BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Nema novine/portala bez Bosne trenutno.
ja meraka
ja meraka
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Tako je braco,to i ja kažem.Nek nam se bagra iz rs-a svima napuse hargeElegant je napisao/la:Ovom prilikom upucjem pusu dusmanima iz RS, pogotovo Banja Luke, Prjedora. Bjeljine, Pala ... itd.
Crknite u svojoj muci, nadam se da vam sad udara cir na zeldcu, .... sad navijaj te za Grcku u baraz i Ruse na SP.

''Neka me mrze samo da me se boje''
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma one sa druge strane. I kornere koji bi bolje lezali ljevaku nego desnjaku. A Pjana je dobro izvodio prekide koje je dobio.BosniaHerzegovina je napisao/la:Sta bolan?AllGunsBlazing je napisao/la:Samo mi nije jasno zasto Salihovic (ne)izvodi prekide? Mislim bilo je idealnih situacija za njeg, ali kao da ne smije.
Ja sam nakon ponistenog gola mislio da ovog nema nista, sreca pa nisam bio upravu.
Pa jesi li vidio kako je Pjanic izvodio prekide. Odlicno sutirao 3-4 puta, a golman Litvanije sve odbranio
Celik!3,2,2.
Oj majko moja, ja teske utakmice. Jest da sam izgubio par godina zivota, ali neka, ovako je sladje. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !

Evo za one sto pitaju gdje je Izet

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- rob do bagro
- Kontakt:
Izet i Sejo masoni. 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
sad gledam na jednoj tv kuci, kaze BIH prosla dalje jer su imali bolju gol razliku u medusobnom odnosu sa grckomElegant je napisao/la:Ovom prilikom upucjem pusu dusmanima iz RS, pogotovo Banja Luke, Prjedora. Bjeljine, Pala ... itd.
Crknite u svojoj muci, nadam se da vam sad udara cir na zeldcu, .... sad navijaj te za Grcku u baraz i Ruse na SP.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
- fudbalerXL
- Kontakt:
Šta če ljudi su nespremni. Bili su 99.99 % sigurni da Bosna neče u brazil.vrebac86 je napisao/la:sad gledam na jednoj tv kuci, kaze BIH prosla dalje jer su imali bolju gol razliku u medusobnom odnosu sa grckomElegant je napisao/la:Ovom prilikom upucjem pusu dusmanima iz RS, pogotovo Banja Luke, Prjedora. Bjeljine, Pala ... itd.
![]()
pa onda kaze bolji u direktnom duelu,
![]()
pa tek onda potrafi ukupnu gol razliku
![]()
zbunjeni su totalno ovi iz manjeg entiteta
![]()
hehehehe
- Principatus
- Kontakt:
Evo na ZDFu su upravo prenosili sve ovo nase ludilo, Marijana i sliku iz svlacionice 
By the way, 58. minuta tu su nam definitivno ukrali penal nad Ibisevicem.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- HazardEden
- Kontakt:
Bio manji kvar na autobusu, pa dok je utakmica bila u toku, Izo je sanir'o kvar da stignu na vrijeme na avion i u Sarajevosoccerfan je napisao/la:
Evo za one sto pitaju gdje je IzetTu je tu je
![]()
Bicakcic preko instagrama uredno izvjestava
![]()
![]()
![]()
![]()

Sta kazu svi bi kao trebali biti neutralni kao komentatori,a ipak Bosanci su pokazali da su i komentatori ljudiPrincipatus je napisao/la:Evo na ZDFu su upravo prenosili sve ovo nase ludilo, Marijana i sliku iz svlacionice

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Interista02
- Kontakt:

ovo ima samo u BiH

- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Moze li se kako pogledati onaj snimak nakon zavrsetka ? nisam bio u stanju da upratim. Istrč'o sam iz zgrade 

Prvo: Bajram Mubarek Sherif Olsun svim forumasima islamske veroispovesti
Drugo: Svaka cast na plasmanu na SP. Zasluzili ste i kao navijaci i kao gradjani BiH. Vasi fudbaleri su bili izuzetni i drago mi je sto drljavi Grci nisu otisli direktno, jer ono sto oni igraju je antifudbal. Svako dobro u Brazilu

Drugo: Svaka cast na plasmanu na SP. Zasluzili ste i kao navijaci i kao gradjani BiH. Vasi fudbaleri su bili izuzetni i drago mi je sto drljavi Grci nisu otisli direktno, jer ono sto oni igraju je antifudbal. Svako dobro u Brazilu

- HazardEden
- Kontakt:
Kažu da u Brazilu ganđu prodaju na kilo 

evo nekako se nagovorih da napišem, jes da mi je mnogo teško i krivo iskreno, al šta ću, moja muka... no, sve čestitke na prvom mjestu i plasmanu u Brazil, fina ekipa, fin trener, publika.. nekako ste zaslužili! eto, čestitke i sretno na prvenstvu
pozz prijedor
pozz prijedor
- Ponos Torina
- Kontakt:
VEDATOREEEEEEEEEEEEEE !!!
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- legenda reala
- Kontakt:
Ima li kakvih slika iz Pazara da vidimo kakva je tamo atmosfera bila

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.