BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Nocas nema spavanja!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sutra nema kajanja, alkohol i hemija....emir18 je napisao/la:Nocas nema spavanja!

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Dobrilaaa udarila brate dragi!Sarajlijc@ je napisao/la:Sutra nema kajanja, alkohol i hemija....emir18 je napisao/la:Nocas nema spavanja!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Moj post od juce. Bogami im stavismo qrac u stau na njihov nacinNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj grci daju premije![]()
yebem im familiju gatarsku. Jest da bi nas taj rezultat kostao mnogo mozdanih celija ali molim te boze da zavrsimo s njihovim rezultatom 0:1 Molim te boze da im stavimo qrac usta na njihov nacin zadnje kolo. Jojjjjj nisam dobar nikako steze me u prsima

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Moj post od juce. Bogami im stavismo qrac u stau na njihov nacinNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj grci daju premije![]()
yebem im familiju gatarsku. Jest da bi nas taj rezultat kostao mnogo mozdanih celija ali molim te boze da zavrsimo s njihovim rezultatom 0:1 Molim te boze da im stavimo qrac usta na njihov nacin zadnje kolo. Jojjjjj nisam dobar nikako steze me u prsima
hvala ti boze

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
kimbo je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Moj post od juce. Bogami im stavismo qrac u stau na njihov nacinNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj grci daju premije![]()
hvala ti boze
![]()
![]()

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
skyisthelimit je napisao/la:Au kako je zapadnim susjedima krivoooo hhahahhah.. Dobro ne svima, ali citajuci komentare ima ih puna kapa..
Jadovi, pocrkajte i pojedite svoja muda od muke
Gdje citas te komentare ?

Sad dok vi spavate, ja sam jos gledao i citao po internetu i nadjoh posjed lopte na ESPN-u.
Litvanija 32% - 68% BiH
Mozda ce me raja ovde kritikovati malo, ali mislim da nam ovo nije trebalo.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/policija ... aca/115852" onclick="window.open(this.href);return false;
Razumijem ja da zele navijaci da proslave to i lijepo bi bilo, prvi put ovo dozivljavamo, ali nismo trebali ovako reagovati sa kidanjem stolica i bacanjem. Za ovo dobijamo kaznu 100% i nadam se da ostaje samo na novcanoj.
Ja sad pravac krevet i da pogledam jos malo SLO-BiH opet
Dobro ti pogodi @NeretvanskaPastrmka
Litvanija 32% - 68% BiH
Mozda ce me raja ovde kritikovati malo, ali mislim da nam ovo nije trebalo.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/policija ... aca/115852" onclick="window.open(this.href);return false;
Razumijem ja da zele navijaci da proslave to i lijepo bi bilo, prvi put ovo dozivljavamo, ali nismo trebali ovako reagovati sa kidanjem stolica i bacanjem. Za ovo dobijamo kaznu 100% i nadam se da ostaje samo na novcanoj.
Ja sad pravac krevet i da pogledam jos malo SLO-BiH opet

Dobro ti pogodi @NeretvanskaPastrmka

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Haha baš me zanimalo kako si se snašao... Nama je satelitska kasnila 10 sekundi i morao sam pogledati ishod slobodnjaka, nisam mogao više...Cartman je napisao/la:Izdrzao, ovaj lik sa kojim sam gledao je pukao kod slobodnog Litvanije u 90 i nekoj, morao je vidit. Poslao ga u drugu sobu i da suti.calcio je napisao/la:Kod @Cartmana je jos uvijek 0:0![]()
ili mozda nije izdrzao?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Uh pogledajte komentare na onom BL forumu. Kako samo mrze Marjana i Nikica.
Puca bagra od muke.
Pirke ih koja je to patnja bila cekat. Treniraj, hajde u prodavnicu, gledaj film, a stalno ti se samo tekma vrti u glavi i da uletis i vidis rezultat. Ali vrijedilo je za onaj momenat kad ga zabi Vedo i kad je konacno bio kraj.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Pirke ih koja je to patnja bila cekat. Treniraj, hajde u prodavnicu, gledaj film, a stalno ti se samo tekma vrti u glavi i da uletis i vidis rezultat. Ali vrijedilo je za onaj momenat kad ga zabi Vedo i kad je konacno bio kraj.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 16 okt 2013, 06:37, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Uh pogledajte komentare na onom BL forumu. Kako samo mrze Marjana i Nikica.Puca bagra od muke.
mozel link ?

Ima i normala komentara, ne treba grijesiti dusuCartman je napisao/la:Uh pogledajte komentare na onom BL forumu. Kako samo mrze Marjana i Nikica.Puca bagra od muke.

Na mobitelu sam, ali samo googla banja luka forum i izbacit ce ti.Volvic je napisao/la:Cartman je napisao/la:Uh pogledajte komentare na onom BL forumu. Kako samo mrze Marjana i Nikica.Puca bagra od muke.
mozel link ?
Puding, da ali treba bit brutalno iskren i rec da su normalni u drasticnoj manjini.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma pusti druze cobane. Neka idu seljacine na gucu a mi cemo u BrazilCartman je napisao/la:Uh pogledajte komentare na onom BL forumu. Kako samo mrze Marjana i Nikica.Puca bagra od muke.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ima li negdje link ili video da odgledam sta je bilo poslije dolaska aviona???
Keep walking.
Spektakularan doček Zmajevima u Sarajevu - Viječna vatra (15.10.2013.)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- tyler durden
- Kontakt:
Koga boli q , za njihovim misljenjem. Srpstvo se ne smije izdat ni pod koji cijenu.Cartman je napisao/la:Uh pogledajte komentare na onom BL forumu. Kako samo mrze Marjana i Nikica.Puca bagra od muke.

Uzivaj u ovom trenutku radi reprezentacije.
Zadnja izmjena: tyler durden, dana/u 16 okt 2013, 08:26, ukupno mijenjano 1 put.
Vedo, Vedice, Vedatore ..........................

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
u Brazilu smooooooooooooooo
ne znam vise ni koje emocije prolaze kroz mene, jednostavno ne znam .... hvala vam svima od Papeta, Osima (Ivice), navijacima, igracima, do nama. Toliko dugo ovo cekam da jos nije stvarno, ne znam
[youtube][/youtube]
u Brazilu smooooooooooooooo

[youtube][/youtube]
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 3 gosta.