Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
biskitt
-
Kontakt:
RiNo je napisao/la:DeepPurple je napisao/la:tarik je u pravu.
nebitno gdje se on trenutno nalazi.
svako ima pravo na svoje misljenje bez obzira gdje se nalazio.
dok se begovic sprdao i vikao da uopste ne poznaje bosanski i sedam dana prije odluke na radiju kanadskom izjavio da je on kanadzanin i da fakticki sa bih nema nista osim sto se rodio.
u redu je begovicev kvalitet ali da je djubre i hinja i to stoji.
tako da ponekad se nije lose sjetiti s kim covjek ima posla.
Pa neces mu djecu radjati, lik ce samo stajati na golu...

inace ne potpisujem, ali za ovo respect
-
DeepPurple
-
Kontakt:
Postao/la DeepPurple » 29 dec 2009, 01:51
dok se begovic sprdao i vikao da uopste ne poznaje bosanski i sedam dana prije odluke na radiju kanadskom izjavio da je on kanadzanin i da fakticki sa bih nema nista osim sto se rodio.
prije ces se vala poroditi nego sto ces docekati ovog na golu.
hasagic ako ne bude povrjedjen sigurno nece na klupi sijediti.
-
harishp
-
Kontakt:
E ebiga sad,taj tvoj mahator-glavator na avataru je imao sansu da ga stavi ali mu je Corbic bolje pasao.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
ekist
-
Kontakt:
Prema Daily Mirroru, Tottenham zagrizao za Begovica, nije losa opcija ali ne znam sta je sa Redknappom kad su ga tako zaludili Balkanci

-
SINE
-
Kontakt:
Harry Redknapp is ready to go back to his old club Portsmouth to sign a goalkeeper - but it's not England's David James.
Instead, the Spurs boss is targeting James' 22-year-old Bosnian deputy Asmir Begovic.
Redknapp knows all about 6ft 5in Begovic, whom he first brought to Pompey as a 16-year-old Canadian refugee.
The giant keeper has been outstanding since replacing calf muscle injury victim James over the last month after being recalled from a six-match loan spell at Ipswich.
Redknapp is looking for a deputy for first choice Heurelho Gomes with Carlo Cudicini recovering from a road accident.
Portsmouth, with debts of £40m and facing a massive cash crisis, would prefer to sell high wage-earner James but could do nothing to prevent Redknapp raiding Fratton Park for the promising Begovic.
SAMO ŽELJO
-
RiNo
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:E ebiga sad,taj tvoj mahator-glavator na avataru je imao sansu da ga stavi ali mu je Corbic bolje pasao.

A da, ja sta god napisem - ti odmah po ovom ludjaku sa avatara...ja ga barem nikad nisam podrzavao, za razliku od tebe

100% sportski i krajnje opušten potpis
-
GunnerS
-
Kontakt:
Begović, moguće u "pjetliće" da ode... Dobar potez za njega bi to bio... Jer Pompey se možda neće spasit a onda nebi valjalo da Begović ode u Championship, iako i dole nije loše branit...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
Jackie_Chan
-
Kontakt:
Postao/la Jackie_Chan » 29 dec 2009, 11:28
GunnerS je napisao/la:Begović, moguće u "pjetliće" da ode... Dobar potez za njega bi to bio... Jer Pompey se možda neće spasit a onda nebi valjalo da Begović ode u Championship, iako i dole nije loše branit...
3 miliona funti, manje ne

-
GunnerS
-
Kontakt:
misliš transfer ili ?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
Cartman
-
Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Begović, moguće u "pjetliće" da ode... Dobar potez za njega bi to bio... Jer Pompey se možda neće spasit a onda nebi valjalo da Begović ode u Championship, iako i dole nije loše branit...
Bolje i branit u Championshipu nego sjedit na klupi u Premiershipu. Ne bi mu bilo pametno otic u Tottenham.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Ponos Torina
-
Kontakt:
Postao/la Ponos Torina » 29 dec 2009, 16:45
Cartman je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Begović, moguće u "pjetliće" da ode... Dobar potez za njega bi to bio... Jer Pompey se možda neće spasit a onda nebi valjalo da Begović ode u Championship, iako i dole nije loše branit...
Bolje i branit u Championshipu nego sjedit na klupi u Premiershipu. Ne bi mu bilo pametno otic u Tottenham.
Sta vam je hoce Gomesa da otjeraju od trenutka kad su ga kupili bili su nezadovoljni!!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
Cartman
-
Kontakt:
Ponos Torina je napisao/la:Cartman je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Begović, moguće u "pjetliće" da ode... Dobar potez za njega bi to bio... Jer Pompey se možda neće spasit a onda nebi valjalo da Begović ode u Championship, iako i dole nije loše branit...
Sta vam je hoce Gomesa da otjeraju od trenutka kad su ga kupili bili su nezadovoljni!!!
Jest, ali sad brani ko Buffon i Redknapp ga non-stop hvali. Na svim portalima engleskim se Begovic i James navode kao moguce rezerve za Gomesa. Asmir je po prvi put u svojoj karijeri standardan i ako se sad vrati na klupu stvarno nije normalan. A ako ovako nastavi sigurno ce se moc i prodat na kraju sezone ako Pompey ispadne i uz to bit prvi golman.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
harishp
-
Kontakt:
RiNo je napisao/la:harishp je napisao/la:E ebiga sad,taj tvoj mahator-glavator na avataru je imao sansu da ga stavi ali mu je Corbic bolje pasao.

A da, ja sta god napisem - ti odmah po ovom ludjaku sa avatara...ja ga barem nikad nisam podrzavao, za razliku od tebe

Ja ga ''podrzavao''

ni u jednom jedinom clanku podrzavanja tog tvog glavonje nije bilo.
Hem sto si corav definitivno hem.....ma nije ni cudo od toliko mahanja glave i ne pomahnit'o

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Adinjo
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:RiNo je napisao/la:harishp je napisao/la:E ebiga sad,taj tvoj mahator-glavator na avataru je imao sansu da ga stavi ali mu je Corbic bolje pasao.

Ja ga ''podrzavao''

ni u jednom jedinom clanku podrzavanja tog tvog glavonje nije bilo.
Hem sto si corav definitivno hem.....ma nije ni cudo od toliko mahanja glave i ne pomahnit'o

Jesi Hare, jesi..nemoj lagit'

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
harishp
-
Kontakt:
@Adinjo pendzere na oci,pod hitno.
Dobro se zna sta se o Cirkanu pisalo i sta reklo.Ko je bio i sta je.
Prema tome brzo sto vecu dioptriju na okice.
@Genga ti si ionako sizofrenican ko i ovaj @Rinin na avataru tako da nije velik problem

Tebi nijedna dioptrija nepomaze.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Adinjo
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:@Adinjo pendzere na oci,pod hitno.
Dobro se zna sta se o Cirkanu pisalo i sta reklo.Ko je bio i sta je.
Prema tome brzo sto vecu dioptriju na okice.
@Genga ti si ionako sizofrenican ko i ovaj @Rinin na avataru tako da nije velik problem

Tebi nijedna dioptrija nepomaze.
Dobro haj sad necemo o tome, blio proslo. Al zna se sve.
Ma pusti pendzere, ima sad bezbolna operacija okica

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
harishp
-
Kontakt:
Mozes i to jos ako je bezbolno
Dobro znas i sam sta se napisalo o njemu,tako da si u ''pravu''kad rece zna se.
Pa mi smo sami o tome diskutovali,i nema potrebe da sam sebe pobijas.
Jer dobro se zna sta se o njemu licno napisalo nije nikakav problem citirati
Tako su i @Virt4l su nabijali iako covjek nikad dobre o Ciri nije rekao.
Ali ko nas narod.Jedino bi ih Tito mogao upregnuti kako treba.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 29 dec 2009, 19:05
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Genghis
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
Treba se samo pogledati utakmicu protiv Irana da bi se vidjelo kakav je los "strucnjak" Ciro Blazevic.
Sto ne pogledas druge utakmice DOBRI moj @Tarice.Sa Iranom je ocistio repku sa jednim od najvecih kloceva ikada Radeljicem.Ali to je za tebe visa matematika.
U najmanju ruku desetci ovakvih postova, nego eto jedan da kopiram da ne pravim prevelik off-topic.
Poenta je da si ti branio Ćiru i lažeš ovdje ljude, tj pokusavas da slazes, mislim da smo mi od jucer ... koji si ti licemjer, pa takav se jednom radja ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
harishp
-
Kontakt:
Genghis je napisao/la:harishp je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
Treba se samo pogledati utakmicu protiv Irana da bi se vidjelo kakav je los "strucnjak" Ciro Blazevic.
Sto ne pogledas druge utakmice DOBRI moj @Tarice.Sa Iranom je ocistio repku sa jednim od najvecih kloceva ikada Radeljicem.Ali to je za tebe visa matematika.
U najmanju ruku desetci ovakvih postova, nego eto jedan da kopiram da ne pravim prevelik off-topic.
Poenta je da si ti branio Ćiru i lažeš ovdje ljude, tj pokusavas da slazes, mislim da smo mi od jucer ... koji si ti licemjer, pa takav se jednom radja ...
Zar nije,Radeljica poslije te tekme ni na vidiku.
Kakve to ima veze sa podrskom njemu licno kao covjeku.To kad nadjes dobit ces Mikado
@Genga opet te promaja uhvatila

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu