BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Sto se ja ismijah, isplakah, iznervirah i obradovah za jednu noc.
Nevjerovatno!
Nevjerovatno!
- HazardEden
- Kontakt:
Gdje ce sad

koje scene,ovo je neviđena scena,godinama sam sanjao i evo ga napokon,kakav doček 

- samo_lijevo
- Kontakt:
Spaho veceras si usao u legendu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Sad' ce se malo vozikati autobusom.HazardEden je napisao/la:Gdje ce sad![]()

restoran bosna garantHazardEden je napisao/la:Gdje ce sad![]()

Željeznicar za život cijeli !
Nadam se da je neko pohvatao sve ove spahine izjave u jedan klip 

Zadnja izmjena: xinxee, dana/u 16 okt 2013, 02:53, ukupno mijenjano 1 put.
Samo su organizatori amateri ispali,trebali su najavljivat jednog po jednog igraca.gledaju li oni kako se to radi uopste.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
upravolikusa je napisao/la:restoran bosna garantHazardEden je napisao/la:Gdje ce sad![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bravo, nek svaki dobije ovacije pojedinacno .barbarez je napisao/la:Samo su organizatori amateri ispali,trebali su najavljivat jednog po jednog igraca.gledaju li oni kako se to radi uopste.
BOSNA I HERCEGOVINA JE U BRAZILU.
A hvala ti Boze vise. Vrijedilo mi je cekat 6 sati ekstra. Uhhh majko mila.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovo je jedan ogromni šamar svim dusmanima BiH i svim nasim kriminalnim politicarima !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
+1bazeni je napisao/la:koje scene,ovo je neviđena scena,godinama sam sanjao i evo ga napokon,kakav doček
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- HazardEden
- Kontakt:
Kiša je počela i mislim dda je i ona pomela malo planove, pricali bi oni josbarbarez je napisao/la:Samo su organizatori amateri ispali,trebali su najavljivat jednog po jednog igraca.gledaju li oni kako se to radi uopste.

Izgubio se Spaho u guzvi

A Spaho obilježio večer , ocam' . 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
veliki potpis!!!barbarez je napisao/la:Samo su organizatori amateri ispali,trebali su najavljivat jednog po jednog igraca.gledaju li oni kako se to radi uopste.
Ovo mi je odmah palo na pamet ali eto ostali smo zakinuti za to! Onaj spiker samo govori reprezentacija, reprezentativci, trebao ih je yebiga jednog po jednog prozvati SVE, bar su to zaslužili! Nisu samo Džeko, Miske, Spaha i Ibišević reprezentativci (jedini su oni govorili) nego i ostali!
KRALJ!Pirke je napisao/la:Počeo skakati i "Ko ne skače mrzi Bosnu hej hej hej!"BaDa12 je napisao/la:Šta je Miske rekao? Prekinu se taman
O utakmici, utiscima ću za koji dan, kad se poslože stvari i osjećaji. I dalje ne vjerujem, razne kombinacije misli i osjećaja cirkulišu. Hvala svima koji su utjecali da ostanem bez riječi, svakom ponaosob.
Laku noć, braćo bosanskohercegovačka.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Goalgetter
- Kontakt:
To je to. Inace jedini propust u organizaciji veceras, ostaatak mislim da su odlicno odradili.Alucard je napisao/la:veliki potpis!!!barbarez je napisao/la:Samo su organizatori amateri ispali,trebali su najavljivat jednog po jednog igraca.gledaju li oni kako se to radi uopste.
Ovo mi je odmah palo na pamet ali eto ostali smo zakinuti za to! Onaj spiker samo govori reprezentacija, reprezentativci, trebao ih je yebiga jednog po jednog prozvati SVE, bar su to zaslužili! Nisu samo Džeko, Miske, Spaha i Ibišević reprezentativci (jedini su oni govorili) nego i ostali!
propustio si pracenje leta aviona, stetaCartman je napisao/la:BOSNA I HERCEGOVINA JE U BRAZILU.

Pa i ovaj dzekin otac ne moze niko od njega na ogradu, kako ga nije stid. Putuje s reprezentacijom, trci pocasni krug poslije utakmice, i jos se nakacio na ogradu pred vjecnom.Alucard je napisao/la:veliki potpis!!!barbarez je napisao/la:Samo su organizatori amateri ispali,trebali su najavljivat jednog po jednog igraca.gledaju li oni kako se to radi uopste.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.