešto normalno... je..bo to

nemaju oni naš rahatluk i ćevape, nemaju edina koji 70 minuta se krije na teerenu i nemaju ludog Miahjlovića koji 5 sekundi ranije kaže"sljedeća lopta koja dođe do Džeke bit će gol" a onda Edin ruši sve snove Grcima, Litvancima a Vedo uradio onaj dio posla za koji je jedan od 3-4 najbolja na svijetu , naš Pipo inzagi, kralj peterca i onog dijela šesnesterca bliže golu... nemaju ni spahu koji hvata glasnogovrnike kluba za vrat :D nemaju Begovića koji i sad rasste :D
nemaju malog Pjanića koji je poceo da place u 88'
neamju ni avdiju koji nije bas za repke al jbg kad je zavrsila tekma kazem MA DOBAR JE

nemaju oni onih sinoc skoro 100 000 ljudi od vječne do raskrsnice iza BBI centra , niti imaju safeta susica koji sve vise podsjeca na velikog trenera koji igra najljepsi fudbal u evropi, BEZ ZADNJEG VEZNOG!
NEMAJU POPODNEVNE KAFICE, nemaju najljepse djevojke na svijetu, i nikad ali nikad neće voljeti svoju zemlju kao sto mi volimo ovu nasu, napacenu, srusenui ponovo izgrađenu, koja u svojim temeljima ima krv nasih majki, oceva, braće i sestara, kojom jos odjekuju krici bola i uzasa a opet je najljepsa na svijetu i oppet je najmirnija i najtolerantnija na svijetu, jer nemaju bassvi na balkonu Misimović Zvjezdana koji pjeva "ko ne skace mrzi Bosnu" , Edina, borisa... a svi kao jedan!!
zato cete ostati uskraceni da uzivate kao mi, ali cete nas gledati jos dugo... dugo... i sojecati se na svojim stadionima kao na gostujucem terenu!!!!!!
:!: :!: :!:
Hvala :!:

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.