Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Millwall FC
Lijepo , pobjeda za Milwall. Počeo i ja pomalo pratiti rezultate ovoga kluba radi foruma. I Leedsa, te Newcastle.
2. januar, napokon taj super vazni FA Cup...steve-o je napisao/la:ko' sto reko, savrsen dan. svaka cast momcima za pobjedu danas, odlican broj gledalaca takodje. derby county next!

BRAVE HEART 1979-2005
citam danas robbie savage primio jos jedan zuti i suspendovan je protiv millwalla u subotu, steta jer bi osjetio na svojoj kozi sta znaci popljuvavanje na the new denu 

Kakve su sanse protiv bivsih Konjicevih ovnova???
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
posto im nece igrati ljigavi savage, a mislim da je suspendovan cak i mceveley, mislim da su nam porasle sanse protiv Rams-a. trenutno po mom misljenju su sanse 50-50..harishp je napisao/la:Kakve su sanse protiv bivsih Konjicevih ovnova???
igrali danas 0:0 s Newcastelom, pa ti vidi... opasno opasno, valjda ce Morison nastaviti niz...harishp je napisao/la:Kakve su sanse protiv bivsih Konjicevih ovnova???

BRAVE HEART 1979-2005
slike s legendarnog europskog gostovanja u madarskoj!
http://www.picturetrail.com/sfx/album/view/6188282
nisam bio u madjarskoj, samo u UK. al nabavio mi je drugar kartu za leeds-millwall pa idem opet tada.GRIZLI je napisao/la:Jesi ti bio tu, znam da si govorio da si isao na neke utakmice Millwalla?steve-o je napisao/la:slike s legendarnog europskog gostovanja u madarskoj!
sretna nova godina svim navijacima i simpatizerima millwalla i da nam bude 2010 mnogo uspjesnija godina nego 2009 pa da iduce sezone zaigramo u championshipu
. toliko od mene

e to bi bilo extra pa da im opet millwall ocita lekciju na Den-uGRIZLI je napisao/la:Pridruzujem se cestitkama, mozda budete igrali u Championshipu skupa sa West Hamomsteve-o je napisao/la:sretna nova godina svim navijacima i simpatizerima millwalla i da nam bude 2010 mnogo uspjesnija godina nego 2009 pa da iduce sezone zaigramo u championshipu. toliko od mene

par vijesti: branic darren ward koji je bio na pozajmici u klubu iz wolverhamptona potpisao je danas permanentni ugovor s millwallom, steta jer je ovo istrosen igrac al' i preskup za millwall. spominje se da bi millwall mogao dovesti lee barnarda iz southenda sad u januaru, te da bi odlicni golman millwalla david forde mogao napustiti klub radi interesa nekoliko klubova iz championshipa.

Millwall: Forde, Smith, Robinson, Craig, Frampton, Hackett, Abdou, Laird, Martin, Morison, Grabban. Subs: Sullivan, Dunne, Ward, Fuseini, Schofield, Price, Grimes.
Derby County: Bywater, Connolly, Addison, Buxton, Moxey, Hendrie, Green, Pearson, Commons, Hulse, Porter. Subs: Deeney, Teale, Pringle, Johnson, Davies, Mendy, Ball.
come on you lions!
Derby County: Bywater, Connolly, Addison, Buxton, Moxey, Hendrie, Green, Pearson, Commons, Hulse, Porter. Subs: Deeney, Teale, Pringle, Johnson, Davies, Mendy, Ball.
come on you lions!
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Ma dobijate vi to 100000%...

Question: "Why do you shoot so many Threes?"
Antoine Walker: "Because there are no Fours."
mozda i bude, ta nije derby nekakav extra tim..
millwall-derby 0-0 HT.
za sad se odlicno drzi millwall iako je mec bez golova.
za sad se odlicno drzi millwall iako je mec bez golova.
1-0 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
jbga odmah fasovali gol.
millwall-derby 1-1(grabban 49', commons 52')
millwall-derby 1-1(grabban 49', commons 52')
millwall-derby 1-1 FT.
sve u svemu nije ovo los rezultat za millwall. sve je moguce u revansu koji se igra za ca. desetak dana..
sve u svemu nije ovo los rezultat za millwall. sve je moguce u revansu koji se igra za ca. desetak dana..
ako prodju derby ceka brentford/doncaster na the new den, odlican zdrijeb za millwall!
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Imam nekako osjecaj da cete proci...steve-o je napisao/la:ako prodju derby ceka brentford/doncaster na the new den, odlican zdrijeb za millwall!

Question: "Why do you shoot so many Threes?"
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro, Venom i 24 gosta.