Ispiti sine ispiti. Kod nas u junu i julu budu ispiti.Dex je napisao/la:Kakav sine fax, ubio te pelin, u julu faxa nematruts je napisao/la:Pa tooo ne mogu vjerovat, jedva čekam iduće godine praćenje utakmica oko ponoći, fax me čeka, al repka neće da ispašta. Sretnooo!!!
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Celik!3,2,2.
http://www.zdf.de/ZDFmediathek/beitrag/ ... ien-zur-WM" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko nije pogledo neka pogleda
A ko ima link od FACE TV da radi sad ili su iskljucili stvarno program ?
Ko nije pogledo neka pogleda

A ko ima link od FACE TV da radi sad ili su iskljucili stvarno program ?
- skyisthelimit
Jes bro da nije 4 srednjeAllGunsBlazing je napisao/la:Ispiti sine ispiti. Kod nas u junu i julu budu ispiti.Dex je napisao/la:Kakav sine fax, ubio te pelin, u julu faxa nematruts je napisao/la:Pa tooo ne mogu vjerovat, jedva čekam iduće godine praćenje utakmica oko ponoći, fax me čeka, al repka neće da ispašta. Sretnooo!!!

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
evo let za sarajevo
http://www.flightradar24.com/RLX3371" onclick="window.open(this.href);return false;

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Ja se ne sjecam kad sam zadnji put pustio suzu radosnicu. Mozda nisam nikad prije.
Vec pomalo zalim sto ce ovj osjecaj proci, a hoce kad tad. Najradije bi ga zadrzao jos duugo.
U Brazilu idemo stepenicu vise. Pokazati koliko je mocna Bosna i Hercegovina. (rece jedan nas reprezentativac i procita mi misli
)
Ne znam ko moze u ovom momentu da kritikuje bilo koga? Koliki pacenik moras biti da sada fol nesto i nekog kritikujes? Radujte se ljudi.
Momci su bili fantasticni tokom cijelih kvalifikacija. Mire, Miske, Edo, Pjana, Vedo, Beg, Izet, Spaha i svi ostali... Naravno i strucni stab na celu sa Papetom, komitet za normalizaciju i Ivica, novi Savez, navijaci na Bilinom Polju i u ostatku drzave, Dijaspora koja je definitivno polozila ispit i opet masovno podrzala nase momke.... Sve su to bile vazne karike i svima hvala.
HVALA VAAAAM! KONACNO SAM I OVO DOZIVIO, A VISE PUTA SAM SE PITAO HOCU LI IKAD DOZIVJETI!!!!

Vec pomalo zalim sto ce ovj osjecaj proci, a hoce kad tad. Najradije bi ga zadrzao jos duugo.
U Brazilu idemo stepenicu vise. Pokazati koliko je mocna Bosna i Hercegovina. (rece jedan nas reprezentativac i procita mi misli

Ne znam ko moze u ovom momentu da kritikuje bilo koga? Koliki pacenik moras biti da sada fol nesto i nekog kritikujes? Radujte se ljudi.
Momci su bili fantasticni tokom cijelih kvalifikacija. Mire, Miske, Edo, Pjana, Vedo, Beg, Izet, Spaha i svi ostali... Naravno i strucni stab na celu sa Papetom, komitet za normalizaciju i Ivica, novi Savez, navijaci na Bilinom Polju i u ostatku drzave, Dijaspora koja je definitivno polozila ispit i opet masovno podrzala nase momke.... Sve su to bile vazne karike i svima hvala.
HVALA VAAAAM! KONACNO SAM I OVO DOZIVIO, A VISE PUTA SAM SE PITAO HOCU LI IKAD DOZIVJETI!!!!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ma lete svi avioni na razlicitim visinama... ne mogu se sudaritiHazardEden je napisao/la:Umalo se ne sudariše s nekimPasha je napisao/la:pratite let čartera iz Kaunasa za Sarajevo
http://www.flightradar24.com/RLX3371" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- legenda reala
- Kontakt:
Nisu ga isključili radi još uvijek , a prenos dočeka imaš i na BHT-uBuducnost je napisao/la: A ko ima link od FACE TV da radi sad ili su iskljucili stvarno program ?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- HazardEden
- Kontakt:
Čuj?jovanmaksimovic je napisao/la:ma lete svi avioni na razlicitim visinama... ne mogu se sudaritiHazardEden je napisao/la:Umalo se ne sudariše s nekimPasha je napisao/la:pratite let čartera iz Kaunasa za Sarajevo

Izgleda da su stali u Slovačkoj, treba se alkoholom naoruzati

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kod @Cartmana je jos uvijek 0:0
ili mozda nije izdrzao?

ili mozda nije izdrzao?
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo sad dosao kuci, i fkt nemogu jos vjerovati da smmoo se pllarisali u brazill. Hvala vam momci!!!!!!!
Ima li neko link za Face TV ili BHT da pogledam docek??
Ima li neko link za Face TV ili BHT da pogledam docek??
imal ko kakav stream "slavlja" ?? 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
hebi se ti, jarane, valja meni učit za prijemniDex je napisao/la:Kakav sine fax, ubio te pelin, u julu faxa nematruts je napisao/la:Pa tooo ne mogu vjerovat, jedva čekam iduće godine praćenje utakmica oko ponoći, fax me čeka, al repka neće da ispašta. Sretnooo!!!

http://www.balkanmp3.ba/index.php?pages/tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
FACE TV STREAM
FACE TV STREAM
prešli su više od pola leta.
ulaze u Mađarski zračni prostor...
ulaze u Mađarski zračni prostor...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Vidjecete kad sasvim slucajno Francuzi dobiju Islanda u barazu 
Za 45 min.slijecu nasiii

Za 45 min.slijecu nasiii
POGODAK ZA HISTORIJU
[youtube][/youtube]
KRAJ UTAKMICE
[youtube][/youtube]
SLAVLJE IZJAVE IGRAČA
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
KRAJ UTAKMICE
[youtube][/youtube]
SLAVLJE IZJAVE IGRAČA
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ma jok, garant grciSheyi je napisao/la:Vidjecete kad sasvim slucajno Francuzi dobiju Islanda u barazu

- HazardEden
- Kontakt:
Grcima želim svu sreću u baražu i da dobiju PortugalSheyi je napisao/la:Vidjecete kad sasvim slucajno Francuzi dobiju Islanda u barazu
Za 45 min.slijecu nasiii

Evo ih u Mađarskoj, izađi pred kuću i maši kad bude avion letio iznad kuće

- Goalgetter
- Kontakt:
Jesam li ja jedini koji je pustio suzu kad je sudija svirao kraj??
Koje olaksanje samo boze...

Koje olaksanje samo boze...
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 16 okt 2013, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.